Jsem ruský agent a jsem na to hrdý!
RSS

Jsem ruský agent a jsem na to hrdý!



V době mého útlého mládí se to v naší zemi západními agenty jen hemžilo. Agent Západu byl každý, kdo měl dlouhé vlasy, džíny nebo nedejbože džínovou vestu.

Agent Západu měl na školním penálu napsáno propiskou U.S.A., poslouchal Kryla, chodil na Brutus a nechodil na schůze SSM (pro později narozené – Socialistický svaz mládeže). S několika agenty Západu jsem se kamarádil, ale neměl jsem koule na projevy sympatií v podobě úpravy vnějšího vzhledu. Nicméně i debata s agenty Západu měla jednou vyústění v pohovoru v ředitelně školy, kdy mi bylo slovo od slova recitováno, co jsem mezi svými nejlepšími kamarády pronesl. Už v patnácti jsem tedy získal ponaučení, že i někdo z mých nejlepších kamarádů může být obrovská svině.
Po roce 1989 jako by se po agentech slehla země. Všichni si mohli říkat co chtěli, a nikdo je za to netrestal. Jen tehdy v devadesátkách mohl vzniknout virální citát jednoho politika pronesený na půdě Parlamentu: „Cikáni by měli být trestně odpovědní už od narození, protože to už je prakticky největší zločin.“ Po třiceti letech by dle mého pana Sládka nezachránila ani poslanecká imunita, ani neprůstřelná vesta. Výroková korektnost od té doby postoupila mílovými kroky, a k podobným excesům už dojít nemůže. Tedy až na jednu výjimku, kde cílovou skupinou nehorázných urážek je množina lidí nesouhlasících s politikou vlády. Což je v tuhle chvíli nějakých 83 procent všech obyvatel tohoto státu.
Naše vláda má totiž naprosto jasno. Kdo nesouhlasí s její lokajskou probruselskou politikou, je ruský agent. Tak jednoduché to je. Z ničeho nic se tu objevila armáda agentů Ruska, kteří hodlají podkopat liberálně demokratický systém. Z věku některých vládních politiků by se dalo usoudit, že si ještě pamatují ze svého dětství komunistickou mantru „Kdo nejde s námi, jde proti nám,“ a jejíž poselství berou smrtelně vážně. Ruský agent je i zoufalý farmář, který netuší, jestli má vůbec zasít, aby neprodělal, nebo své osivo raději nespálit a aspoň se levně ohřát. Ruský agent je člověk, který poukazuje na nesrovnalosti a nevýhodnost nákupu hraček pro ministryni války. Ruský agent je jedinec, jenž vyjadřuje lítost nad zbytečnou smrtí desetitisíců mladých kluků, kteří umírají pár set kilometrů od našeho domova kvůli opulentním ziskům zbrojařských firem, a to bez ohledu na bojující stranu.
Komunistický režim měl podobnou logiku. Odmítal jakoukoli diskusi, a kromě agenta Západu se ještě používalo slovo Oportunista, což byl stejnej hajzl jako ten agent Západu. Současná parta na motýly zvaná Vláda ČR si vystačí s agentem Ruska, na víc nemá. No dobře, tak ještě Číny. Její členové se snaží zasít to, čemu já říkám primitivní antirusismus, a na určitou skupinu lidí to funguje. Tak se proto jednoduše může stát i taková debilita, že šéf firmy Rohlík zabanoval jednoho z  organizátorů traktorového protestu v logice: Odpůrce vlády = Ruský agent = Stebousenebavim. Vzhledem k tomu, že jsem od Rohlíku nikdy nic nekoupil (a teď tuplem ne), je mi to u zadele, ale jen to dokazuje, jak primitivní aktivismus zasahuje do normálního byznysu. Každopádně mě pan Čupr motivoval začít vyhledávat prodejny firmy Rabbit.
Patřím k té části obyvatelstva, která nesouhlasí s činností vlády. Vadí mi amatérismus bakalářského nedouka ve funkci ministra zahraničí, vadí mi neomalenost, s jakou se (nejen moje) sociální jistoty přetavují ve sponzorský dar firmě Lockheed Martin, vadí mi komunistická guma v úřadu prezidenta, vadí mi, že exoftalmik z Kolína buduje síť nových Brettschneiderů, vadí mi devótnost naší vlády vůči Bruselu hraničící s vlastizradou, a vadí mi, že se liberálům podařilo rozvrátit systém vzdělávání. V logice vlády jsem tedy ruský agent, stejně jako 83 procent lidí této země.
Není to ale už trochu mnoho, Antone Pavloviči?



25.02.2024 Pako


Nejčtenější za týden