Keplerova univerzita v Linci zřizuje „genderově neutrální“ toalety pro 900 studentů, kteří údajně nejsou muži ani ženy
RSS

Keplerova univerzita v Linci zřizuje „genderově neutrální“ toalety pro 900 studentů, kteří údajně nejsou muži ani ženy


Je to už pár let, co jsem zaznamenala, že existuje něco přes 100 různých pohlaví, nicméně zdá se, že genderoví inženýři nezahálí a veškerý čas věnují nalézání dalších a dalších identit. Pravděpodobně jich bude zase o něco víc.
Jak by pak na jedné jediné univerzitě mohli najít hned 900 takových studentů, kteří nejsou ani ženy – ani muži?
Podle  Katedry rozvoje lidských zdrojů, Gender & Diversity Management existuje jen v Rakousku kolem 22 000 studentů, kteří přesně nevědí, jakého jsou pohlaví. Univerzita v Linci má těchto studentů hned 900.
Pro tyto lidi byly nyní zřízeny „genderově neutrální toalety.“ To by změnilo vše pro 3,3 procenta populace. Celkem 14 takovýchto záchodů bylo přeměněno na rozlehlém areálu linecké univerzity.
Jak jsou studenty a profesory přijímány „genderově neutrální záchody“ v extrémně drahých novostavbách technických studií na JKU? Jaké masy ctižádostivých techniků se budou každý den hrnout na tyto toalety? 
Oddělení rozvoje lidských zdrojů, Gender & Diversity Management vysvětluje důležitost jejich duhově zbarveného projektu následujícími slovy:
Představte si, že musíte jít na záchod a nevíte kam máte jít. Ne proto, že by pro to nebyly žádné lokace, nebo proto, že byste neměli 50 centů na utracení za toaletu na mince. Ne, pracujete nebo studujete na univerzitě, prostory existují. Ale existují způsobem, který vás nezahrnuje.
Univerzita pokračuje ve vysvětlování a následně přidává další „životní moudro:“
Jako živé bytosti jsme závislí na jídle a tekutinách – obojí musí naše těla opět opustit.
Podle tohoto oddělení někteří lidé musí zůstat bez jídla a pití, protože nemohou najít vhodnou toaletu:
Pro značnou část vašich bližních je realita jiná a jít na záchod není základním právem, ale výsadou nebo dokonce nemožností. Lidé se ze strachu z negativních reakcí zdržují přijímání jídla a tekutin, aby se vyhnuli riziku odmítnutí nebo vystavení se urážkám. 
Následující obrázky upozorňují na nové toalety v kampusu, které jsou údajně určeny pro 900 studentů, kteří nejsou muži ani ženy:

Za oddělení Gender & Diversity Management je zodpovědná Mirjam Schlitzer, jejíž postřehy na toto téma můžete obdivovat  pod tímto odkazem.
Rozmanitost posiluje. Umožňuje pluralitu přesvědčení a vítá různé životní styly. Barevnost a rozmanitost lidí rozšiřuje naše obzory, dává nám nové perspektivy a podporuje naši kreativitu. Chceme žít z ocenění, bez ohledu na genderovou identitu.
Novináři v reakci na zavádění genderově neutrálních toalet pro 900 studentů poslali univerzitě následující dotaz:
Vážené dámy, vážení pánové a nová pohlaví,
Žádáme vás, abyste odpověděli na několik otázek týkajících se „genderově neutrálních“ toalet, které jste zřídili na JKU:

Jak bylo zjištěno, že 900 studentů JKU nebyli jednoznačně muži nebo ženy? Jaké pohlaví jsou místo toho? Existují na to nějaké statistiky?
Jak si představit tvar intimní oblasti těchto lidí – mají vylučovací orgány, které nejsou srovnatelné s penisem, vagínou a análním otvorem a vyžadují k tomu speciálně navržené toalety? Jak tyto nové toalety vypadají, kdo je vyvinul a jaké jsou náklady na jejich pořízení?
Existují statistiky, do kterých studií se zapsali nejrozmanitější studenti? Jsou zde snad výrazné rozdíly v distribuci?
Existují kontrolní opatření pro používání těchto toalet, aby se tam náhodou nedostal například biologický muž?
Existují nějaké statistiky používání, jak dobře 900 studentů přijímá tyto nové toalety?

Velice Vám děkujeme za Vaše netrpělivě očekávané odpovědi…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Keplerova univerzita v Linci zřizuje „genderově neutrální“ toalety pro 900 studentů, kteří údajně nejsou muži ani ženy se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden