Internetový gigant Meta chystá masivní cenzuru v předvolební kampani do eurovoleb, vše v režii Sorosem financovaných neziskovek
RSS

Internetový gigant Meta chystá masivní cenzuru v předvolební kampani do eurovoleb, vše v režii Sorosem financovaných neziskovek


Téměř na den za tři měsíce začnou v různých zemích EU volby do europarlamentu. Jisté je, že EU plánuje právě v následujícím volebním období dokončit již velmi slušně rozjetou cestu k jednomu velkému superstátu s vyměněným obyvatelstvem, Green Dealem zničenou ekonomikou, průmyslem a zemědělstvím a jednotnou digitální měnou.
Tyto volby tak budou na evropské půdě zdaleka těmi nejdůležitějšími. I to je důvod proč se nyní věnuji zejména průběhu preferencí v zemích jako Francie nebo Německo, což jsou země, které mají zdaleka nejvíc europoslanců, což může rozhodnout o dalším směřování.
U nás si jen málokdo uvědomuje důležitost těchto voleb, což ostatně naznačuje i nízká účast. Drtivá výhra kovaných eurohujerů je tedy – jako tradičně – také u nás celkem jistá.
Nicméně jsou země, které se neuchylují k silně eurohujerským frakcím, jako to dělají našinci, kteří jsou pevnou oporou zejména Macronovy frakce, ale i lidovců a zelených.
Právě ty země, ve kterých již mnoho voličů odmítá politiku EU podpořit, tak zřejmě bude nutné ohlídat především, nicméně nic nelze ponechat náhodně, takže cenzura Facebooku se bude týkat i zemí, které – podobně jako my – EU svojí volbou nijak neohrožují.
Pro letošní volby do Evropského parlamentu přivádí velká korporace Meta – mateřská společnost Facebooku, Instagramu, WhatsAppu a Threads – celkem 29 neziskovek, které mají být zodpovědné za „ověřování faktů,“ jak se dnes říká cenzuře.
Jde o neziskovky z různých evropských zemí, aby byly schopny obsáhnout všechny jazyky zemí EU.
Důsledky politicky vyvolané výměny obyvatelstva jsou stále zřetelnější i na hlasovacích lístcích. Navzdory rozsáhlým kampaním, náhubkovým paragrafům a multikulturní propagandě jsou pravicové strany v západní Evropě na vzestupu.
Aby se zpomalilo rýsující se drtivé vítězství, následuje ho cenzurní klub.
Plánovanou cenzuru Zuckerbergova giganta představil Marco Pancini, šéf společnosti Meta pro EU. Cenzura údajně slouží k boji proti „dezinformacím.“
Aby  Meta  mohla kontrolovat 22 různých jazyků, které v EU existují, plánuje nejen rozšířit své vlastní kontrolní pobočky, ale také zapojit údajně „nezávislé organizace.“
Ty mají dalekosáhlé pravomoci k mazání a mohou výrazně omezit dosah obsahu. Stejně tak jim Meta poskytuje přístup k interním datům a možnost využívat řídicí centra technologického giganta.
Při bližším pohledu na konkrétní neziskovky se jejich popis jako „nezávislých organizací“ jeví jako špatný vtip. Francouzský meta partner APF je portál „fact-checker,“ který je silně levicový.
Španělský portál „Newtral“ a italská neziskovka „Pagella Politica“ se také mnohem častěji zaměřují na útoky na pravicové politiky a jejich tvrzení, zatímco jejich levicově liberální sympatizanti jsou ušetřeni.
V  Polsku , na  Slovensku  a v  České republice  působí tři vzájemně propojené organizace se stejným názvem ( Demagog). Na první pohled se údajně zabývají ruskými dezinformacemi, ale často také ověřují fakta politiků – samozřejmě jen těch, kteří nejsou v plném souladu se systémem.
Obzvláště novodobí čeští Koniášové, zcela jistě zarytí podporovatelé Fialovy pětikolky, byli opakovaně obviňováni z jednostranné „pomluvy“ ze strany politiků a zároveň si vysloužili kritiku za to, že dostávají finanční prostředky od nadace Open Society Foundation George Sorose .
Například v Německu není hlavním partnerem společnosti Meta nikdo jiný než  vládou financovaná novinářská organizace  Correctiv , tatáž, která zveřejnila nechvalně proslulý  článek o údajném deportačním plánu  AfD, čímž dala levici  velké příležitosti k mobilizaci , jen aby později  ustoupila a přiznala , že většinu z toho si vymyslela.
Ukázalo se také, že   ředitel  Correctivu  měl jen několik dní před zveřejněním článku schůzky za zavřenými dveřmi  se samotným kancléřem Scholzem , což stěží znamená „nestrannost.“
Téměř všechny neziskovky mají certifikát od „IFCN“ (International Fact-Checking Network).
Za vytvořením a financováním této zastřešující organizace stojí obvyklí podezřelí : „Open Society Foundation“ miliardáře George Sorose, Nadace „Billa a Melindy Gatesových“, stejně jako Google  a další giganti ze Silicon Valley.
Opět tak půjde o jednostrannou cenzuru ze strany organizací  napojených na páníčky za oceánem, které mají za cíl ochránit jediný „správný“ myšlenkový proud a jedinou vládnoucí ideologii.
Jak známo, tak každá diktatura má za sebou celou armádu cenzorů, jejichž jediným úkolem je uhájit „jedinou povolenou pravdu.“
V tom se bruselská diktatura ničím neliší.
Mimochodem, není nejvyšší čas tyto cenzurní platformy opustit??


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Internetový gigant Meta chystá masivní cenzuru v předvolební kampani do eurovoleb, vše v režii Sorosem financovaných neziskovek se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden