Slovenský premiér oznámil, že Fialův režim odkládá jednání vlád obou zemí na neurčito! Podle informací jde o odvetu Prahy za schůzku ministra zahraničí SR se Sergejem Lavrovem v Turecku minulý víkend! O čem se jednalo na diplomatickém fóru ve městě Antaly
RSS

Slovenský premiér oznámil, že Fialův režim odkládá jednání vlád obou zemí na neurčito! Podle informací jde o odvetu Prahy za schůzku ministra zahraničí SR se Sergejem Lavrovem v Turecku minulý víkend! O čem se jednalo na diplomatickém fóru ve městě Antaly


Slovenský premiér oznámil, že Fialův režim odkládá jednání vlád obou zemí na neurčito! Podle informací jde o odvetu Prahy za schůzku ministra zahraničí SR se Sergejem Lavrovem v Turecku minulý víkend! O čem se jednalo na diplomatickém fóru ve městě Antalya? O míru na Ukrajině! Fialova vláda byla zahájena ruskou generální prokuraturou, která vyšetřuje toky peněz a zbraní přes ČR a české kampeličky na Ukrajinu!
Fialova vláda se začíná topit v klientelistickém bazénu zbrojařů a ukrajinské mafie, která zajišťuje dodávky českých zbraní skrze české zbrojaře a české kampeličky na Ukrajinu pro teroristické útoky proti civilním cílům v Rusku! Takový je předběžný závěr ruské generální prokuratury vyšetřující sérii útoků proti civilním cílům v ruském pohraničí, jak nás ve čtvrtek informovali ruští novináři.
Je to i důvod pro to, proč Petr Fiala ve středu večer oznámil slovenské vládě Roberta Fica, že odkládá na dobu neurčitou další společná jednání se slovenskou vládou.  Tím dochází k přerušení vztahů se slovenskou vládou a podle informací z okolí české vlády jde o odvetu Petra Fialy za schůzku slovenského ministra zahraničí Juraje Blanára s ruským protějškem Sergejem Lavrovem v tureckém městě Antalya minulý víkend. Blanár a jeho delegace se na žádost ruské strany setkali s Lavrovem a s jeho ruskou delegací, aby jednali o možných mírových řešeních konfliktu na Ukrajině a o obnově diplomatických vztahů mezi oběma zeměmi.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v4f6iro","div":"rumble_v4f6iro"});
Tato důležitá schůzka na podporu míru, přátelství a spolupráce v Evropě byla naprosto nezbytná a naše redakce je upřímně potěšena mírovými kroky slovenské vlády, protože mír a spolupráci v Evropě nelze zajistit bez účasti Ruské federace a bez bezpečnostních garancí a záruk pro všechny země v Evropě, bez rozdílu! Na vině současné krize na Ukrajině a na vině obrovského fašismu a štvaní do války je samozřejmě americký imperialismus, který v Evropě po pádu SSSR se transformoval do rakovinového válečného procesu, nezměrné rusofobie a tažení na Rusko. Je opravdu důležité, že Slovensko spolu s Maďarskem slouží a fungují uvnitř EU a NATO jako poslední pojistky zabraňující válečnému šílenství bez jakéhokoliv omezení.
VIDEO: Slovenský ministr zahraničí jednal se Sergejem Lavrovem
Současná podpora válce je způsobena fašistickým ukotvením většiny evropských vlád. Fašistických proto, že jde o svazkové řízení politických elit, vojensko-průmyslového komplexu a médií. Tento triumvirát a trojsvazek tvoří klasické svazkové (rozuměj fašistické) řízení, které ovládá národy pro-válečným narativem na podporu a prohlubování války s cílem mamutích zisků zbrojařů, kteří ze zisků financují politické elity i média. Od toho pochází heslo italských fašistů ze 30. let: Válka – živitelka!
Přestože forma a nástroje Fialova, Scholzova, Macronova a dalších režimů v Evropě může připomínat nacistické praktiky, jedná se čistě o ukázkové svazkové, tedy fašistické řízení elit, zbrojního průmysl a médií. Všechny části svazku totiž z války profitují a stávají se na válce závislými. A od toho je jen krůček k mafii a do podsvětí, a rovněž k podpoře terorismu. A není divu, že nejvíc Fialově vládě vadí právě snaha slovenské vlády o mírový proces na Ukrajině. Níže je video ze schůzky Juraje Blanára se Sergejem Lavrovem v Turecku.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v4f6hw2","div":"rumble_v4f6hw2"});
Ruská generální prokuratura totiž připravuje žaloby proti vládě Petra Fialy za dodávky zbraní Ukrajině k teroristickým útokům proti civilním cílům nejen na Donbasu, ale v poslední době i proti cílům v Rusku, kde nejčastějším terčem je právě ruské pohraniční město Belgorod. Informaci ve čtvrtek naší redakci poskytli ruští novináři s odkazem na jejich zdroje ruské generální prokuratury. Ukrajinská armáda k teroristickým úderům proti civilním cílům v Belgorodu totiž prokazatelně používá české zbraně , raketomety RM-70 Vampire a dokonce brzy už i české houfnice. V celé věci totiž došlo v posledních dnech a týdnech vyšetřování k posunu.
Na Ukrajinu zamíří oklikou přes Nizozemí 9 českých moderních houfnic Dita na ostřelování Belgorodu!
Několik zajatých ukrajinských vojáků, kteří byli v posledních dnech zajati na Donbasu, totiž vyšetřovatelům potvrdili, že se před přesunem na Donbas účastnili ostřelování Belgorodu v minulých měsících a palba probíhala se souhlasem Prahy. Zajatci totiž vypověděli ruským vyšetřovatelům, že k raketovým útokům na ruské město Belgorod nemá ukrajinská armáda povoleno používat americké, francouzské a ani britské rakety a raketové komplexy.
Souhlas k použití raketových systémů proti cílům v Rusku, tedy myšleno proti cílům uvnitř původních hranic Ruska, dala podle jejich výpovědí ukrajinské armádě pouze Praha. Naše zdroje nespecifikují, co se tím myslí, jestli Praha jako vláda v Praze jako celek, či nějaké ministerstvo v Praze, anebo nějaký generál na GŠ AČR v Praze. Tyto informace potvrdil podle našich informací i velitel jedné z raketových baterií, který sloužil u českého komplexu Vampire. A to není všechno.
Celkem 9 komplexů českých houfnic DITA 155mm dostane Ukrajina přes Nizozemsko. Houfnice s dostřelem až 40 km chce podle výpovědí ukrajinských zajatců kyjevské velení použít na ostřelování ruských měst v pohraničí Ukrajina požádala Prahu o dalekonosné houfnice Dita, které ale česká vláda darovat Ukrajině nemůže, protože jde o úplně nový výrobek, který AČR nemá ve výzbroji, a proto bylo dohodnuto, že za Ukrajinu nákup celkem 9 komplexů Dita zaplatí nizozemská vláda [ 1 ] . Houfnice s dostřelem téměř 40 km mají být podle ruské prokuratury v blízké době použity na ostřelování ruských pohraničních měst, především zmíněného Belgorodu, který leží od hranic Ukrajiny pouhých 20 kilometrů.
Během výslechů to měli uvést ukrajinští zajatci ruským vyšetřovatelům. Naše redakce nyní vstoupila do jednání s ruskými novináři, že bychom rádi získali část vyšetřovacích materiálů, minimálně ty části materiálu, které z výpovědí ukrajinských zajatců potvrzují, že Praha ( vláda či nějaké ministerstvo ) vědomě umožňuje českým zbrojařům dodávat Ukrajině zbraně k použití bez ROE a TOI omezení, na rozdíl od USA, Francie, Velké Británie a dalších zemí, které také dodávají zbraně na Ukrajinu.
Ruská generální prokuratura: Zajatci AFU dosvědčují, že české zbraně jsou jediné na Ukrajině, které nemají ROE a TOI omezení!
Jednalo by se o závažné důkazy, že české zbraně pro Ukrajinu nesledují jen vojenské, ale rovněž i teroristické cíle proti Rusům. Dodávky českých zbraní Ukrajině skutečně mají podle naších informací jednu a pro Ukrajince nedocenitelnou výjimečnost , a to je povolení Prahy k použití českých zbraní proti Rusům bez jakýchkoliv ROE ( Rules of Engagement ) a TOI ( Targets of Interest ) omezení. Právě proto Ukrajinci nesmí používat americké raketomety HIMARS s dalekým dostřelem proti cílům uvnitř Ruska, nemohou používat ani francouzské houfnice César.
A to prostě proto, že vlády těchto zemí podle ROE neumožňují Ukrajině použití těchto zbraní proti cílům v Rusku. A co je ještě důležitější, české zbraně nemají žádné taktické omezení tím pádem, ani proti cílům zájmu použití TOI. Níže je video následků raketového úderu českého komplexu RM-70 Vampire na ruské město Belgorod, o kterém jsme informovali [ 2 ] a vyšetřuje to ruská generální prokuratura jako akt mezinárodního terorismu s umožněním TOI na civilní objekty a civilní budovy.

document.createElement('video');
https://aeronet.news/wp-content/uploads/BelgorodStadiumFinal.mp4

Proto podle ruských vyšetřovatelů mohou ukrajinští vojáci používat české zbraně k útokům proti civilním cílům v Rusu, což je samozřejmě pode mezinárodního práva mezinárodní terorismus. A právě proto Fialova vláda byla zahájena ruskou generální prokuraturou. Přitom nákupy těchto zbraní podle ruských vyšetřovatelů probíhají v ČR nikoliv skrze banky, ale skrze nebankovní společnosti a kampeličky.
Funguje to tak, že Ukrajinci anebo Nizozemci pošlou peníze do české kampeličky, která ty peníze posune české zbrojovce a ta za ty peníze dodá zbraně. O tomto principu posunování peněz přes jednu takovou kampeličku, kde měl schované peníze i premiér Petr Fiala, jako první informovali novináři iDnes.cz a článkem [ 3 ] se začala zabývat právě i ruská generální prokuratura.
VIDEO: Šokující výrok Andreje Babiše o tom, že v kampeličce, kde měl peníze Fiala, zmizely v taškách peníze určené na nákupy ukrajinských zbraní!
Podle Andreje Babiše a jeho výroku na kanálu XTV to dokonce fungovalo tak, že do kampeličky se nosily miliony EUR v igelitkách a peníze od Ukrajinců prostě najednou někam zmizely. Kam zmizely v taškách? Do kapes někoho v okolí Fialovy vlády? Nebo jejich rodinným příbuzným a do jejich firem? A proč Ukrajinci nespustili křik, že byli okradeni? Chápete? Kdo v tom nevidí chobotnici a chapadla korupce, tak je opravdu slepý, anebo nevyléčitelně naivní. Celý pořad s Andrejem Babišem a Lubošem Xaverem Veselým můžete zhlédnout na kanálu XTV na YouTube [ 4 ] . Důvod, proč české banky nechtějí českým zbrojovkám, až na výjimky, zajišťovat bankovní transakce a tyto věci se tak řeší přes kampeličky, jsou obavy bank z možného obvinění z financování terorismu.
Pokud by se v budoucnu ukázalo, že některé bankovní transakce okolo nákupu zbraní, které banka zprostředkovala, byly posléze zneužity k terorismu, k teroristickým útokům, ke genocidě a podobně, byl by to konec pro banku. Právě proto obchody se zbraněmi probíhají v celé Evropě nejčastěji skrze nebankovní subjekty či různé formy záložen a kampeliček. Co by však bránilo provádět tyto operace přes účty ČNB jako centrální banky, pokud je tedy vše košer, jak tvrdí Fialova vláda o dodávkách zbraní na Ukrajinu? No, zkuste se zamyslet!
https://aeronet.news/wp-content/uploads/BabisXaverFiala.mp4
Je to samozřejmě kvůli tomu, že tyto dodávky zbraní nejsou vůbec košer a nástroje na zabíjení jsou vždy spojeny s otázkou, kdo bude vítěz války a kdo poražený. A protože banky jsou vždy v pozici nadnárodních subjektů, nechtějí mít nic společného s transakcemi okolo zbraní. Zbraně jsou totiž špinavé zboží a banky se nechtějí umazat.
To je ten důvod, proč i politici mají v ČR odložené miliony v různých kampeličkách, to je i důvod, proč Ukrajinci všechno řeší přes tyto kampeličky, to je i ten důvod, proč Fialova vláda tak moc chce pokračovat ve vyzbrojování Ukrajiny a v pokračování války, protože ten tok přes české kampeličky musí pokračovat, protože ten systém se řídí pravidlem Ouroboros – Had požírá svůj vlastní ocas. Politici vytvořili válku na jedné straně a ocas té války, tedy zbrojení, je na druhém konci plně a zcela živí, a to nejen finančně, ale i konceptuálně a politicky. Bez Ukrajiny by neměli politici žádný politický program svých vlád.
Slušní Češi se ostře distancují od Fialova režimu podporujícího kšefty zbrojařů s cílem prodloužené války a tím pádem prodlužení zisků zbrojařů a jistě i politiků
Naše redakce je přesvědčena, že Fialova vláda může být svojí podporou války na Ukrajině a umožněním protáčení zbrojních zakázek přes různé kampeličky v ČR opravdu podezřelá ze zapojení do organizovaného zločinu a vazby na ukrajinskou mafii. Jsme přesvědčeni, že když premiér Fiala má anebo měl své peníze ve stejné kampeličce, přes kterou Ukrajinci posunují platby prý na nákupy zbraní, a ve které mizí miliony EUR od Ukrajinců v igelitových taškách, že to nemusí být jen náhoda, že ten samý Fiala tak moc podporuje dodávky zbraní na Ukrajinu.
A není vyloučeno, že rozbití vztahů se Slovenskem a ukončení společných vládních jednání je motivováno právě tím, aby válka na Ukrajině pokračovala proto, aby mohly pokračovat zbrojní kšefty , transakce nákupů zbraní a přesouvání různých provizí přes různé kampeličky mezi elitami, zbrojaři a médii v ČR, tedy provize pro členy svazkového řízení v rámci již de facto fašistického režimu Fialovy vlády, která nemá peníze pro české zemědělce, ale má peníze pro vyzbrojování Ukrajiny a dokonce shání peníze po celém světě pro nákup dělostřeleckých granátů pro Ukrajinu. Panečku, taková péče o Ukrajince! A vy, čeští zemědělci, nám polibte… víte, co!
Priority řízené zájmy zbrojařů na pokračování války a zisků z války na Ukrajině Podle Fialova vzoru je potřeba na tomto místě vyslat jasný signál. V redakci plně podporujeme úsilí slovenské vlády Roberta Fica o rozvoj míru, přátelství a spolupráce mezi evropskými národy, a to včetně Ruska, bez něhož nelze v Evropě garantovat mír a bezpečnost. A je nám velice líto, že se musíme jménem redakce a jménem slušných českých občanů omluvit Robertu Ficovi a všem slušným Slovákům za tuto českou vládu, která nereprezentuje český národ.
Ten nikdy historicky nepodporoval válečné procesy a válečné úsilí, tedy s jedinou výjimkou – v dobách, kdy byl český národ okupován cizí mocností, kdy byl poroben a pod protektorátem cizí moci. Pouze v těch temných dobách se podílel na válečném úsilí, ale vždy jen v zájmu cizích mocností, které držely nad českými a moravskými zeměmi svoji pěst, opratě a kuratelu. A je smutné konstatovat, že ten protektorát je v Česku již nepochybně znovu zpátky a rozbíjí naše vztahy s bratrským národem Slováků.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden