Všichni jsme původem Ukrajinci, odhalili čeští akademici
RSS

Všichni jsme původem Ukrajinci, odhalili čeští akademici


PETR JEMELKA


Někomu už se mohlo začínat zdát, že už všudypřítomná ukrajinská masírka vyčerpala všechny myslitelné nápady. Avšak chyba lávky. Ve středu česká média rozhlásila převratnou novinku. Odteď platí, že všichni Evropané pocházejí z Ukrajiny. Ad absurdum? Ba ne. Ještě se dá určitě zajít dál.






Přepisovat učebnice, dějiny, osnovy, historii a bůh ví co všechno má podle informací ČTK, České televize a dalších médií výsledek výzkumu mezinárodního týmu pod vedením Romana Garby z Akademie věd.
Dosavadní studie datovaly první osídlení evropského kontinentu ve španělské Atapuerce před 1,2 až 1,1 milionu let. Aktuální výzkum ale potvrdil, že ukrajinské osídlení na západě Ukrajiny existovalo o 200 tisíc až 300 tisíc let předtím, vysvětlují vědci.
„Náš nejstarší předchůdce, člověk vzpřímený, jako první opustil Afriku před přibližně dvěma miliony let a vydal se na Blízký východ, do Asie a Evropy. Radiometrické datování prvního osídlení v lokalitě Korolevo potvrzuje hypotézu, že první vlna osídlení Evropy pronikla z východu na západ,“ shrnul Garba závěry svého týmu.
Co si z toho máme odnést? No samozřejmě nejlépe to, že naši předci přišli z Ukrajiny. A ta je tím pádem co? Ta je tím pádem kolébkou naší kultury. Proto ji teď musíme co? Proto jí teď musíme posílat zbraně a peníze.




 

Deník TO

The post Všichni jsme původem Ukrajinci, odhalili čeští akademici first appeared on .


Nejčtenější za týden