Jižní Korea: Emotivní tisková konference o obětech experimentálních „vakcín“ (video)
RSS

Jižní Korea: Emotivní tisková konference o obětech experimentálních „vakcín“ (video)


Další a další země postupně otevřeně přiznávají, že často velmi vehementně vnucované genové injekce měly za důsledek nejen mnoho případů poškození zdraví, ale také úmrtí.
Minulý týden se v Jižní Koreji  konala emotivní tisková konference o nesčetných obětech poškození vakcínami v této zemi. Cho Su-kyung a Kim Doo-kyung promluvili jménem obětí o vážných vedlejších účincích způsobených narychlo vyvinutou experimentální genovou terapií.
Cho Su-kyung se podělila o znepokojivá čísla. Uvedla, že na vakcínu zemřelo 2 700 lidí a bylo hlášeno 19 000 případů závažných vedlejších účinků. To jsou oficiální čísla, skutečný počet je více než desetkrát vyšší, zdůraznila.
To by znamenalo, že jen v Jižní Koreji zemřelo na očkování asi 30 000 lidí. To odpovídá 1 úmrtí na 1915 očkovaných osob.

Press Conference out of South Korea – COVID Vaccine Victims demands accountability!
——————————– "Dear citizens, during the last three years of COVID-19, our people have suffered tremendously. Among them, no one has suffered more than the families of… pic.twitter.com/tPQ8YAs3YM
— aussie17 (@_aussie17) March 5, 2024


Cho Su-kyung dále poznamenala, že lidé důvěřují vládě a byli očkováni vakcínami, které nebyly řádně testovány. V důsledku toho ztratili členy rodiny, musí utrácet své úspory za drahou léčbu a „každý den ronit krvavé slzy.“
Kim Doo-Kyung dodal, že vakcíny napáchaly velké škody, zatímco vláda vedlejší účinky bagatelizovala.
Jihokorejské centrum pro kontrolu a prevenci nemocí bylo obviněno z klamavých praktik a z toho, že ukázalo jen málo známek podrobného vyšetřování vedlejších účinků.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 4 Průměrně: 5 ]







Článek Jižní Korea: Emotivní tisková konference o obětech experimentálních „vakcín“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden