Co palác skrývá? Další podivná fotka princezny Kate
RSS

Co palác skrývá? Další podivná fotka princezny Kate


Královský autor odpovídá na otázky, proč Kensingtonský palác nezveřejňuje neupravený snímek Kate Middletonové. (Foto: Wikimedia)









Uprostřed vířící kontroverze kolem nedávného skandálu Kate Middletonové s Photoshopem záhadná odpověď Kensingtonského paláce jen přilila olej do ohně spekulací.



Vzhledem k tomu, že se stále množí otázky ohledně pravosti vévodkyniny fotografie, mnozí si kladou otázku: Co přesně královská rodina skrývá?




Královi Charlesovi byla diagnostikována rakovina


Ok I went down the fashion rabbit hole. This is very similar to Kate’s 2016 Somme hair style and hat. Play with the coloring and you can clearly see what looks like a bow outline. Looks like they blurred out her big round earring as well. #KateMiddleton #KateGate #katespiracy pic.twitter.com/0WM4pEhgLC — Ashley (@ashleythetexan) March 12, 2024

Someone explain this to me? #WhereIsKate #katespiracy #bricks pic.twitter.com/Xb2pSS1KGE — Sophia Mackie Ellis (@Sophiae007) March 11, 2024

And this is why people are saying: “There Is No Original Photo!” #WhereIsKateMiddleton #PrinceandPrincessofWales #KateMiddleton #katespiracy #PrinceWilliamIsALiar #PrinceWilliam pic.twitter.com/1qqAdLGulm — Nelly (@ValleyGirl629) March 11, 2024

Princ Andrew obviněn ze sexuálního zneužívání dětí během návštěvy Ukrajiny

Navzdory tomu, že faux pas s fotografií posílilo spekulace, narážky, a dokonce i konspirační teorie týkající se náhlé nepřítomnosti Kate, královská rodina se rozhodla zachovat stoické mlčení. Princ William uprostřed tohoto zmatku neochvějně pokračuje ve svých povinnostech a vede něco, co se zdá být v královské sféře zdánlivě normální.



Americká média se uprostřed tohoto královského zmatku baví. Osobní život prince Williamse a Kate Middletonové se stal terčem posměchu moderátorů nočních show, dokonce i Washington Post se připojil ke Katespirovskému cirkusu svou nejnovější karikaturou naznačující, že se William snaží oklamat svět falešnou figurínou vévodkyně.



Královská rodina a Kensingtonský palác však odmítly kapitulovat, a to buď vydáním prohlášení, nebo zveřejněním originálního obrázku. V prohlášení pro PA Images palác potvrdil své rozhodnutí nešířit původní neupravenou fotografii Kate a jejích dětí. V důsledku toho zůstává upravená verze jediným veřejně dostupným snímkem, který je stále prezentován na platformách sociálních médií Williama a Kate.




Vedoucí pracovník Spotify: Harry a Megan jsou „zas*aní podvodníci“ 

Ke kontroverzi se vyjádřil renomovaný královský životopisec Robert Jobson, který upozornil na složitosti spojené s případným zveřejněním původní fotografie. Podle autora to není tak jednoduché jako zveřejnit neupravený snímek princezny z Walesu a jejích dětí.



„Rozhodně by měli zveřejnit původní snímek,“ uvedl autor knihy Our King. „Ale existuje původní snímek, nebo je to spousta různých snímků?“ dodal.



Obavy vzbudila technika úprav použitá na fotografii, přičemž odborník na Photoshop navrhl použití prolínání ke spojení více snímků. Jobson toto nedopatření kritizoval a zdůraznil důležitost autenticity snímků zveřejňovaných královskou rodinou.




Smrtka na korunovaci Krále III.? Už i mainstreamová média si všímají

Jobson popsal incident jako „opravdovou chybu“, které se Kate dopustila, a uznal, že amatérská fotografie je náročná na dosažení požadovaného výsledku při zachování autenticity.



„Myslím, že se [Kate] snažila udělat maximum pro to, aby všechny děti na snímku vypadaly usměvavě a aby to byl co nejlepší snímek. Ale pokud jste v tom amatér,“ vysvětlil, „můžete ve snaze o co nejlepší vzhled zapomenout na to nejpodstatnější, na čem záleží – a to je autenticita.“



Navzdory neúspěchu s fotografií Jobson naznačil, že Kate bude pravděpodobně odpuštěno, a zároveň vyjádřil pochybnosti ohledně postupu komunikačního oddělení paláce v této situaci.



Zdroj: hindustantimes.com




Královna Alžběta těsně před smrtí uvedla, co si myslela o Meghan

Článek Co palác skrývá? Další podivná fotka princezny Kate se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden