Obohacovači v akci: 4 znásilnění v Itálii během 24 hodin (video)
RSS

Obohacovači v akci: 4 znásilnění v Itálii během 24 hodin (video)


Itálie, která je první na invazní trase z Afriky, dlouhodobě doplácí právě na to, že je jak „průchoďákem,“ tak stále častěji i zemí, kde se muslimští obohacovači snaží usadit.
Italové velmi naivně věřili, že exponentka italského Aspenu Giorgia Meloniová  trend, který předtím nastavily levicové strany, zastaví. Nic takového se však nestalo a například v loňském roce země zažila rekordní invazi.
Něco podobného lze očekávat i letos, přičemž do hry pak může vstoupit i nedávno schválený Migrační pakt EU, který se bude snažit o to, aby bylo obohacení Evropy rovnoměrné.
Tak jako i v dalších evropských zemích se stávají oběťmi obohacování zejména ženy, takže znásilnění jsou na každodenním pořádku. Vzhledem k velké benevolenci soudů je jen málo pachatelů odsouzeno, k deportacím pak prakticky nedochází.
I to je důvod, proč zřejmě ani není většina těchto případů hlášena. Nicméně minulý týden došlo během 24 hodin na 4 různých místech země ke 4 případům znásilnění – vždy v režii některého obohacovače z Afriky.
V jednom případě se dokonce podařilo natočit, jak  africký vetřelec ženu napadl, než ji odvlekl do sklepa, kde ji znásilnil…
Itálií otřásla série tragických a brutálních znásilnění spáchaných přistěhovalci. Zemi zasáhly čtyři příběhy znásilnění a násilí, které upozorňují na invazní krizi.
1. Hrůza ve sklepě: Afričan, Senegalec, odtáhl ženu do sklepa, kde ji znásilnil. Imigrant byl zatčen, když ji znásilňoval. K šokujícímu sexuálnímu násilí došlo v Domodossole. Muž byl přistižen při páchání trestného činu. Karabiniéři ho našli polonahého, když znásilňoval oběť ve sklepě budovy.
Podařilo se natočit jak moment, kdy vetřelec oběť napadl, než ji odvlekl do sklepa, tak samotné zatčení násilníka:

document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2024/03/502747_large.mp4

2. Sexuální útok v azylovém centru: Druhý případ je spíš potvrzením pořekadla „čiň čertu dobře, peklem se ti odmění.“ 29 letá dobrovolnice byla znásilněna v azylovém centru hostem azylového domu.
Podle všeho byl násilník jen dalším „sirotkem bez doprovodu, “ který tvrdil, že je mu 17 let.
3. Unesena a znásilněna v Janově: Žena byla znásilněna imigrantem v Janově. V tomto případě však měla být žena vylákána do jeho bytu, kde ji Rumun sexuálně napadl, mezitím se jí podařilo přivolat pomoc. Zde tedy jde opět především o hloupost napadené ženy, která důvěřovala cizinci.
4. Osudová procházka: Žena šla na procházku a záhy se stala obětí znásilnění Tunisanem. K napadení došlo v Chiari v oblasti Brescie.  31letá oběť, která utrpěla zjevná zranění, se během násilí dokázala osvobodit, uprchnout a zavolat karabiniéry, kterým se podařilo 22letého mladíka najít a zatknout.
Tolik shrnutí několika málo z bezpočtu případů, ke kterým nejen v Itálii každodenně dochází. K těmto došlo během pouhých 24 hodin – konkrétně minulý týden v pátek.
To však neznamená, že jde o jediné případy, ke kterým došlo v ten den. Jde pouze o jediné policií a záhy i médii hlášené případy.
Pokud by EU nezakazovala střežit hranice a pohraniční stráž i Frontex by byly využívány namísto k pašování vetřelců k bránění jejich vstupu na území Evropy, podobných případů by výrazně ubylo…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Obohacovači v akci: 4 znásilnění v Itálii během 24 hodin (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden