Elon Musk odhalil, kdo se ho pokusil zabít
RSS

Elon Musk odhalil, kdo se ho pokusil zabít


V neděli večer Elon Musk v pořadu X Spaces s Dr. Gadem Saadem, profesorem marketingu na John Molson School of Business na montrealské Concordia University, prozradil, že se ho v texaském Austinu pokusili zabít dva „velmi duševně nemocní“ lidé. (Foto: Flickr)









Ke konci hodinového rozhovoru Musk hovořil o míře své slávy a o tom, že je problematické, když se objeví na veřejnosti. Řekl, že lidé jsou super milí, ale pokaždé, když jde do restaurace, stojí tam fronty lidí, kteří si s ním chtějí udělat selfie.



„Nemohu jednoduše jít do obchodního centra nebo do kina nebo se procházet, aniž bych vyvolal rozruch,“ řekl nejbohatší muž světa.




Tohle všechno požadoval po Muskovi bývalý reportér CNN, než ho vyhodil

Saad se Muska zeptal: „Máte kolem sebe v každodenním životě ochranku?“ „Ano,“ odpověděl Musk.







Musk odpověděl: „Ano. Je velmi vzácné, že by mi někdo vyhrožoval smrtí.“




Starship ke konci třetího zkušebního letu zničena při návratu na Zemi

Nicméně dodal: „Za posledních šest měsíců jsem měl dva případy, kdy mě v Austinu přišli dva lidé, bohužel velmi duševně nemocní, pokusit se mě zabít se zbraní.“



V prosinci 2022 Musk zveřejnil video „šíleného stalkera“, který sledoval vozidlo s jeho synem X Æ A-Xii. Miliardář poté neztrácel čas pozastavením účtů X kvůli „doxxed informacím o poloze v reálném čase“.



Mezitím Muskova angažovanost ve prospěch „svobody slova“ X rozzuřila subjekty Deep State, levicová korporátní média a radikální demokraty.




Musk souhlasí se zakladatelem Blackwateru ohledně Ukrajiny

Bidenova administrativa po miliardářových společnostech stále více zbrojí federálními agenturami. Nebylo by překvapivé, kdyby ti dva šílenci, kteří po Muskovi v Austinu šli, byli plamenní libtardi.




"I have had two cases in the last 6 months where two people, unfortunately very mentally ill, came to try to kill me." 一 Elon Musk pic.twitter.com/W9yhKHOJwj — DogeDesigner (@cb_doge) March 18, 2024

Aktivisté vyhlásili Tesle válku a hrozí vlnou útoků na elektroauta

Článek Elon Musk odhalil, kdo se ho pokusil zabít se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden