Kanada: Vláda se snaží prostřednictvím zinscenovaného procesu umlčet odvážného lékaře, který prokázal, že mRNA injekce škodí (video)
RSS

Kanada: Vláda se snaží prostřednictvím zinscenovaného procesu umlčet odvážného lékaře, který prokázal, že mRNA injekce škodí (video)


Mnozí očekávali, že v této době už po celém světě poběží procesy proti covidovým zločincům. Nicméně takových procesů je jen velmi málo – a zpravidla se táhnou velmi dlouhou dobu. Mnohé žaloby pak byly již v začátcích potlačeny.
Ve skutečnosti však v různých zemích světa dochází k soudům s těmi, kteří se snažili proti covidové diktatuře bojovat a zejména upozorňovali na škodlivost genových injekcí.
Tam, kde to jen trošku jde, se hledají zástupné důvody, které by umožnily žalovat všechny odvážné odborníky, kteří se snaží poukázat na lži celosvětové „covidové mafie.“
K těmto odvážným odpůrcům patří například již téměř půl roku vězněný dr. Fuellmich a mnoho dalších, méně známých odvážlivců, kteří nyní sedí ve vězení například za to, že vydávali falešné covid pasy lidem, kteří měli nařízeno povinné očkování nebo vydávali dětem výjimky z nošení roušek.
Také v Kanadě jdou po odpůrcích covidové diktatury a dokonce proti nim pořádají procesy, ve kterých ani není možné využít obhajoby.
Kanadský lékař Charles Hoffe varoval lidi před nebezpečím mRNA vakcín. Nyní se musí zodpovídat před lékařským disciplinárním tribunálem. Zdravotnické úřady ho chtějí za každou cenu umlčet.
Nejbizarnější věcí na případu je, že Hoffe se nemůže hájit ani předvolat znalce, pokud obžaloba dosáhne svého. Takže je to monstrproces.
College of Physicians and Surgeons of British Columbia naplánovala slyšení od 4. do 15. března, ale na  poslední chvíli bylo odloženo .


„Když akademie viděla tu horu důkazů, které jsme poskytli, zpanikařila, protože si nemyslím, že očekávala, jak silná bude opozice,“ řekl lékař v  rozhovoru  s bývalým kanadským poslancem Derekem Sloanem.
Správní rada pak zahltila Hoffeho právníka obrovským nákladem dokumentů a také se jí podařil právní trik. Chtějí poskytnout svůj „důkaz,“ že vakcíny proti Covidu jsou „bezpečné a účinné“ na základě takzvaného soudního oznámení.
To znamená, že předložené skutečnosti jsou akceptovány i v případě, že protistrana chce prokázat opak. Veškerý materiál, který dodal Hoffe, pak nemohl být použit.
Hoffeho právník byl nucen požádat o odklad a najmout další čtyři právníky, aby se prokousali obrovskou horou dokumentů.
Pokud disciplinární komise vyhoví soudnímu oznámení, Hoffe nebude mít šanci svědčit, stejně jako jeho osm znalců. Pak by to byl lidový soud, podle Hoffeho, který hovořil o ohromujícím zneužívání.
„Někoho z něčeho obviníte a on se pak nesmí bránit.“
Vláda chce podle lékaře jít příkladem a udržet tak všechny ostatní lékaře v lajně. Lékařské autority ho obviňují z šíření „dezinformací“ a podněcování „váhavosti vůči očkování.“
Hoffe byl propuštěn po 31 letech jako lékař na pohotovosti, protože řekl zdravotní sestře, že někdo s přirozenou imunitou nepotřebuje injekci proti Covidu.
V roce 2022 během projevu řekl, že zavedení vakcíny vedlo k největší katastrofě v historii medicíny. Nikdy předtím v historii medicíny nezabil a nezmrzačil léčivý přípravek tolik lidí.
„Je to neúspěšný experiment a College of Physicians and Surgeons of British Columbia je organizace, která mohla a měla říci ne“, řekl Hoffe.
V rozhovoru se Sloanem poznamenal, že americká databáze nežádoucích účinků VAERS nyní obsahuje téměř 2 miliony případů poškození vakcínou, a přesto úřady nadále tvrdí, že je bezpečná a účinná.
„Je to naprosto absurdní.“
Charles Hoffe našel mikrosraženiny v krvi více než 60 procent svých očkovaných pacientů, které se neprojeví na MRI nebo CT vyšetření. Byl prvním lékařským odborníkem, který řekl, že tyto krevní sraženiny nejsou nijak vzácné.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Kanada: Vláda se snaží prostřednictvím zinscenovaného procesu umlčet odvážného lékaře, který prokázal, že mRNA injekce škodí (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden