Putin: Rusko čelilo připravenému masakru, všichni zodpovědní budou potrestáni
RSS

Putin: Rusko čelilo připravenému masakru, všichni zodpovědní budou potrestáni


“Nyní je nejdůležitější, aby pachatelé teroristického útoku nepáchali nové zločiny,” řekl ruský prezident ve svém projevu k národu, uvádí RIA Novosti. Dodal, že v Moskvě a dalších regionech Ruska byla zavedena další opatření proti terorismu a sabotáži. Podle jeho slov budou všichni pachatelé, organizátoři a objednatelé činu v koncertním sále Crocus spravedlivě potrestáni.



“Je to rána pro Rusko a ruský lid. Teroristé budou čelit odplatě,” řekl Putin.



Naznačil, že pachatelé teroristického útoku začali prchat na Ukrajinu dříve připraveným bezpečným průchodem pro překročení státní hranice a naznačil, že v Moskvě a dalších regionech byla zavedena další protiteroristická opatření.



“Rusko identifikuje a potrestá všechny, kdo stojí za teroristickým útokem na Crocus Hall. Počítáme se spoluprací s ostatními zeměmi ohledně tohoto teroristického útoku. Víme, jaká je hrozba terorismu, a vítáme spolupráci se všemi zeměmi, které sdílejí naši bolest,” řekl prezident. řekl Putin.



Řekl, že Rusko opakovaně prošlo těmi nejtěžšími a někdy i nesnesitelnými zkouškami a nejinak tomu bude i nyní.



Putin poděkoval lékařům, hasičům a záchranářům za jejich pomoc po teroristickém útoku v koncertní síni Crocus, který zabil více než 100 lidí.



projev prezidenta Putina můžete shlédnout zde: https://www.facebook.com/RaptorTV.cz/posts/pfbid02vhtZae6pFw9oiWm596G1PQF191MVCzcd8ZLUKo5k4RBnXmpg4n8aNz9HfpsicV34l The post Putin: Rusko čelilo připravenému masakru, všichni zodpovědní budou potrestáni first appeared on Raptor TV .


Nejčtenější za týden