Bol útok v Rusku false flag operácia s cieľom tvrdšie napadnúť Ukrajinu a neskôr aj celú EÚ? pýta sa Pavel Kamas
RSS

Bol útok v Rusku false flag operácia s cieľom tvrdšie napadnúť Ukrajinu a neskôr aj celú EÚ? pýta sa Pavel Kamas


Ruský zpravodajský web Gazeta napsal: Bezpečnostní složky uřízly ucho jednomu z účastníků teroristického útoku nedaleko Moskvy.
Tohle však nepíše žádný internetový troll ani zaprodaný sorosovec, ale Gazeta.ru, kterou od roku 2020 vlastní státní podnik Sberbank.
Celý incident se stále vyšetřuje, ale ani to nebrání ruským bezpečnostním složkám, aby údajné podezřelé již mučily a mrzačily.

Čtete správně. Jenom podezřelé! A ne odsouzené! Je zcela logické, že zatím neproběhl žádný soud a neexistují ani jasné důkazy, které by potvrdily totožnost pachatelů. Ale i přes to jim ruský aparát již uřezává uši. Neslýchané!
Takové vyšetřovací metody nepatří do civilizovaného světa, ale někam do Afriky.

Strážci zákona uřízli ucho jednomu z účastníků teroristického útoku v koncertní hale Crocus City Hall u Moskvy. Video bylo zveřejněno na kanálu Telegram Ateo Blacked.
Na videu leží účastník útoku na “Crocus” na zemi s uříznutým uchem. Zároveň jeden ze strážců zákona vkládá teroristovi ucho do úst.
Odpoledne 23. března se jeden z podezřelých z teroristického útoku v “Crocus City Hall” přiznal, že zbraň odhodil cestou do Brjanské oblasti spolu se svými komplici.

Ještě aby se nepřiznal, když mu jako podezřelému chladnokrevně uříznou ucho a pak mu ho strčí do pusy. Taková přiznání nemají žádný význam…
zdroj: https://t.me/pavelkamas/1498



Nejčtenější za týden