To je skutečný důvod, proč jsou výrobci vakcín zproštěni odpovědnosti (video)
RSS

To je skutečný důvod, proč jsou výrobci vakcín zproštěni odpovědnosti (video)


V USA již podobný zákon existuje téměř 40 let. Je zarážející, že jej bylo možné uplatnit také v roce 2020 v celém světě – a to navíc u experimentálních genových injekcí, které nemají s vakcínami (jak jejich definici chápeme) nic společného.
Pokud se nad tím zamyslíte, tak nyní lze jakýkoli preparát – byť experimentální – nazvat vakcínou a výrobce bude zproštěn zodpovědnosti. Zbavení zodpovědnosti samozřejmě zároveň znamená, že výrobce může bez problémů lhát a tvrdit, že jsou takzvané „vakcíny“ bezpečné a účinné.
Nebo může dokonce tvrdit, že po jejich aplikaci již nemoc nedostanete a nebudete ji moci přenášet. Všechny tyto lži byly šířeny jak výrobci, tak „odborníky,“ politiky a korporátními médii.
NIKDO nebyl za tyto lži o „dvou dávkách a tečka“ potrestán.
„Není to divné, že mohou lidem lhát a nutit je, aby si něco brali, a pak zakrývat vedlejší účinky a vy je nemůžete žalovat?“ Tuto otázku položil v úterý ve svém podcastu  Joe Rogan.
Vakcíny jsou jediným produktem, u kterého nemůžete žalovat přímo výrobce. Proč tomu tak je?
V osmdesátých letech přišli výrobci vakcín o spoustu peněz. Za každý dolar, který vydělali na DTP vakcíně, přišli asi o 20 dolarů v soudních sporech za poškození zdraví těmito přípravky.

Joe Rogan Drops Great Question
“Isn’t it weird that you can just lie to people, and you could force people to take things, and you could hide the side effects, and you can’t sue them?”
Vaccines are the ONLY product that you can’t sue the manufacturers directly.
This is… pic.twitter.com/hmyt9bwUAb
— The Vigilant Fox (@VigilantFox) March 27, 2024


A tak se Wyeth (najatý společností Pfizer) vydal do Bílého domu, aby požádal o zproštění odpovědnosti. Společnosti hrozil odchod z podnikání.
Prezident Reagan se Wyetha zeptal, proč nemohou vyrobit bezpečnější vakcíny. Wyeth odpověděl, že vakcíny jsou „nevyhnutelně nebezpečné.“
To vedlo v roce 1986 k podpisu zákona o poškození vakcínami, který dává výrobcům vakcín imunitu před trestním stíháním.
„Takže zatímco vlády tvrdí, že vakcíny jsou bezpečné a účinné, očkovací průmysl si vynutil zřeknutí se odpovědnosti tím, že přesvědčil prezidenta a Kongres, že vakcíny jsou nevyhnutelně nebezpečné,“ řekl již dříve prezidentský kandidát Robert F. Kennedy Jr. Joe Roganovi.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek To je skutečný důvod, proč jsou výrobci vakcín zproštěni odpovědnosti (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden