Šaría v italské škole: Zákaz svačin pro nemuslimské děti
RSS

Šaría v italské škole: Zákaz svačin pro nemuslimské děti


V italských školách najdete stále více muslimů. Již na počátku ramadánu jste si zde mohli přečíst o milánské škole , která se rozhodla pro volný den pro všechny žáky na poslední den ramadánu, kdy muslimské děti zůstávají doma, aby se účastnily oslav. Tomu se mají nyní přizpůsobit i rodiny nemuslimských dětí.
To ovšem není zdaleka jediný podobný případ. Nyní se objevila informace o další škole, tentokrát v Cremoně, která se zachovala velmi podobně. Škola, kde je již 40% žáků z muslimských rodin, se jim přizpůsobuje a nařídila proto, aby se učitelé chovali v tomto směru maximálně vstřícně.
Ředitel školy rozeslal oběžník s názvem „Informace o ramadánu a pokyny pro učitele,“ ve kterém jsou učitelé vyzýváni, aby se vyhnuli plánovaným zkoušením nebo testům a odložili zkoušky po prvním týdnu ramadánu.
Učitelé jsou také žádáni, zabránili italským dětem jíst v přítomnosti muslimských spolužáků. Tyto příkazy pro období ramadánu byly vydány ve prospěch islámských studentů, kteří tvoří 40 % z celkového počtu.
Problém je ovšem ten, že v Itálii by studenti měli být POUZE Italové. Přistěhovalci v Itálii by měli být pouze dočasnými pracovníky na rotačním základě.
To, co se děje, není přistěhovalectví za prací, ale za účelem výměny obyvatel. Každý rok jich 200 000 vstoupí do země prostřednictvím sloučení rodiny.
Jak dlouho si myslíte, že bude trvat, než budou třídy s muslimskou většinou? Brzy budou všude ve většině, pokud se nezruší slučování rodin.
Tolik zpráva z Itálie, která není ovšem nijak ojedinělá. Podobně se muslimům přizpůsobují školy po celé islamizované Evropě.
Přitom v žádné muslimské zemi se jiným náboženstvím nijak nepřizpůsobují, naopak. Zpravidla požadují po jinověrcích, které považují za podřadné, aby se přizpůsobili oni.
Ostatně, aktuálně, tedy v době Velikonoc, je v některých evropských městech vidět zářivá ramadánová výzdoba. Na druhou stranu fakt, že jsou aktuálně také Velikonoce, byste v ulicích těchto měst poznali jen stěží.
To je asi totéž, jako kdyby v době ramadánu měli v islámských zemích velikonoční výzdobu namísto té ramadánové. To je samozřejmě něco zcela nepředstavitelného.
O Velikonocích lze v islámských zemích očekávat spíše již celkem  tradiční útoky na kostely…
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Šaría v italské škole: Zákaz svačin pro nemuslimské děti se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden