Tým s 5 biologickými muži, kteří tvrdí, že jsou ženy, jasně ovládl australský ženský fotbal
RSS

Tým s 5 biologickými muži, kteří tvrdí, že jsou ženy, jasně ovládl australský ženský fotbal


Ukazuje se, že ženský sport skutečně směřuje tam, kam jsme mnozí předvídali v momentě, kdy se začali povolovat biologičtí muži v ženských sportech. V „ženských“ sportech postupně převládnou muži.
Bylo celkem jasné, že neúspěšné sportovce bude lákat možnost se pouze za ženu prohlásit a pak soutěžit v ženských týmech, kde mají díky své biologicky dané konstituci mnohem větší výhody.
Výhry v takových soutěžích s sebou přináší jak slávu, tak často i slušné finanční ocenění. I když se v řadách odpůrců těchto praktik ozývají protestní hlasy, bývají zpravidla umlčovány. A ti, kteří požadují spravedlnost v ženských sportech, jsou nálepkováni jako „transfobové.“
Pokud se pravidla rychle nezmění, lze předpokládat, že za nějakých 10 let nebude ženský sport, ve kterém by byly účastny biologické ženy,  existovat – tedy vyjma těch sportů, ve kterých nemají muži žádné výhody dané jejich tělesnou konstitucí (např. gymnastika, akvabely apod.).
Australský fotbalový tým vyvolal na sociálních sítích pobouření poté, co jeho klub s několika transgender hráči ovládl ženský předsezónní turnaj.
Ženský fotbalový klub Flying Bats, který zahrnuje pět biologických mužů, vyhrál v průběhu čtyřtýdenní soutěže každý zápas, který odehrál, a dokonce zvítězil v jednom ze svých zápasů 10:0.
Tým nakonec v neděli vyhrál finále Beryl Ackroyd Cupu 4:0 v Macquarie Park a odnesl si jackpot $1000.
Zuřiví rodiče stáhli své dcery z her kvůli obavám o bezpečnost a řekli News Corp, že hráčky nevěděly, že se přihlásily do soutěže s biologickými muži.
Představitelé klubu také kontaktovali Football  NSW , aby vyjádřili své obavy, přičemž někteří trvali na tom, že Flying Bats by měli hrát ve smíšené soutěži, která zahrnuje i muže.
„Naše dívky jsou tu, aby hrály pro zábavu a očekávaly, že budou hrát v ženské soutěži. Nepřihlásily se do smíšené soutěže,“ řekl deníku Daily Telegraph  vedoucí klubu .
Z Football NSW není žádná transparentnost, dívky nevědí, jestli budou hrát s biologickými muži nebo ne.
„Někteří z rodičů měli velké obavy. Říkali, že nenechají své dcery hrát proti mužům. Bylo pro ně tak skličující vidět ten obrovský rozdíl ve schopnostech,“ dodal vedoucí klubu, který hrál proti smíšenému týmu.
Na oficiálních stránkách Flying Bats tvrdí, že jsou „největším LGBTQIA+ ženským a nebinárním fotbalovým klubem na světě.“ 
Prezidentka klubu Jennifer Peden pro Daily Mail Australia řekla:

„Jako klub Flying Bats FC pevně stojí o začlenění a jsme hrdí na bezpečnou, respektující a férovou hru, propagaci podpůrné komunity pro LGBTQIA+ hráče, funkcionáře a příznivce.
To má významný přínos pro fyzické, sociální a duševní zdraví zejména pro marginalizované členy komunity LGBTQIA+. Jsme klub, který si stejně váží našich cisgender a transgender hráček.
Tyto směrnice spolu se zákonem o sexuální diskriminaci informují o zásadách genderového začleňování organizací Football Australia, Football NSW a North West Sydney Football Association na úrovni komunity, základní úrovně, na které hrajeme. 
Trans ženy patří do ženské soutěže, protože je to pohlaví, se kterým se identifikují. Trans ženy hrají v klubu nejméně 20 let na úrovních od začátečníků po zkušené, stejně jako naše cis hráčky. 
Naše hráčky jsou hodnoceny podle schopností a jsou umístěny do týmu, který je nejvhodnější pro jejich úroveň dovedností a zkušeností.“ 

John Ruddick, poslanec libertariánské strany, který vedl kampaň na téma zachování biologických sexuálních práv, také kritizoval situsci v North West Sydney League. 
„Není to jen otázka poctivého sportovního chování,“ řekl pan Ruddick. „Je to také otázka fyzické bezpečnosti pro hráčky narozené jako ženy.“ 
Mluvčí Binary Australia Kirralie Smith řekla: „North West Sydney Fotbal a fotbal NSW nadále vystavují dívky riziku a vytvářejí nespravedlivé hřiště.“ 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Tým s 5 biologickými muži, kteří tvrdí, že jsou ženy, jasně ovládl australský ženský fotbal se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden