Vídeň dobyta: Na Velikonoce pořádá starosta slavnostní ramadánovou večeři s muslimy
RSS

Vídeň dobyta: Na Velikonoce pořádá starosta slavnostní ramadánovou večeři s muslimy


Jedno evropské město za druhým o těchto Velikonocích, které se kryjí s ramadánem, odkrývá svoji pravou tvář. V Londýně či některých německých městech je v ulicích vidět již výhradně ramadánová výzdoba a nyní se ukazuje, že po letech Osmané konečně dobyli Vídeň – a to bez jediné kapky krve.
Jejich dobytí je nyní symbolicky předvedeno samotným starostou Ludwigem (viz titulek), který ostatně patří k hlavní „islamizační“ straně. On sám sice nemuslim, nicméně dobře ví, kde jsou jeho voliči.
Dlouhých  341 let od bitvy, která pravděpodobně odvrátila islamizaci celé Evropy, se ukazuje, že tehdejší předkové bojovali za záchranu našeho kontinentu zcela marně. Podle toho, co právě předvedl vídeňský starosta, lze zkonstatovat jediné:
Vídeň je po více než 3 staletích dobyta. Jde o dobytí vskutku symbolické, neboť zároveň si muslimové přebírají i další země na našem kontinentu…
Na Zelený čtvrtek  si křesťané připomínali Poslední večeři, kterou Ježíš Kristus vykonal spolu se svými učedníky den před svým ukřižováním. Papež prováděl rituální mytí nohou v Římě.
A co dělal ve čtvrtek starosta Vídně? Vyzval muslimy, aby spolu s ním přišli hodovat na oslavu přerušení ramadánového půstu!
Nacházíme se ve svatém týdnu křesťanstva. Je to týden ukřižování Ježíše Krista a Jeho vzkříšení z mrtvých. Velikonoce jsou nejdůležitějším křesťanským svátkem v roce.
V předvečer svého ukřižování slavil Ježíš Kristus se svými učedníky Poslední večeři. Člověk by si myslel, že i socialista jako vídeňský starosta Michael Ludwig bude projevovat úctu ke křesťanským hodnotám v zemi.
Ale zdaleka ne: ve čtvrtek pošlapal křesťanské tradice a víru statisíců lidí ve městě svojí hostinou s muslimy.
Slavnostní ceremoniál se konal s vybranými hosty Islámské náboženské komunity (IGGÖ) v Rytířském sále Rathauskelleru.
Na tuto neúctu ke křesťanským tradicím upozornil vídeňský předseda klubu FPÖ Maximilian Krauss. Na internetu zveřejnil také starostovu pozvánku a napsal:
O tom, co si Ludwig a SPÖ myslí o naší křesťanské kultuře, svědčí i to, že na „Zelený čtvrtek,“ jeden z nejdůležitějších katolických dnů, organizuje oslavu ukončení půstu s IGGÖ.
Ale co jiného můžeme čekat od starosty, který řídí islamizaci Vídně tím, že láká imigranty ze Sýrie, Afghánistánu nebo Čečenska a nabízí jim k využití štědrý rakouský sociální systém?


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 4 Průměrně: 5 ]







Článek Vídeň dobyta: Na Velikonoce pořádá starosta slavnostní ramadánovou večeři s muslimy se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden