Velikonoční poselství americké CNN: Bůh je černá žena a Ježíš byl černý muž
RSS

Velikonoční poselství americké CNN: Bůh je černá žena a Ježíš byl černý muž


Woke šílenství se v USA dostává skutečně do všech možných oblastí. Zatímco v západní Evropě se dává o Velikonocích přednost ramadánu, což jasně potvrzuje vysoký stupeň islamizace zemí jako Německo, Velká Británie, Francie či Rakousko, v USA se jede na „woke“ vlně.
Nejprve vyhlásí Joe Biden Velikonoce dnem transek a poté uvede CNN pořad, ve kterém prezentuje Boha jako černošku a Ježíše jako černocha. Zajímalo by mne, co by asi řekli muslimové, kdyby stejně vykreslili Alláha, to by už zřejmě sídlo stanice lehlo popelem…
CNN propagovala rouhavé poselství Christiny Clevelandové, „teoložky“, která tvrdí, že „Bůh je černá žena.“
„Když vidím velikonoční příběh, vidím Ježíše jako oběť státem posvěceného násilí. Vidím Ježíše obklopeného černými a hnědými lidmi, kteří by si přáli, aby mohli něco udělat, ale v tu chvíli neměli žádnou moc,“ řekla Christina Clevelandová, autorka knihy „Bůh je černá žena.“



„A vidím, jak se lidé stávají oběťmi systému, který nevidí jejich plnou lidskost a předpokládá od nich to nejhorší. A přesto je tu nakonec naděje,“ řekla. „Vesmír se ohýbá směrem ke spravedlnosti, i když je oblouk dlouhý.“
„Christena Clevelandová strávila většinu svého dětství v evangelikálním kostele obklopena tradičními obrazy Ježíše s porcelánovou pletí a lněnými vlasy.
Ale jednoho dne narazila na vyobrazení Krista, které bylo tak úžasné, že zalapala po dechu,“ napsala  CNN  v článku nazvaném „Byl Ježíš barevným mužem? Proč je tato otázka důležitější než kdy jindy.“
„Byl to obraz vzkříšeného Ježíše obklopeného svými užaslými učedníky, včetně „Nevěřícího Tomáše“, který se dotýká rány na Kristově trupu. Obraz vypadal jako starověká relikvie objevená v nějakém dávno zapomenutém pouštním klášteře ve Svaté zemi, freska v byzantském stylu plná ostře tvarovaných postav, překypujících barvami tmavě modré a krvavě oranžové,“ uvedla CNN.
Ale byla to jiná barva na obrázku, která ji zaujala. Ježíš byl zobrazován jako muž jiné barvy pleti – někde mezi hnědou a černou – a stejně tak i jeho učedníci.
Clevelandová, která se později stala teoložkou a sociální psycholožkou, si uvědomila, že si vždy představovala nordicky vyhlížejícího Ježíše, který vypadal jako Thor. Teď si uvědomila, že Ježíš vypadal spíš jako ona, černoška.
Bidenův režim také tento víkend vyhlásil válku křesťanům, když americký prezident vyhlásil Velikonoce dnem viditelnosti transek.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Velikonoční poselství americké CNN: Bůh je černá žena a Ježíš byl černý muž se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden