Brigádní generál-špion Koudelka vypnul v rámci Operace Gladio prakticky neznámý zpravodajský web ukrajinského oligarchy
RSS

Brigádní generál-špion Koudelka vypnul v rámci Operace Gladio prakticky neznámý zpravodajský web ukrajinského oligarchy



VK
Brigádní generál-špion Koudelka vypnul v rámci Operace Gladio prakticky neznámý zpravodajský web ukrajinského oligarchy! Ten prý šířil propagandu Kremlu tím, že zval k rozhovorům nejen české politiky, a ti prohlašovali, že chtějí mír na Ukrajině! Zpravodajská hra s manuálem Russiagate od CIA před volbami do EU Parlamentu je na světě a my známe podrobnosti!
Minulý týden otřásl evropskými mediálními žumpami skandál údajného ruského zasahování do evropských voleb a v čele této neuvěřitelné inscenace je opět šéf české BIS a nyní již brigádní generál Michal Koudelka.  Jeho BIS prý rozkryla téměř neznámý a prý dezinformační server Hlas Evropy ( Voice of Europe ) a vláda Petra Fialy následně na firmu provozující web a na dvě osoby uvalila české sankce.
Současně BIS tyto informace sdílela s dalšími tajnými službami evropských států. Obvinění jsou naprosto neuvěřitelná – Web prý prováděl rozhovory s českými a dalšími politiky z celkem 7 zemí EU, kteří v rozhovorech prohlašovali, že chtějí mír na Ukrajině! A následně prý za tyto rozhovory dostávali politici zaplaceno!
BIS přitom neuvedla, jestli šlo o autorské honoráře, které weby a redakce platí politikům za tzv. exkluzivní rozhovory v některých případech, obvykle se to týká bývalých vysokých politiků, prezidentů, premiérů nebo ministrů, kteří po skončení svých funkcí pořádají placené přednášky a rovněž placené rozhovory. A není v tom nic nelegálního. Protiruská hysterie dosahuje v Česku vrcholu a je naprosto zjevné, že nasazení českých vojáků na Ukrajině se blíží opravdu vysokým tempem. Lze to odvodit od míry fašizace poslanců a je to cítit z toho  Přání války  mezi poslanci. Poslanec za SPD Jaroslav Foldyna tuto fašizaci již nevydržel a řekl to naplno na adresu Pirátů a dalších válečných štváčů, viz. video výše.
Brigádní generál-špion Koudelka spustil další pokračování Operace Gladio v Evropě
Nicméně Koudelkova operace jede přesně podle not Operace Gladio a cílem není nic jiného, než tzv. weaponizace médií proti opozičním stranám a opozičním politikům před volbami do Evropského parlamentu.  Je to úplně stejný rukopis jako tzv. kauza  Russiagate  z konce roku 2016, se kterou přišla Demokratická strana a tvrdila, že prezident Trump byl zvolen s pomocí ruských peněz , ruských operativců a ruských vlivových orgánů. Americké soudy teprve nedávno všechna obvinění Trumpa odmítly jako nepodložená a vymyšlená.
Nicméně úplně to samé teď spustil brigádní generál-špion Koudelka v ČR před volbami do EU parlamentu a všechna MSM média teď tvrdí, že Kreml platí nejen české opoziční politiky, např. Jindřicha Rajchla, ex-prezidenta Václava Klause, Cyrila Svobodu jako bývalého ministra zahraničí a Jiřího Paroubka, bývalého premiéra, ale že platí i zahraniční politiky. Ti všichni prý nedávno poskytli  Voice of Europe  rozhovory, ale všichni odmítají, že by dostali za rozhovory jakékoliv honoráře  [ 1 ] .
Ředitel BIS Michal Koudelka ukazuje Tenetovu cenu za spolupráci, kterou obdržel v centrále CIA v Langley v roce 2019 od tehdejší ředitelky CIA Giny Haspel Shrňme si podstatu kauzy: minulou středu české úřady na nejvyšší úrovni (premiér, ministerstvo zahraničí a česká zpravodajská služba BIS) oznámily “senzační” zprávu  [ 2 ] , že Rusko prostřednictvím skromného a prakticky neznámého českého webu  Hlas Evropy  zajišťuje “ šíření protievropské propagandy ” a – což je nejhorší! – prý platilo pravicové evropské politiky, aby si zajistilo vliv v Evropském parlamentu! BIS neuvedla jediné jméno, omezili se pouze na výčet zemí, v nichž si tito zákeřní Rusové podle údajů BIS kupovali europoslance po celé Evropě.
Podivnou shodou okolností se tento seznam skutečně zcela shodoval se zeměmi, kde strany, s nimiž je evropský establishment nespokojen, vedou nebo se hlásí k vedení v průzkumech v předvečer červnových voleb do Evropského parlamentu –  Německo, Francie, Polsko, Belgie, Nizozemsko a Maďarsko!  Panečku, to je shoda náhod!
BIS: Český web odkoupený ukrajinským oligarchou šířil ruskou propagandu v 7 zemích EU
Hned druhý den Agentura vnitřní bezpečnosti (polská tajná služba ABW) oznámila  [ 3 ] , že na základě tipu od českých kolegů provedla domovní prohlídky u opozičních politiků a při razii zabavila “obrovské” částky: Zjistili, že v těchto případech se jedná o 48,5 tisíce eur a 36 tisíc dolarů.  Z čehož lze usuzovat, že Rusko si budoucí Evropský parlament koupilo doslova za almužnu.  Koneckonců, když se Rusku prý podařilo zajistit Brexit za pouhých 97 centů  [ 4 ] , proč by Rusko průměrný poslanec Evropského parlamentu nemohl stát více, ne?
Detail Tenetovy ceny za spolupráci A když se podíváte na podstatu Koudelkovy senzace, tak je zřejmé, že je úplně bezcenná. Webové stránky  Hlasu Evropy  totiž vytvořili čeští občané a fungovaly na naprosto legální bázi, což uznaly i české úřady, když informovaly o svém “ vyšetřování “.  V určitém okamžiku byla stránka prodána mediální agentuře údajně napojené na ukrajinského podnikatele Viktora Medvedčuka.
Ten je známý svými proruskými postoji a blízkými vztahy s Vladimirem Putinem. Medvedčuka západní média tradičně označují za “ oligarchu “, ačkoli vzhledem k tomu, že byl nucen opustit Ukrajinu a veškerý jeho majetek byl tamními “ demokratickými ” orgány rozkraden, se na něj tento termín nyní už sotva vztahuje. A i když je Ukrajinec původem z Dněpropetrovsku, tak se prý jedná o zaručeně “ ruskou stopu “!
Webová stránka prý vyplácela honoráře politikům, kteří se vyjadřovali k míru na Ukrajině
A nejdůležitější je přece obvinění: zmíněná webová stránka údajně “ platila evropské politiky “. Ani komu platila, ani kolik, ani z jakého důvodu – nic z toho se neuvádí. S největší pravděpodobností, pokud někomu něco webovka platila, šlo o standardní honoráře za publikace, za projevy, za exkluzivní rozhovory a komentáře, a případně za účast na některých akcích, což opět není zákonem zakázáno, pokud jsou tyto příjmy řádně uvedeny v prohlášeních politiků o zdrojích příjmů. Na tom se přiživuje značná část poslanců různých úrovní ve všech západních zemích.
Viktor Medvedčuk, ukrajinský oligarcha známý svými proruskými postoji Například hlavním zdrojem příjmů Borise Johnsona v době, kdy byl poslancem britského parlamentu, byly horentně placené honoráře za jeho sloupky v deníku  The Daily Telegraph , což nikdo neskrýval.  Legálnost těchto plateb nebyla zpochybněna, přestože byly zjevně nadměrné a podezřele nadhodnocené [ 5 ] ze strany vydavatele.  Z pohledu establishmentu to však byly ty “správné” sloupky, takže z toho nikdo nedělal skandál. Ale za “špatné” názory, které se rozcházejí s názory elit, může být člověk dnes označen za “placeného agenta Kremlu”, čehož jsme nyní svědky.
Britský IPSOS šokoval evropské aparátčiky tím, že opoziční, pravicové a proti-válečné strany posílí v Evropském parlamentu
Zde stojí za zvláštní pozornost skutečnost, že  “odhalení ” následovalo téměř bezprostředně po začátku strašlivé paniky, která zachvátila hlavní média v Evropě v souvislosti se zveřejněním rozsáhlého průzkumu  [ 6 ]  veřejného mínění obyvatel kontinentu sociologickou společností IPSOS.
Z tohoto průzkumu vyplynulo, že výsledky červnových voleb do EU parlamentu dramaticky oslabí zastoupení etablovaných euro-liberálních stran v příštím Evropském parlamentu. Televizní stanice Euronews, která si průzkum objednala, dospěla k děsivému závěru:  “ Znamená to, že poprvé v historii bude mít pravicová koalice zahrnující krajní pravici potenciál převzít kontrolu nad parlamentem! “
Boris Johnson jako poslanec parlamentu bral podezřele obrovské honoráře za články pro The Herald Tribune, ale nikomu to nepřipadalo podivné A jen o několik dní později zveřejnily české úřady Koudelkovu senzaci a předložily seznam prý ovlivněných zemí, který se plně shoduje se zeměmi, kde IPSOS odhalil prudký nárůst popularity anti-establishmentových stran! A hned následující den začíná v těchto zemích zjevně koordinovaná kampaň šikany právě těch nesystémových stran, které vedou v průzkumech a válcují euroliberály. Například belgický premiér Alexandre De Croix den po oznámení Prahy prohlásil  [ 7 ] , že zpravodajské služby jeho země již úzce spolupracují s českými kolegy na zničení “ ruské propagandistické sítě “. Jak operativní!
Evropské elity se děsí  orbanizace  Evropského parlamentu po volbách
Konkrétní jména “ ruských agentů ” ale také neuvedl, ovšem průzkumy  [ 8 ]  veřejného mínění ukázaly:  “ V Belgii by se krajně pravicová, nacionalistická a separatistická strana Vlámský zájem neboli Vlaams Belang mohla na konci červnových voleb stát největší stranou v zemi, což by mohlo vyvolat ústavní krizi. “
Jak příhodná doba k obvinění z “ přijímání peněz z Ruska ” právě v této chvíli, že? Panečku, tolik náhod najednou, až se to člověku nechce věřit, že by to byly jen náhody. V sousedním Nizozemsku, kde systémové strany již prohrály podzimní parlamentní volby a zaostávají v průzkumech ve volbách do Evropského parlamentu, se otevřeně ukázalo prstem na stranu  Fórum pro demokracii  (FVD), která prosazuje stažení podpory Ukrajině.
Evropské elity se bojí vlivu Viktora Orbána na nový Evropský parlament po volbách Noviny NRC, prezentující  [ 9 ]  českou “senzaci”, dokonce nazvaly svůj článek “ Hlas Evropy – pódium pro FVD “. Článek připomněl, že dva lídři této strany loni poskytli rozhovor českému webu, kde vyzvali (jaká to noční můra!) k míru na Ukrajině! Tolik tedy k obvinění. A vůbec nevadí, že představitelé strany reagovali slovy: “ Chceme mír. Za předání tohoto poselství nepotřebujeme žádnou úplatu! “. A tato hysterie nyní panuje prakticky ve všech zemích, které Petr Fiala vyjmenoval, kde prý  Voice of Europe  šířil svoji údajnou vlivovou propagandu.
A nešlo by vlastně o nic, kdybychom mluvili jen o hysterii v médiích. Jenže  tady už mluvíme o domovních prohlídkách v domech opozičních politiků, o vyšetřování opozičních lídrů, o zapojení speciálních služeb.  Jinými slovy, zásah proti opozici v evropských zemích dosahuje systémové úrovně! A to vše se odehrává vlastně uprostřed volební kampaně do EU parlamentu.
Nemělo by nás překvapovat, že před každými volbami na Západě se z ničeho nic zrodí další  Russiagate , která obvykle skončí téměř okamžitě po uzavření volebních místností.  S největší pravděpodobností se tak stane i po volbách do Evropského parlamentu. A jako obvykle se nikdo z bojovníků proti “ruské hrozbě” nebude zodpovídat ze svých primitivních lží.
Nositel Tenetovy ceny CIA a brigádní generál-špion opět zasahuje před volbami s cílem oživit Russiagate v Evropě
Je naprosto nepochybné, že jde o součást  Operace Gladio  podle dispozic CIA, ale s určitými modifikacemi na evropské poměry. Domovní prohlídky u opozičních politiků v Polsku jsou alarmující a zatím jde podle všeho jen o pilotní vlaštovku, v podstatě o zjištění reakce veřejnosti na takový zásah. Kdokoliv se dnes vyjádří pro mír na Ukrajině, je okamžitě onálepkován jako agent Kremlu. A jak se zdá, ta nálepka už nestačí a v Polsku již probíhají domovní razie.
Je pouze otázkou času, než ty razie dorazí i do ČR a budou probíhat domovní prohlídky u Jindřicha Rajchla, u Václava Klause, u Tomia Okamury nebo u Jaroslava Foldyny , přičemž se budou hledat peníze v hotovosti, které si třeba politik drží doma jako železnou rezervu pro případ krachu banky nebo výpadku platebních systémů, ale BIS okamžitě prohlásí, že má podezření, že jde o peníze z Kremlu.
Prezident Petr Pavel jmenoval Michala Koudelku brigádním generálem Tohle už nejsou jenom neškodné nálepky z médií, to je fašismus a teror namířený proti opozici, která nevyznává válečnou politiku vlády a evropských elit. Prostě vidíme snahu o likvidaci protiválečné opozice v Evropě pod záminkou, že tuto opozici vytvořil a zaplatil Kreml. Brigádní generál-špion je velice nebezpečný, protože to není poprvé.
Nejprve zatáhl Českou republiku na seznam nepřátelských zemí Ruska  [ 10 ]  v důsledku zpravodajských her  Vrbětice  a  Ricin  v rámci široké operace Gladio v letech 2020 a 2021, a nyní je to útok na opoziční strany a jejich lídry nejen v ČR, ale i v dalších 6 zemích EU, kde před volbami do EU parlamentu protiválečná opozice válcuje průzkumy! Nejedná se tudíž o nic jiného než o tzv. aktivní opatření (AO) Koudelkovy státní bezpečnosti s přesahem do 6 evropských států. Koudelkův řídící důstojník v Langley bude jistě spokojen.
-VK-

The post Brigádní generál-špion Koudelka vypnul v rámci Operace Gladio prakticky neznámý zpravodajský web ukrajinského oligarchy first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden