Tato 17letá dívka měla záhy po takzvané vakcíně Pfizer až 3krát srdeční zástavu a o něco později zemřela (video)
RSS

Tato 17letá dívka měla záhy po takzvané vakcíně Pfizer až 3krát srdeční zástavu a o něco později zemřela (video)


Většina případů úmrtí na genové injekce se na veřejnost neodstane, neboť si to příbuzní nepřejí. Rodiče 17leté Aubrynn si naopak myslí, že o osudu jejich dcery by mělo vědět co nejvíc lidí, aby byl její případ varováním pro ostatní.
Tento případ je o to víc alarmující, že do doby, než dostala 17letá dívka druhou dávku Pfizeru – z jedné z nejhorších šarží – byla naprosto zdravá. Muka, která před smrtí zažívala, jsou jen stěží představitelná.
Lze s také stěží představit, jak se nyní cítí její rodiče, kteří musí mít na jedné straně pocity viny (u nezletilé dívky museli s injekcí souhlasit), ale na té druhé vzteku a bezmoci, protože za to, jak jejich dcera dopadla, nebude nikdo potrestán.
Několik týdnů po druhé vakcíně Pfizer se 17letá Aubrynn Grundyová z amerického státu Michigan nakazila Covidem. Poté následovala srdeční zástava. Skončila v nemocnici, kde jí selhaly orgány – a kde později tragicky zahynula.
Aubrynn byla naprosto zdravá 17letá dívka, ale poté, co byla „plně očkována“ proti Covidu, utrpěla tři srdeční zástavy.
Dívka dostala první dávku 7. června 2022 a druhou dávku 28. června 2022. O měsíc později se necítila dobře. Její matka ji 20. července odvezla do nemocnice, kde v čekárně utrpěla zástavu srdce.

WATCH: 17-year-old Aubrynn Grundy contracted COVID-19 a few weeks after her second dose of Pfizer, went into cardiac arrest, was hospitalized, given a cocktail of drugs, went into multi-organ failure, and tragically passed away.
Aubrynn Grundy lived in Livonia, Michigan. She was… pic.twitter.com/gYvYm1aMp1
— The Canadian Independent (@canindependent) March 24, 2024


Byla připojena na ventilátor a dostávala všechny druhy léků. Její lékařské záznamy ukazují, že jí byly podávány tak vysoké dávky, že jí ošetřující personál musel dát naloxon, protijed na předávkování.
Byla přivolána sanitka, která Aubrynn odvezla do dětské nemocnice. Záchranná služba byla přivolána, protože nebyl dostatek lůžek. Jiná dětská nemocnice pro ni vyslala vrtulník.
V době, kdy dorazila do dětské nemocnice, utrpěla další dvě srdeční zástavy. Byla 17 dní na JIP, kde se její stav stále zhoršoval.
Tohle byla Aubrynn těsně před svou smrtí:

20 days after her Pfizer vaccine, Covid , remdesivir, fentanyl, all involved in my daughters death, it never should of happened #PfizerLiedPeopleDied #covid19 #COVIDVACCINE #hospitalprotocols #VaccineGenocide #vaccineinjuries #VaccineDeaths #shewas17 pic.twitter.com/5xMAGB5GNu
— Shanna Carroll (@ShannaCarroll80) February 23, 2024


Trpěla myokarditidou a její prsty na rukou a nohou začaly černat a musely jí být amputovány. Začaly jí také selhávat orgány, protože jí byl podán remdesivir.
Dne 6. srpna 2022 se její tělo stalo odolným vůči lékům proti bolesti a změna barvy jejích končetin se postupně zhoršovala. Nakonec bylo rozhodnuto odpojit Aubrynn od ventilátoru, načež zemřela.
Její matka Shanna a nevlastní otec Adam si najali právníka, aby nemocnici zažalovali, ale o rok později obdrželi dopis od právnické firmy, ve kterém stálo, že případ stahují.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Tato 17letá dívka měla záhy po takzvané vakcíně Pfizer až 3krát srdeční zástavu a o něco později zemřela (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden