„Vím, že se rozpoutá peklo,“ prohlásil srbský prezident
RSS

„Vím, že se rozpoutá peklo,“ prohlásil srbský prezident

Je známo, že Srbsko je jednou z mála evropských zemí, která nestojí v konfliktu Rusko – Západ na straně NATO. To je samozřejmě nemožné, neboť vztah Srbů k agresivnímu spolku NATO, jehož bomby vraždily jejich děti, je logicky veskrze negativní. V rozhovoru nyní prezident Vučič prohlásil, že ví, jak bude konflikt pokračovat…
„ Konflikt na Ukrajině je ve skutečnosti světovou válkou, protože Západ bojuje s Ruskem prostřednictvím svých zástupců v Kyjevě,“ řekl ve středu místním médiím srbský prezident Aleksandar Vučič.
O regionální nebo místní válce nemůže být ani řeč. Přes Ukrajince bojuje proti Rusku celý západní svět, zdůraznil prezident. „Je to globální konflikt,“  řekl v rozhovoru pro Pink TV  .
Prezident řekl, že tato světová válka ho velmi znepokojuje, a že se to bude jen zhoršovat. Dodal, že konflikt na Ukrajině si vybírá svou daň i na Balkáně.
Vučič dále řekl, že prezident Vladimir Putin předloží Západu „návrh“ poté, co Rusko ovládne některé oblasti na východní Ukrajině.
„Vím, co nás čeká. Poté, co Vladimir Putin dosáhne linie Slavjansk-Kramatorsk-Avdijivka, přijde s návrhem. A pokud to Západ odmítne – což se stane – pak se rozpoutá peklo,“ předpověděl, aniž by uvedl další podrobnosti.
Srbský prezident zdůraznil, že jeho země má úzké vztahy s Ruskem i Čínou.
Začátkem tohoto měsíce srbský ministr vnitra Aleksandar Vulin řekl, že Západ by se měl omluvit za bombové útoky v roce 1999. Ministr dodal, že Srbsko odmítá být „pěšákem NATO“ v konfliktu s Ruskem.
K uvedenému jen dodávám, že na druhé straně měl v minulosti srbský prezident co do činění i s Alexandrem Sorosem , synem George Sorose, takže má dokonalý vhled na obě strany. Nicméně navenek musí dělat takovou politiku, jaká je akceptovatelná pro většinu Srbů, kteří mají k NATO veskrze negativní vztah. V některých jiných akceptech se však alespoň do jisté míry podřizuje západní politice.
Co se týká nabídek, které Vučič nahlas neuvedl, tak zde půjde samozřejmě o tytéž nabídky jako předtím: Nezávislost Donbasu, ruský Krym  a neutralita Ukrajiny. A stejně jako předtím ani nyní nebudou tyto nabídky akceptovány…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek „Vím, že se rozpoutá peklo,“ prohlásil srbský prezident se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden