Německo se dere do čela v boji Západu s rozumem a přírodou
RSS

Německo se dere do čela v boji Západu s rozumem a přírodou




KAREL PETŘÍK
Změna pohlaví rok co rok od 14 roků žadatelů. Není třeba nic než vůle pubertálního děcka. Na jedné straně se divíme, kolik dospívajících má psychické problémy, na druhé děláme vše proto, aby to bylo ještě horší. Že se nás to netýká?! Ale týká, protože každá sebevětší pitomost ze západu se u nás spolehlivě uchytí. Náš evropsko-americký boj za přírodu graduje tím, že vyhlásíme válku tomu, na čem je život na naší planetě založen – tedy pohlaví. Větší zpupnosti se není možné dopustit.

Možná se planeta sama rozhodla zbavit se nás tím, že spustila v našich mozcích samo-destruktivní procesy, které povedou k našemu zániku. Je to asi nejšetrnější způsob jak se zbavit tvorů, kteří jsou schopni zničit jadernou válkou životy nejen svého druhu, ale i celé fauny. Dívám se na svého kocoura a říkám si, že je to možná nejlepší řešení. Nevím, zda někdy někdo spočítal, kolik životů domácích ale i volně žijících zvířat stály naše „válečné hry“, které byly i v předposlední světové válce limitovány možnostmi konvenčních zbraní. Pro poslední válku tato omezení padla a nic nebrání v likvidaci života bez výjimek.
Jeden zoufale vystrašený medvěd ve městě způsobí paniku vedoucí pomalu k vyhlášení stavu ohrožení, protože na cestě domů lehce zraní pár lidí. Okamžitě za ním do lesů vyrazí armáda blbců, aby toho nepřítele lidí zabila, než někomu způsobí další oděrky. Média vyrobí hrozící nebezpečí, a mohou občany dle libosti děsit. To umíme, to nám jde. Když ale politici připravují přísun nevymezeného množství migrantů, tak žádné nebezpečí nehrozí. Když připravují válku, která nás může zabít všechny, tak je to v pohodě, protože přece hájíme ty naše hodnoty. Hodnoty umožňující měnit si každý rok pohlaví a zažalovat každého, kdo se nás otázkou, co dnes zrovna jsme, příšerně dotkne. Proč nás vyděsí víc zatoulaný medvěd, než banda našich i evropských politiků, kteří ohrožují mnohem víc životy nás všech???
Přestávám věřit, že jsou nějaké meze v přijímání debilních zákonů. USA a EU mi připadá jako obrovský ústav pro choromyslné řízený samotnými chovanci.

The post Německo se dere do čela v boji Západu s rozumem a přírodou first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden