Australský biskup, kterého včera pobodal muslimský fanatik, byl odpůrcem genových injekcí a upozorňoval na covidový podvod (video)
RSS

Australský biskup, kterého včera pobodal muslimský fanatik, byl odpůrcem genových injekcí a upozorňoval na covidový podvod (video)


Dnes jste si zde mohli přečíst detaily o útoku na asyrského biskupa, který působí v Austrálii. Útočník byl fanatický muslim, který také křičel arabsky a domáhal se Alláha.
Při útoku pak křičel: „Kdyby nekritizoval mého proroka (Mohameda) a mé náboženství (islám), nepřišel bych ani nezaútočil.“
Biskup byl pobodán, stejně jako několik dalších lidí, kteří mu šli na pomoc. Nikdo nepřišel o život, všichni – včetně biskupa – jsou jen lehce zraněni.
Nicméně nyní se objevily spekulace o tom, zda nebyl mladý fanatik využit jako zbraň proti nepohodlnému biskupovi, který měl velkou podporu místní křesťanské komunity.
Proč muslim zaútočil právě na tohoto biskupa a ne na jiného? Nenavedl ho někdo? Nemohlo to být něco podobného jako například v Moskvě, kde byli fanatičtí muslimové údajně využiti na špinavou „práci“ někým jiným?
Mohamedáni jsou skvělou zbraní, často jsou zfanatizovaní a není problém je navést na tu „správnou“ oběť.  I to je důvod, proč mají být využiti jako účinná zbraň proti původním Evropanům.
Podle informací byl biskup dlouhodobě nepohodlný, má statisíce sledujících, na něž má vliv.
Na útok na biskupa i na pachatele jste se mohli podívat zde. Na záběrech bylo také patrné, že se kolem kostela shromáždilo mnoho lidí na podporu biskupa. Zdálo se, že chtějí útočníka zlynčovat.
Biskup Mar Mari Emmanuel byl v posledních letech obzvláště kritický ke covidovým restrikcím a takzvaným vakcínám.
V srpnu 2021 pronesl  bouřlivé kázání , v němž odsoudil „záměrné zlé činy“ tajných společností, které stojí za „pandemií Covidu.“
„Přestaňte zotročovat lidi,“ řekl biskup. „Lži musí skončit. Lockdowny musí skončit. To je otroctví. Musí to být konec Covidu. Lze ho snadno léčit osvědčenými účinnými léky, nikoli nevyzkoušenými experimentálními takzvanými vakcínami vyrobenými se zlým úmyslem.“

Listen to Bishop, Mar Mari Emmanuel go OFF on the people that are attacking humanity – A few hours ago, the Bishop got stabbed during service, PLEASE PRAY for his well-being :
“What is happening is deliberate EVIL actions by the secret societies”
“What good is it, if a… pic.twitter.com/22wXqRgtmX
— Kevin – WE THE PEOPLE – DAD (@bambkb) April 15, 2024


„Ať si to píchne Bill Gates. Ať si to píchnou Rockefellerové. Ať si to píchnou Rothschildové. Ať si to píchne Klaus Schwab. Ať si to píchne George Soros,“ křičel biskup.
„Nenuťte lidi, aby se nechali očkovat kvůli ‚bezpečnostním opatřením‘,“ řekl. „Je mezi vámi někdo, kdo je dost mužný na to, aby se postavil a mluvil pravdu, i kdyby to znamenalo, že ho vyhodí? Jste všichni zbabělci? Oslepily vás peníze?“
V červenci 2021 biskup Mari Emmanuel pronesl kázání, ve kterém řekl, že Covid je „jen druh chřipky, nic víc, nic míň.“ Dostal se do zpráv. Řekl také, že na vakcínu umírá více lidí než na Covid.
V současné době už se Austrálie připravuje na „nemoc X,“ k účelům příští pandemie chce dokonce vyčlenit speciální síly – jakousi Národní gardu, která by měla dohlížet na dodržování restrikcí.
V další podobné „události“ by se odpůrce, kterému naslouchá hodně lidí, nejspíš nehodil. Uvidíme, zda útočník, který byl zatčen, prozradí, kdo ho navedl právě na tohoto – a ne jiného – biskupa.
Nebo byla náhoda, že chtěl zabít právě odpůrce systému?
 



Nejčtenější za týden