Je konec. MUDr. Hnízdila připravili o Hnízdo zdraví. Nemá kde ordinovat. Rozhovor s Janem Hnízdilem
RSS

Je konec. MUDr. Hnízdila připravili o Hnízdo zdraví. Nemá kde ordinovat. Rozhovor s Janem Hnízdilem



ROZHOVOR PRO REDAKCI NFSN



Příběh Hnízda zdraví

MUDr. Jan Hnízdil jde celý život svou vlastní cestou. Za doby covidové si nebral servítky směrem k vedení České lékařské komory a nakonec se rozhodl z komory, která podle něj dlouhodobě nehájí zájmy lékařů, jako jediný lékař úplně vystoupit. Tím přišel o možnost provozovat zdravotnické zařízení. Počítal s tím dopředu a našel dle všech paramentrů vhodného kolegu, který by převzal jeho Hnízdo zdraví, a zároveň ho nechal několik dalších let v původní ordinaci poskytovat zdravotní poradenství. Ani ne tři měsíce od předání už Hnízdo zdraví neexistuje a doktor Hnízdil nemá přístup ke svým pacientům.





#gap-898138971 {
padding-top: 30px;
}




Co se stalo? Jak ho nový majitel Hnízda vypoklonoval bez ohledu na všechny dohody? O tom Jan Hnízdil vypráví v našem nejnovějším rozhovoru. Jaké to pro něj je po desítkách let praxe v psychosomatické medicíně nemoci pomáhat pacientům? Jak se stalo, že on, který napsal knihu o psychopatech, tolik důvěřoval, až se mu to nevyplatilo? A neplánuje svou knihu doplnit? Materiálu k popsání by jen v současné politice bylo dost…






#image_611357129 {
width: 100%;
}







#gap-1925530861 {
padding-top: 30px;
}





Informace o sdílení tohoto videa :

Nadační fond Svědomí národa dává k dispozici link ke stažení a sdílení tohoto videa všem drobným uživatelům pro jejich potřebu na jejich osobních profilech, shlédnutí videa a informací v něm a jeho šíření na sociálních sítích, vždy za předpokladu, že video nebude kráceno a upravováno a vždy u něj bude uveden hyperlink odkazu na naše stránky . V každém takovém příspěvku musí uživatel uvést Nadační fond Svědomí národa jako autora videa. Nadační fond NEDÁVÁ SOUHLAS s REUPLOADEM na jiné kanály a sociální platformy než osobní, obzvláště pak na ty, které duplikují naši službu informovat veřejnost, a provozovatelům uploadovacích služeb. V takovémto případě je možné pouze sdílení na stránkách formou vložení odkazu na naši sociální síť nebo kanál (formou embedování), či hyperlinku na tuto naši stránku s rozhovorem.
Link ke stažení videa naleznete zde:
Link ke stažení z úložiště
Alternativní platformy kde je video dostupné v případě výpadku:
Odkaz na video na Odysee





#gap-1237601763 {
padding-top: 30px;
}





Přepis rozhovoru :


Článek Je konec. MUDr. Hnízdila připravili o Hnízdo zdraví. Nemá kde ordinovat. Rozhovor s Janem Hnízdilem se nejdříve objevil na Svědomí národa .


Nejčtenější za týden