„Český“ premiér v USA jako koloniální úředník
RSS

„Český“ premiér v USA jako koloniální úředník


ARON G.
Návštěva premiera F ialy v centrále CIA v Langley  ukazuje na bizarní postavení země zvané pohrdlivě „Česko“. Premiér této kolonie se osobně musí dostavit (v doprovodu ředitelů českých tajných služeb) do centrály CIA, aby tam zřejmě podal hlášení, vyslechl si kritiku a přijal nové úkoly. Jinak si to nelze vysvětlit. Bohužel to není poprvé, i předchozí premiér Babiš se musel vypravit do centrály CIA osobně.

Ukazuje to na zcela vazalské a koloniální postavení naší země ve vztahu k zahraničním mocnostem a to nejenom USA . Čeští politici musí jezdit povinně i do Izraele, Bruselu atd…. Zkrátka pán zavelí a koloniální lokaj vyskočí na koně a přicválá, aby splnil pánova přání. Tak vypadá dnešní zahraniční politika Česka…
Byl snad někdy americký prezident na reciproční návštěvě v centrálách tajných služeb v Praze?! Nebyl, co by tam dělal! Je to akt takové degradace úřadu premiera ČR, že vedle něj byli generální tajemníci KSČ ve vztahu k Moskvě vlastně uplně nazávislí. Oni nemuseli potupně veřejně jezdit do centrály KGB v Lubljance, aby podávali hlášení.
Premiér suverenní země nikdy do centrály cizí rozvědky nechodí, ten se stýká pouze se svými protějšky.
Pochopitelně je otázkou, co tak přesně dělal a jaké úkoly dostal. Přímé zapojení do války proti Rusku se přímo nabízí. Ukrajinci došli a AMeričané tam své jednotky poslat nechtějí. ale někdo tam za jejich zájmy bude bojovat muset. To by vedle války Poláků mohli být i čeští vojáci. Bude tedy zajímavé sledovat další vývoj „české zahraniční“ politiky, to nám odpoví, jaké úkoly tam premiér kolonie zvané Česko dostal. Poslat české chlapce na smrt pro něj a jeho poradce určitě v případě rozkazu nebude, ostatně sami nejsou ani Češi a tihle lidé válčí nejraději cizíma rukama.

Aron G.

The post „Český“ premiér v USA jako koloniální úředník first appeared on .


Nejčtenější za týden