Premiér Fiala přiznal, že jednal s šéfem CIA přímo v jeho sídle v Langley a po boku měl všechny 3 šéfy českých rozvědek! Česká strana má strach z výsledku Evropských voleb a i z těch v Česku! Co to vypovídá o údajné suverenitě ČR, když premiér jede na kob
RSS

Premiér Fiala přiznal, že jednal s šéfem CIA přímo v jeho sídle v Langley a po boku měl všechny 3 šéfy českých rozvědek! Česká strana má strach z výsledku Evropských voleb a i z těch v Česku! Co to vypovídá o údajné suverenitě ČR, když premiér jede na kob


Premiér Fiala přiznal, že jednal s šéfem CIA přímo v jeho sídle v Langley a po boku měl všechny 3 šéfy českých rozvědek! Česká strana má strach z výsledku Evropských voleb a i z těch v Česku! Co to vypovídá o údajné suverenitě ČR, když premiér jede na kobereček za šéfem cizí tajné služby? Natvrdo to popsal bývalý ministr financí Alžírska, který vysvětlil funkci petrodolaru!
Český premiér Petr Fiala přiznal v rozhovoru pro česká média ve Washingtonu, že byl n návštěvě u ředitele americké Ústřední zpravodajské služby (CIA) v Langley ve Virginii a jednal přímo s ředitelem agentury Williamem Burnsem. A to nebylo všechno. Vůbec poprvé v historii přivezl Fiala do Langley všechny 3 ředitele českých tajných služeb [ 1 ]. Něco takového představuje nejvyšší stupeň ohrožení bezpečnosti ČR, protože jde o zjevnou kolaboraci s cizí tajnou službou, která nesleduje české, ale výhradně americké zájmy.
Fiala s sebou do USA vzal Michala Koudelku, šéfa Bezpečnostní informační služby (BIS – Kontrarozvědka), Vladimíra Posoldu, ředitele Úřadu pro zahraniční styky a informace (ÚZIS – Zahraniční rozvědka), a také Jana Berouna, ředitele Vojenského zpravodajství (Vojenská rozvědka). V roce 2019 během návštěvy Andreje Babiše v USA byl do sídla CIA pozván vedle Babiše i Michal Koudelka [ 2 ] , šéf BIS, který tehdy od šéfky CIA Giny Haspel obdržel medaili George Teneta za kolaboraci ( The Great Collaboration Prize of George Tenet ) jako projev uznání za kolaboraci s americkou CIA v mnoha oblastech spolupráce.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v4ng25x","div":"rumble_v4ng25x"});
Uběhlo ale 5 let a v kanceláři nového ředitele CIA Williama Burnse stojí už druhý český premiér údajně suverénní země a po boku má tentokrát nejen Koudelku, ale všechny 3 šéfy svých tajných služeb a přijímají instrukce a noty pro další operativní úkoly v nadcházejícím období. Situace je vážná a šéf CIA si pozval na kobereček přímo premiéra toho divného banánového státu, který je známý tím, že když ho okupuje nějaká mocnost, tak vždy ten stát je naprosto oddaný okupantovi se vším všudy.
Americký systém globální moci Pax Americana je v ohrožení a Petr Fiala a jeho rozvědčíci budou mít za úkol rozehrát před Evropskými volbami v EU velkou protiruskou hru, která se má stát casus belli kartou pro obvinění Ruska z ovlivnění evropských voleb, které dopadnou pro politické strany evropského establishmentu katastrofálně. A dopředu je jasné, že půjde o katastrofu hromadného politického ničení.
Petr Fiala na koberečku u šéfa CIA a s ním i všichni 3 šéfové českých rozvědek! To je hnus, velebnosti!
A ta katastrofa se bude muset na někoho svalit. Nebude dovoleno říct, že občané EU jsou totálně znechuceni dosavadní protiruskou a současně pro-válečnou a pro-ukrajinskou politikou. Ne, to nebude dovoleno. Média totiž po skončení voleb pojedou zpravodajskou hru s cílem obvinit z výsledku evropských voleb Rusko, ruský vliv. ruské dezinformace a zkrátka vytvořit v Evropě defacto Russiagate 2.0 podle vzoru tzv. ruské stopy, kterou rozehrály americké tajné služby v USA po zvolení Donalda Trumpa v roce 2016. Tuto novou operaci dostane na starost Petr Fiala a jeho rozvědčíci.
Petr Fiala mává novinářům před Bílým domem. Zdroj: ČTK/AP/Alex Brandon První vlaštovku již Fialova rozvědná skupina odpálila před 2 týdny podivnou kauzou Voice of Europe, což podle všeho je zpravodajská hra z Langley [ 3 ] , protože ten web nikdo do posledního okamžiku vůbec neznal, ale najednou česká BIS před ním varovala všechny rozvědky a všechna média. Je to přípravná fáze hochů z Čučkárny, příprava pro obvinění Ruska z výsledku Evropských voleb v červnu. Je to naprosto průhledné.
Ty volby dopadnou v podstatě jako na Slovensku. Evropané nechtějí válku v Evropě, nechtějí válku na Ukrajině, nechtějí vysoké ceny paliv a energií způsobené sankcemi na Rusko a odstřižením Evropy od ruských zdrojů, nechtějí vysokou inflaci, která je odvozena právě od vysokých cen energií a paliv na vstupech prvo a druhovýroby.
Fialovi čučkaři mají podle všeho vyrobit celoevropské casus belli na vysvětlení, že Evropské volby byly zmanipulovány Ruskem
Takže je logické, že v Evropských volbách budou lidé volit alternativní strany. A stejně jako na Slovensku alternativa pomohla Roberti Ficovi k návratu k moci, v Česku to rovněž bude Aeronet a další alternativní média, jejichž systémový vliv na proti-vládní voliče v ČR postupně sílí. A to především proto, že přinášíme necenzurovanou a tvrdou faktografii procesů politického a destrukčního řízení současného vládního establishmentu v ČR. A budou mít vliv i příští rok během českých parlamentních voleb. Fiala určitě bude chtít aplikovat tzv. ruskou stopu i na svoji porážku ve volbách do sněmovny v roce 2025.
Michal Koudelka s cenou George Teneta za spolupráci se CIA v roce 2019 Po volbách do EU parlamentu tak bude potřeba přijít s vysvětlením na oficiální úrovni, proč posílily tzv. pro-ruské a proti-válečné strany. A tím vysvětlením bude právě tzv. ruský vliv. Média hlavního proudu začnou citovat tajné služby, že volby v EU byly zmanipulovány a ovlivněny z Moskvy a proruskými médii v EU. Na základě toho vznikne iniciativa na tvrdou cenzuru a blokování naprosto všech opozičních webů.
Fašizační proces bude odůvodněn právě tím, že EU se musí bránit ruskému vlivu a není možné tolerovat nějaké servery, které píší jinak, než jak píše Euractiv a oficiální evropská propaganda. A k tomu, aby tento proces mohl být spuštěn, musí být k dispozici casus belli , tedy záminka v podobě nějakého údajně odhaleného webu, který byl financovaný z Kremlu . A když se takový web nenajde, tak si ho Čučkaři ve spolupráci s kolegy z Langley vyrobí. Kolik takových Voice of Europe webů se ještě objeví a bude jako odhaleno, to není jasné.
Vydírají americké rozvědky Fialu skrze kompro materiály okolo kampeličky a ztracených stamilionů?
Ovšem nástup Fialy na koberečku v Langley spolu s trojkou šéfů českých rozvědek je signálem, že situace je extrémně vážná a šéf CIA si pozval přímo premiéra Fialu, aby agenturní úkoly CIA pro české rozvědky osobně garantoval. Je naprosto neuvěřitelné, že premiér svrchované země se vůbec odváží jít do kanceláře šéfa cizí rozvědky v cizí zemi. U skutečně svrchovaných zemí je to naprosto vyloučené! Dovedete si p5edstavit, že by třeba ruský premiér vlády vzal sebou všechny 3 šéfy FSB, SVR a GRU a při návštěvě Pekingu by s nimi přišel do kanceláře šéfa čínské rozvědky a tam by něco za zavřenými dveřmi řešili? To je naprosto nepředstavitelné. Jenže v případě českého premiéra se to právě stalo.
Vnitřní lobby v centrále CIA Proč je český premiér řízen šéfem americké CIA? Proč má CIA takový vliv na premiéra? Vydírá ho informacemi o zbrojařské kampeličce pana Bahbouha? A není zvláštní, že právě česká zahraniční rozvědka ÚZIS je zapojena do spletence okolo Fialovy kampeličky, kam tato rozvědka, skrze projekt CyberGym a podle informací Echo24 [ 4 ], napumpovala 250 až 500 milionů korun, které prostě nenávratně kdesi zmizely?
Nezavání to náhodou praním špinavých peněz nebo rovnou korupcí, kdy se peníze údajně posunuté jako na investice ve skutečnosti odnesou v igelitových taškách do rukou politiků, zatímco “investice” se poté odepíše jako ztráta a zamaskuje se to pofiderní investiční žalobou? Chápete, proč naše redakce považuje Petra Fialu za bezpečnostní hrozbu pro Českou republiku? A zdaleka nejde jen o nějakých pár stovek milionů českých korun.
VIDEO: Alžírský ex-ministr financí o tom, jak je financovaný americký státní deficit zeměmi skoro celého světa
Shodou okolností bývalý alžírský ministr financí Ali Benoari poskytl rozhovor pro ruský Sputnik, kde kromě jiného odhalil, jak funguje americký petrodolar. Benoari popsal, co osobně jako ministr financí zažil. Když totiž dnes chcete nakoupit ropu, ale nově i plyn a další fosilní suroviny, musíte někde nejprve nakoupit dolar. A ten nakoupíte u Američanů. Jenže Američané používají petrodolar jako nástroj financování svého státního deficitu, a to velmi triviálním způsobem: Každý, kdo chce nakoupit větší objemy dolarů na nákupy fosilních paliv, je automaticky nucen do nákupů amerických státních dluhopisů. Bez nich se k americkým dolarům pro nákupy fosilních produktů nedostanete.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v4ng07b","div":"rumble_v4ng07b"});
Takže vezmete zahraniční měny a za ně nakoupíte americké dluhopisy. Tím posiluje cena amerického dolaru a rovněž úroková sazba z dluhopisů, ale rovněž úroková sazba za půjčování dolarů. Americká vláda tak dostává peníze od všech zemí světa, které nakupují americké dolary a americké dluhopisy, naproti kterým potom americká vláda může navyšovat americký státní deficit každý rok o stovky a stovky miliard dolarů. Kdyby ale ropné a plynové státy přestaly za fosilní paliva požadovat exkluzivně dolar, americký státní rozpočet by již neměl z čeho krýt své deficity.
Američané museli Německu překazit plán na konec fosilních paliv v Evropě kvůli záchraně petrodolaru
Proto Američané potřebují, aby fosilní éra ve světě dále pokračovala, aby éra elektromobilismu zkrachovala, a toho lze dosáhnout jen likvidací německého průmyslu, že bude odpojen od levných ruských fosilních paliv. A to se povedlo. po vyprovokování Ruska k invazi na Ukrajinu. Poté, co Američané vyhodili do povětří Nord Stream 1 a 2 s cílem záchrany petrodolaru, aby došlo k likvidaci plánu Angely Merkel na plynofikaci Německa a laciné výroby elektřiny z ruského plynu , tak v tom okamžiku v Evropě zmizela jedna vážná hrozba pro petrodolar, a to byl plán na konec fosilních aut v EU.
Dvě linky Nord Stream měly odpojit Německo a celou EU od petrodolaru. Američané to zatrhli. Odstranili Angelu Merkel z funkce kancléřky, vyvolali válku na Ukrajině, vyhodili oba plynovody do povětří a odpojili celou Evropu od ruských paliv. Poté donutili celou EU nakupovat za petrodolar americký zkapalněný plyn. Za současné situace na trhu s energiemi je ten plán u ledu a německé automobilky začaly couvat z plánů na elektrická auta, znovu se oprašují plány na ekologické, leč spalovací motory, které mají nadále spalovat ropu nakupovanou za americký petrodolar. A když bude dál fungovat trh s fosilními palivy za petrodolar, americký státní deficit nebude žádný problém. Američané tak nutí národní státy nakupovat ropu a nově i plyn za americké dolary a následně nutí tyto státy do investování do amerických státních dluhopisů, což drží nad vodou americké státní rozpočty, ze kterých se potom nejen financují americké války ve světě, ale rozvrací se i “nespolupracující” národní státy po celé planetě!
Země světa si financují vlastní rozvraty tím, že nakupují za dolar fosilní paliva
Ty peníze z amerických rozpočtů jsou potom používány na financování válek ve světě, na financování Ukrajiny, Izraele, Taiwanu, nebo jakékoliv jiné země, kde mají Američané své zájmy. Ty peníze jdou poté i neziskovkám po celém světě, které potom rozvrací místní vlády ve svých zemích, když nechtějí spolupracovat s Američany tak věrně a servilně, jako to předvádí Petr Fiala a jeho čučkaři.
Potom ty peníze putují i na Slovensko na financování demonstrací proti Robertu Ficovi, putují do Maďarska na financování protestů proti Viktoru Orbánovi. Putovali i do ČR na financování protestů proti Miloši Zemanovi. A to všechno jen díky existenci petrodolaru! A když někdo ohrozí existenci petrodolaru tím, že připraví plán na odchod celé EU od fosilních paliv a tím pádem na odchod od petrodolaru, jako vymyslela Merkelová, dopadne to úplně stejně jako na zdánlivě sarkastickém obrázku níže, který popisuje “vyšetřování” výbuchů plynovodů Nord Strea 1 a 2.
Jednoznačně ukrajinský pas. Proto Rusko a Čína se rozhodly opustit americký dolar a vytvořili projekt na odchod zemí BRICS od dolaru. A to představuje přímý útok na jediný životaschopný mechanismus krytí deficitů amerických státních rozpočtů. Proto ta válka na Ukrajině je válkou zástupnou. Je to ve skutečnosti válka globálního jihu proti americkému petrodolaru a systému Pax Americana, který je na funkci petrodolaru postaven. Návštěva Fiala u šéfa CIA spolu se 3 moguly českých tajných služeb je signálem – Česká banánová republika je nově řízena už přímo z Langley! A to je děsivá zpráva i pro vojáky AČR při pohledu z kopce do dáli na Ukrajinu. Pamatujte na má slova!
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden