Není koho volit
RSS

Není koho volit


MILENA DOUŠKOVÁ
Nenapíšu, že by mě ANO snad zklamalo, protože mě nemůže zklamat žádný politik či politická strana. Jsou to šmejdi zakládající strany a s potměšilým ksichtem se snaží zlanařit hned rodiny s dětmi a pak zase důchodce. Tohle na mě nikdy neplatilo a platit nebude. Kdo nic neočekává, toho nelze zklamat. Můžou jen překvapit dobře nebo špatně.
Naposledy mě takhle dostalo ANO, nebo spíše jeho dvě členky
Jako první zařazuji paní Dostálovou. Překvapila, vytočila a pobavila moji maličkost. Paní nám razantně sdělila, že s SPD nikdy, protože EU a NATO:-). Pak mě ale vytočila na 1000 obrátek. Paní by nám laskavě dala možnost REFERENDA, ALE POZOR!  Nikdy ne referendum o mezinárodních otázkách . Přeloženo do českého jazyka. Nebudete nám žvanit do Ukrajiny, do Evropské unie a do zahraniční politiky. To by tak hrálo aby kdejaká babka nebo tetka z vesnice chtěla vyměnit Německo za Rusko. Běda strejdovi nebo dědovi, který řekne, že je Slovan a jako takový nechce boj Slovanů. Já bych napsala paní nebo pán, ale paní Eva Decroix z ODS říká, že jsme tetky. Tak teda jsem tetka, ale vlastní rozum mám a kdybych mohla, tak po jejím proslovu bych ji z kandidátky do EU okamžitě vyhodila. Co s babou která o sobě mluví jako o ní a ještě žvaní blbiny.
Jako druhá je paní Schillerová která ve otázkách Václava Moravce kategorické ne SPD. Asi má pocit, že si ANO stojí tak pevně v kramflecích, že k sobě nikoho nepotřebuje, nebo ví něco, co my nevíme. Předpokládám, že kuje pikle s ODS. To bude tandem jak z kozí nohy kulomet. Ovšem to nevím, ale když se takhle odkopávají dost daleko před volbami, tak musí vědět kdo, kde a s kým. Tak si říkám, že lepší by pro ni bylo nafotit se teď třeba se slepicemi, ať to má tu správnou živočišnost. Nemusí mít ráda SPD a Okamuru, ale měla by myslet na své voliče a SPD jich má skoro 600 000. Kým je nahradí? S kým nakonec vlezou do chomoutu tak, aby to Schillerová posvětila svým požehnáním.
Můžou na mně prosebně mluvit všechny ty politické figurky, stejně za falešností a prosbou je cítit na hony arogance a touha po moci. Správně se říká, že do politiky slušný člověk nevleze, protože by ho od tam stejně vyštípali ti, co se ničeho neštítí. Od koukám nalevo, napravo či na střed, není koho volit. Ani jeden politik, ani jedna strana nemá moji důvěru a je mi jedno jak to ostatní poberou a budou říkat že můj hlas propadne. Tak ať propadne třeba peklu, je mi to jedno. Prostě nemám koho volit. Jsme tam, kam to většina dovolila dojít a tak si to budou muset vyžrat všechno až do konce.
 

politikarina.cz

The post Není koho volit first appeared on .


Nejčtenější za týden