„Náhle a nečekaně“: Na italských plážích zemřelo během 24 hodin nejméně 11 rekreantů
RSS

„Náhle a nečekaně“: Na italských plážích zemřelo během 24 hodin nejméně 11 rekreantů

Zatímco se Italové připravují na čtvrtou injekci vakcíny Covid, počet náhlých úmrtí neúprosně roste – jen za poslední hodiny jich bylo 11 ve věku do 60 let. (Foto: Twitter)







Nyní, když nastala plážová sezóna, dochází k novému srdcervoucímu jevu: zdraví rekreanti umírají na náhlé a nečekané „zdravotní potíže“ . Po celém světě kolabují návštěvníci pláží při procházce po pláži nebo při koupání. Mnozí z nich utrpí zástavu srdce a zemřou. Blogger Tom Stahl uvádí : „Na začátku července, během pouhých 24 hodin, zemřelo na italských plážích nejméně 11 rekreantů.“ Kolik dalších případů se vyskytlo, o kterých se ve zprávách nepsalo?




Jeden z nejlepších zápasníků náhle zemřel ve věku 33 let
Od července 2022 dostalo v Itálii dvě dávky kontroverzní vakcíny Covid téměř 48,7 milionu lidí, což je zhruba 90,1 % celkové populace starší 12 let. Navíc tři ze čtyř Italů obdrželi také posilovací injekci.



Stahl sice dává najevo, že nechce náhlá a nečekaná úmrtí automaticky přičítat experimentálním genovým injekcím, ale množství případů se zdá být znepokojivé.




32letý komik náhle zemřel ve spánku
Lékařské pohotovosti na italských plážích



Pobřeží Fondi, Itálie:



Dne 4. července 2022 na pobřeží Fondi: zdravý 70letý muž, který se kolem 17. hodiny procházel se svou ženou po pláži, zemřel.



Pláž v Gradu, Itálie



Dne 4. července 2022 na pláži Grado zemřela 85letá žena. Ženě se při procházce po pláži udělalo špatně. Plavčíci a záchranná služba okamžitě zasáhli, ale i přes jejich pokusy ženu oživit se jim nepodařilo nic udělat. Manželé byli od minulého víkendu na dovolené v Gradu.




Hvězdě z X Factoru náhle zemřela v den svatby snoubenka
Ostrov Palmaria, Itálie



Dne 4. července 2022 zemřel na pláži ostrova Palmaria 85letý vysloužilý mariňák na následky náhlé zdravotní indispozice při plavání v mělké vodě.



Alba Adriatica, Itálie



Dne 4. července 2022 padl na pláži mrtvý 82letý turista z Apulie. Stalo se to v Alba Adriatica na nábřeží Marconi poblíž hotelu Lido: muži se náhle udělalo špatně. Přestože byl okamžitě zachráněn, zemřel během převozu do nemocnice Giulianova.




18letý herec Tyler Sanders náhle zemřel
Pobřeží Marche, Itálie



Dne 1. července 2022 zemřel při krátkém koupání 84letý toskánský turista, který byl s manželkou na dovolené na pobřeží Marche. Plavčíci objevili mužovo tělo bez života.



Severní Řím



Dne 1. července 2022 se padesátiletému Ekvádorci na pláži s manželkou a dvěma dětmi udělalo ve vodě špatně a zemřel.




Bývalý útočník Turína náhle zemřel ve věku 39 let poté, co si stěžoval na bolest nohy
Ardesio, Itálie



Dne 4. července 2022 zkolaboval na řece Seria 68letý muž a záchranářům se ho nepodařilo oživit.



Silvi Marina, Itálie



Dne 4. července 2022 se 72letému muži z Ortucchia, který byl s rodinou na dovolené v Silvi Marina, udělalo při koupání špatně. Muž upozornil záchranáře, kteří ho přivedli zpět na jistotu. Muž bohužel při převozu do nemocnice zemřel.




Jedno úmrtí a 16 hospitalizací na maratonu v Brooklynu kvůli problémům se srdcem
Kampánie, Itálie



Dne 2. července 2022 upadla na pobřeží Kampánie mrtvá zdravá 67letá žena. Další dvě osoby byly zachráněny poté, co utrpěly náhlou zdravotní nehodu. Téhož dne se na pláži Patrizia podařilo záchranářům zachránit 20letého mladíka trpícího zástavou dechu.



Dne 3. července utrpěl ve vodě zdravotní potíže zdravý muž. Zachránila ho zdravotní sestra, která provedla masáž srdce pomocí defibrilátoru. Byl převezen do nemocnice, kde byl ošetřen.




Muž v Itálii náhle zkolaboval a zemřel na silnici
Řeka Adda, Itálie



Dne 3. července 2022 utrpěl 36letý muž ze Senegalu při koupání na pláži u řeky Adda náhlou zdravotní nehodu. Muž byl převezen do nemocnice, ale bohužel zemřel.



Basilicata, Itálie



Dne 4. července 2022 zemřel na pláži Terzo Cavone muž po náhlé zdravotní nehodě. Podle médií zemřel po náhlé zdravotní nehodě.




23letý rumunský hráč vodního póla náhle zemřel
Cala Liberotto, Itálie



Dne 4. července 2022 zemřel při koupání po náhlé zdravotní nehodě 79letý rekreant. Dlouho probíhaly resuscitační operace, ale ženu se bohužel nepodařilo zachránit.



Marzocca di Senigallia, Itálie



Sedmaosmdesátiletá turistka měla při pobytu v moři v Senigallii nečekanou zdravotní indispozici a zemřela. Stalo se to ráno na nábřeží v Marzocca di Senigallia (Ancona). Muž byl ve vodě asi deset metrů od břehu, když zkolaboval.




Dva mladí cyklisté v posledních 2 týdnech náhle zemřeli, další dostal v cíli infarkt
Seznam mrtvých se stále rozšiřuje



Mezitím seznam „nevysvětlitelných úmrtí“ a „náhlých úmrtí“ neúprosně pokračuje. Tento jev je tak častý, že má dokonce vlastní zkratku: SADS, tedy Syndrom náhlého úmrtí dospělých.



Zatímco se Italové připravují na čtvrté injekce vakcíny Covid, počet náhlých úmrtí neúprosně roste – za poslední hodiny jich bylo 11 ve věku do 60 let. Nejmladší oběti bylo 22 let, další byl 52letý lékař. Všechna úmrtí byla „náhlá a neočekávaná“:




Belgický cyklista Cédric Baekeland zemřel na infarkt ve věku 28 let
52letý   Pier Giorgio Paesano zemřel 42 letý   Eligio Greco zemřel   45 letý   Guardia Mangano zemřel 59- letý   Giuseppe Bottani zemřel 51 letý   Rachid Khlifa  zemřel 22 letý   Guardia Mangano   zemřel   59 letý   Giuseppe Bottani zemřel 63 letý   zemřel 53 letý   zemřel 48 letý   zemřel 33 letý   Mauro Libralesso zemřel 30 letý   muž z Varese, Mattia zemřel Volení italští představitelé, policie a zdravotníci by měli požadovat vyšetření těchto úmrtí. Není pro ně počet mrtvých dostatečně „významný“. Nečinnost úřadů je fackou do tváře rodinám obětí.



Zdroj: report24.news
Článek „Náhle a nečekaně“: Na italských plážích zemřelo během 24 hodin nejméně 11 rekreantů se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden