Olympijské hry v Paříži budou mít „Pride House“ na oslavu LGBTQ a genderově zmatených sportovců
RSS

Olympijské hry v Paříži budou mít „Pride House“ na oslavu LGBTQ a genderově zmatených sportovců


V dnešní době se stal sport oslavou vládnoucí ideologie a je nedílnou součástí politické propagandy. Zatímco před několika lety bylo v kurzu poklekávání sportovců na počest černého kriminálníka, který zemřel při policejním zásahu, nyní se stále víc prosazuje LGBTQ a klimatická agenda.
Nedávno jste si zde mohli přečíst o ambiciózních plánech německé vlády, která se chystá z ME ve fotbale udělat jednu velkou agitku vládnoucí ideologie – od podpory udržitelnosti v podobě veganských pokrmů na stadionech až po nové dresy německých fotbalistů, které svými barvami údajně vyjadřují pestrou multikulturní společnost.
Macronova Francie hodlá udělat podobný cirkus z Olympiády. Zatímco klimatická agenda bude podpořena například tím, že v ubytovacích zařízeních sportovců a novinářů nebude žádná klimatizace, LGBTQ komunita bude mít svůj vlastní „svatostánek.“
A to možná až symbolicky, protože zřejmě poprvé v historii Olympijských her budou v mnoha ženských kategoriích soutěžit biologičtí muži, kteří se prohlašují za ženy. V minulosti se muži občas objevili pouze mezi běžkyněmi, nyní by se mělo jednat o mnoho dalších sportů.
Nadcházející letní olympijské hry v Paříži budou mít „Pride House“, který bude propagovat LGBT ideologii a „oslavovat“ homosexuální a genderově zmatené sportovce, stejně jako jejich příznivce.   
Tato iniciativa se poprvé objevila na zimních olympijských a paralympijských hrách v roce 2010 v kanadském Vancouveru. Zdá se, že od té doby  byl v různých formách stálicí na všech olympijských hrách,  s výjimkou  zimních olympijských her v Pekingu v roce 2022 a zimních her v ruském Soči v roce 2014, a to kvůli  zákazu  LGBT propagandy v zemi.  
Prezident výkonného týmu Paříž 2024 Tony Estanguet  17 . května loňského roku, na takzvaný „Mezinárodní den proti homofobii, bifobii a transfobii,“ oznámil, že hry budou hostit „Pride House.“
„Jsme přesvědčeni, že sport mění životy a že je také impozantním nástrojem pro změnu mentality a přispívání k boji proti diskriminaci,“ poznamenal s eufemistickou narážkou na odpor vůči homosexualitě a transgenderismu.
Estanguet, bývalý slalomář na kánoi, také  uvedl , že pro-LGBT sportovci budou mít letos v létě „spoustu příležitostí“ ukázat svou víru, což je signál, že duhové vlajky mohou být na letošní soutěži výraznější než v minulosti.
Olympijské webové stránky  uvádějí, že účelem „Pride House“ je „oslavit LGBTI+ sportovce a zajistit jejich zviditelnění programem slavnostních, kulturních a vzdělávacích aktivit po celou dobu trvání her“.
Také bez ironie říká, že „Pride House je otevřen každému, kdo věří v potřebu inkluzivnějšího sportu“, čímž vylučuje ty, kteří nevěří v „inkluzivnější sport.“  
Na zimních olympijských hrách v roce 2022 bylo podle LGBT webu OutSports nejméně 36 sportovců, kteří se veřejně identifikují jako LGBT. Na letních hrách v Tokiu v roce 2020 jich bylo nejméně 186, což je olympijský rekord.   
Letos by měl být jejich počet právě díky mužům v ženských sportech (tedy osob, které se prohlašují za trans) ještě o něco vyšší.
Mezi partnery  uvedené na webových stránkách letošních olympijských her patří megakorporace jako AirBNB, Bridgestone, Coca-Cola, Deloitte, Panasonic, Procter & Gamble, Samson, Toyota a VISA.
Začátkem tohoto měsíce se v Řecku konal první ceremoniál her,  30minutový rituál zapalování pochodní , ve starověkém chrámu Héry, manželky Dia, krále řeckých bohů.
Řecká herečka Mary Mina, obklopená ženským harémem, hrála roli „velekněžky“ a pronesla „modlitbu“ za lidstvo Diovi a Apollónovi. Představení, které bylo  zesměšňováno  křesťany na sociálních sítích, se podle všeho konalo před téměř každou olympiádou od 30. let minulého století.  
Letošní hry byly  označovány za první „genderově rovnoprávnou“ olympiádu. To znamená, že muži a ženy budou mít v soutěži zastoupení 50:50. Jinak řečeno, bude stejný počet mužských sportovců jako sportovkyň (mezi nimiž se ovšem najde i řada biologických mužů).  
Prezident Mezinárodního olympijského výboru Thomas Bach při slavnostním zapálení pochodně zopakoval Estanguetovy poznámky a poznamenal, že letošní hry budou „mladší, inkluzivnější, více městské, udržitelnější.“  



 Letošní OH se budou konat od 26. července do 11. srpna v 16 městech Francie.  



Nejčtenější za týden