Španělský europoslanec byl u pultíku umlčen, když kritizoval Green Deal a Agendu 2030 (video)
RSS

Španělský europoslanec byl u pultíku umlčen, když kritizoval Green Deal a Agendu 2030 (video)


Ve čtvrtek probíhalo na půdě europarlamentu několik zajímavých debat. Jedna při procházení včerejšího programu zaujala obzvlášť – a to už jen svým názvem, který jasně ukazoval, jak moc se bruselská sebranka bojí, že lid navolí ještě víc politiků, kteří patří k odpůrcům  jejich zelené agendy.
Jednalo se o rozpravu pod názvem: „Útok na klima a přírodu: krajně pravicové a konzervativní pokusy zničit Green Deal a zabránit investicím do naší budoucnosti.“
To mi poněkud připomíná některá hesla dob minulých, ve kterých se režim odvolával na „podvratné živly.“ Toto je ovšem mnohem horší, protože EU je zde především proto, aby Evropu zničila.
A Green Deal je jednou z hlavních cest k totální devastaci Evropy.
Zásadním problémem bruselských zelených mozků je fakt, že zejména díky Francouzům, Němcům, Rakušanům a Holanďanům výrazně posílí nejobávanější frakce ID, ale také ECR, kde se drtivá většina politických stran řadí k velkým odpůrcům Green Dealu.
A to byl důvod proč svolali podobnou debatu. Chcete tedy tyto zelené fanatiky naštvat? Pak jděte k volbám a volte proti nim.
Evropský parlament dal opět jasně najevo, zda stojí na straně globalistických mocností nebo na straně evropského lidu.
Europoslanec Jorge Buxadé Villalba, vedoucí španělské delegace VOX a spolupředseda skupiny Evropských konzervativců a reformistů (ECR), byl během středečního plenárního zasedání ve Štrasburku  umlčen  za to, že kreativním způsobem kritizoval ekologickou transformaci EU a  „Agendu 2030 “ OSN, globální akční plán zahrnující 17 „cílů udržitelného rozvoje,“ které mají být realizovány do konce desetiletí.
Zmíněná plenární rozprava nesla název „ Útok na klima a přírodu: krajně pravicové a konzervativní pokusy zničit Green Deal a zabránit investicím do naší budoucnosti “ – což je „mem“ sám o sobě, jak poznamenal Buxadé poté, co se ujal slova.
Europoslanec slíbil, že VOX a další konzervativní strany budou pracovat na zrušení Zelené dohody pro EU a také na boji proti „ďábelské Agendě 2030,“ která není ničím jiným než „plánem masového propouštění pracujících, střední třídy a evropských společností.“
Pak vytáhl dva listy papíru s logy Green Dealu a Agendy 2030 a oba dokumenty zmačkal.
Tehdy se místopředseda parlamentu, který vedl zasedání, německý europoslanec Jan-Cristoph Oetjen z liberální frakce Renew, svévolně rozhodl vypnout Buxadého mikrofon, přestože k tomu v parlamentním protokolu nebyl žádný zjevný důvod.
„Takhle tady nepostupujeme,“ řekl Oetjen a požádal Buxadého, aby opustil řečnický pult.
Konzervativního europoslance však bylo slyšet, jak svůj projev končil: „… budeme vyrábět vzácný recyklovaný papír ze Zeleného paktu a Agendy 2030.“

#URGENTE | El Parlamento Europeo corta la palabra a @Jorgebuxade por "romper" con la agenda globalista.
: «Por supuesto que vamos a derogar su Pacto Verde, y por supuesto que vamos a borrar de la historia su diabólica Agenda 2030».
: «Así no es cómo procedemos aquí». pic.twitter.com/k4CjDjHuVE
— VOX Europa (@VOX_Europa_) April 24, 2024


 



Nejčtenější za týden