Německo: Poté, co průzkumy ukázaly, že se mladí voliči chystají stále častěji volit AfD, navrhují Zelení změnu školních osnov
RSS

Německo: Poté, co průzkumy ukázaly, že se mladí voliči chystají stále častěji volit AfD, navrhují Zelení změnu školních osnov


Tupá dlouholetá indoktrinace na školách nejen v Německu, ale i ve všech skandinávských zemích, Holandsku, Francii či Rakousku už dávno nefunguje. To se projevuje rostoucí preferencí protestních stran u mladých.
Před časem jsem někde narazila na zmínku, že v Bruselu uvažují o tom, že by se v celé EU nařídilo volební právo od 16 let. Takový zákon by se však nakonec mohl obrátit proti svým tvůrcům. Ne všude je totiž mládež tak indoktrinovaná jako u nás.
Ve většině západoevropských zemí je mládež hlavní oporou právě těch stran, které jsou proti politice EU, proti výměně obyvatel, proti Green Dealu a LGBTQ indoktrinaci.
Západoevropská mládež, které je dnes kolem 20 let, již naplno zažívá jak vypadá multikulturní obohacování. Každodenně to zažívá ve škole i ve volném čase. Sluníčkáři tak v řadách mladých výrazně ubývají.
Politické strany jako socani nebo Zelení se tak paradoxně spoléhají zejména na třicátníky a střední generaci, ale především na obyvatelstvo, které si tyto strany dlouhé roky dováží.
Mladí z řad původních obyvatel už volí proti EU, což je možná důvod, proč v Bruselu od nápadu na volby od 16 let upouští. Ano, u nás nebo jinde v postsocialistických zemích by možná byli ve svém úmyslu úspěšní, ne tak jinde.
Například v Rakousku si socani sami vrazili pořádnou facku. Se Zelenými skutečně prosadili volební právo od 16 let, nicméně tito mladí z řad původního obyvatelstva preferují úplně jiné strany – právě ty, které jsou smýšlením na zcela opačné straně než tito progresivisté.
V Německu nyní se zděšením zjistili, že i tam u mladých razantně vzrostla na popularitě AfD. A Zelení by to nyní rádi změnili…
Poté, co studie trendů v generaci Z v Německu ukázala, že lidé ve věku 14 až 29 let jsou stále více nadšeni pro AfD a ne pro Zelené nebo jiné strany semaforu, bylo jen otázkou času, kdy se důsledky tohoto vývoje projeví.
Nyní se prosadil politik Zelených pro vzdělávání Kai Gehring a vyzval ke změně osnov pro školy.
Přece není v žádném případě možné to nechat jen tak, aby mladá generace sympatizovala s AfD , a to navzdory neustálému mediálnímu bombardování, propagandě a nesčetným demonstracím státem financovaných neziskovek a sdružení, které jsou obecně vydávány za „občanskou společnost.“
Zelení politici žasnou,  že klimatická apokalypsa již není tím hlavním, co mladé Němce pálí. Více se obávají toho, že je jejich vlastní vláda vymění a – pokud nemigrují ze země – časem budou nuceni konvertovat k islámu.
Politik Zelených v oblasti vzdělávání Kai Gehring okamžitě vznesl požadavky na úpravu školních osnov tak, aby se volební preference mladých „upravily“ přesně tak, jak mají.
Na X napsal: „AfD není prodemokratickým řešením problémů pro mladé lidi. Musíme proměnit školy po celé zemi v místa, kde se učí demokracie, a posílit historické povědomí a mediální gramotnost.“
Kromě toho se zmínil o článku média, které se věnovalo tomu, aby své údajné záblesky inspirace přineslo do světa.
Médiím Zelený diktátor také okamžitě vysvětluje své plány.
„Osnabrücker Zeitung“  uvádí:  „Všech 16 učebních osnov spolkových zemí potřebuje kontrolu a aktualizaci  toho, jak se vyučuje, mimo jiné o selhání Výmarské republiky, Hitlerově uchopení moci, holocaustu a zvěrstvech nacistické diktatury.
Vzdělávací systém hraje klíčovou roli, pokud jde o výchovu k demokracii, historickému povědomí a prevenci antidemokratického extremismu.“
Protože, jak dále vysvětlují Zelení, pokud by AfD skutečně volilo 22 procent mladých lidí – strana se ve studii zdvojnásobila na 22 procent, zatímco Zelení se od roku 2022 propadli na 18 procent – pak „hrozí, že se něco zvrhne.“
Jmenovitě by měla být u mladých patrná nadřazenost Zelených, aby všichni ostatní byli spokojeni s jejich zákazy a utopiemi ve stylu nejtvrdší formy Green Dealu.
Zde je však třeba zdůraznit, že Zelení mají mezi mladými voliče zejména v muslimské komunitě, které je zelená politika ukradená. Jde jim zejména o to, že tato strana nemá žádné limity ve vítání a rychleji jim pomůže změnit Německo v chalífát.
A Gehring také vysvětluje, jak si představuje obrat ve smyslu Zelených:
„Politická krize a složitost současnosti vyžadují větší odolnost, cílenější politické vzdělávání a lepší povědomí o historii mezi mladými lidmi, aby byli imunizováni proti pravicovým radikálním a extremistickým heslům.“
Koneckonců musíme přijmout protiopatření, abychom zajistili, že se mladí lidé nebudou nadále imunizovat proti zeleným heslům z vlastní iniciativy a z vlastní vůle.
A samozřejmě, ty části generace Z, které vystupují ve prospěch AfD, jsou okamžitě prohlášeny za hloupé a nekompetentní, když Gehring pokračuje:  
„Moderní mediální dovednosti a vypořádání se s falešnými zprávami musí hrát silnější roli v našich školách po celé zemi.  Koneckonců, mladí lidé získávají informace hlavně ze sociálních sítí a vnímají tam politické dění.“
Odpovědní občané a svobodné demokratické rozhodování je něco, co si nemůžeme dovolit – kde bychom skončili…?
Na sociálních sítích se však plány Zelených na novou propagandistickou kampaň a nové „vzdělávací ofenzívy“ Zelených v souladu se zelenou agendou setkávají s minimálním ohlasem.
Mnoho uživatelů našlo více než jen jasná slova…
Níže jen několik ukázek reakcí na zeleného diktátora:
Ekolevicové totalitní vymývání mozků ve školách jako poslední kapka? Šosáctví zeleného establishmentu by mohlo vyvolat únavu a ještě větší odmítání mocichtivých zelených eko-papalášů. Vzpomeňte si na své vlastní antiautoritářské kořeny Sponti!
Chcete oživit výuku občanské výchovy jako v NDR? A distribuovat ve školách nová vydání učebnic se všemi komunistickými hesly a uctíváním Marxe a Engelse, Lenina, Ho Či Mina a Wilhelma Piecka?
Rušit učební osnovy podle politického přesvědčení? Zní to přesně jako totalitní sračky, které byste čekali od Zelených.
Chce někdo znovu zavést občanskou výchovu? Každý, kdo nemyslí jako Zelený, je nepřítel státu a nacista. DDR 2.0.
Zařaďte Maovu kulturní revoluci do učebních osnov, nebo se obáváte, že by si děti mohly všimnout jistých paralel s levicově zelenou politikou?
Demokracie… prostřednictvím propagandy. Myslím si, že každý totalitní stát přizpůsobil učební osnovy státnímu poselství, to, co nás odlišuje, je to, že vychováváme naše občany k nezávislému myšlení.
Tomu se říká indoktrinace, Zelení jsou nepřátelé demokracie a jejich strana to znovu a znovu dokazuje.
Politici, kteří tvrdí, že bojují za demokracii a vykreslují strany, které nezapadají do jejich politického spektra, jako antidemokraty, jsou sami největšími antidemokraty.
Pokračujte v dobré práci. Jsou to právě takové myšlenky a plány ne na změnu politiky, ale na manipulaci voličů, které ženou voliče k AfD. Nejlepší volební reklama pro AfD. Stačí si vygooglit efekt Streisandové.
Dobrý den, pane Gehringu, návrh: od 8. třídy každé dva roky bude povinná četba Orwellova „1984“ hned po školních prázdninách. To je to, co máte na mysli?
 



Nejčtenější za týden