Rozsáhlá analýza dat z 29 zemí světa potvrzuje, že očkování proti Covidu zvyšuje nadměrnou úmrtnost
RSS

Rozsáhlá analýza dat z 29 zemí světa potvrzuje, že očkování proti Covidu zvyšuje nadměrnou úmrtnost


Chystaná analýza, která by se měla již brzy objevit jako velmi rozsáhlá studie úmrtnosti, byla provedena v silně proočkovaných zemích. Jedná se pouze o země na severní polokouli s obdobnými klimatickými podmínkami.
Z těchto zemí bylo zvoleno celkem 29 zemí zahrnující celkem 1,19 miliardy očkovaných. Mezi příklady byly uvedeny následující: Rakousko, Belgie, Dánsko, Německo, Nizozemsko, Litva, Švédsko, Švýcarsko, Velká Británie či USA.
Je pravděpodobné, že oněch 29 zemí zahrnuje i Českou republiku, i když (jako mnoho dalších zemí) není ve výčtu výše zmíněna, neboť proočkovanost u nás je prakticky totožná s proočkovaností ve Švýcarsku – a to dokonce při podobném počtu obyvatel.
Rozhodně tak patříme ke 29 nejvíce proočkovaným zemím na severní polokouli.
A nyní již tedy k rozsáhlé analýze, která potvrdila to, co mainstream záměrně obloukem obchází – nebo hledá k vysvětlení zástupné důvody…
Vědecké důkazy o škodlivých účincích očkování Covid mRNA se hromadí. Studie Kena Sakury, která je v současné době ve fázi preprintu, nyní na základě analýzy dat od 1,19 miliardy lidí ukazuje, že souvislost mezi nadměrnou úmrtností v některých zemích a očkováním mRNA je více než pravděpodobná.
Autor studie dokonce říká, že tato souvislost je „jasně prokázána“ – na očkování už zemřelo až čtyřikrát více lidí než na pandemii.
V době nevzdělaných pseudo-fact-checkerů a tváří v tvář nevědeckým výpadům mainstreamu, jsou solidní vědecká fakta nezbytná pro čistou argumentaci.
Naštěstí ne všichni vědci po celém světě byli potlačeni a umlčeni – a objevují se stále pozoruhodnější studie, které vynášejí na světlo pravděpodobně smrtelné důsledky takzvaných mRNA vakcín.
Dále již abstrakt studie nazvané: „Analýza velkých dat naznačuje, že očkování proti COVID zvyšuje nadměrnou úmrtnost vysoce proočkovaných zemí severního mírného pásma a severního chladného pásma:“

Bylo hlášeno, že vakcíny COVID jsou účinné při snižování infekcí COVID, hospitalizací a úmrtnosti, čímž potlačují nadměrnou úmrtnost během pandemie.
Protože však byly vyvinuty v omezeném časovém období a nedokončily běžný proces schvalování léků,  existuje velká nejistota ohledně dlouhodobých vedlejších účinků.
Závažné dlouhodobé nežádoucí účinky zvyšují úmrtnost mimo COVID, což může vést ke zvýšení nadměrné úmrtnosti. Proto je nutné prozkoumat, zda by vakcíny proti COVIDu mohly snížit nebo zvýšit nadměrnou úmrtnost v krátkodobém i dlouhodobém horizontu.
Tato studie hodnotí souvislosti mezi počtem očkování a nadměrnou úmrtností v postvakcinačním období (VA-PVP).
Diskutuje se také o dalších faktorech ovlivňujících globální nadměrnou úmrtnost, jako je úmrtí na COVID, potenciální post-COVID dominový efekt a pull-forward efekt (PFE),  aby se zajistilo, zda existuje prokázaná souvislost mezi VA-PVP a nadměrnou úmrtností.
Model vícenásobné lineární regrese (MLR) se používá k posouzení vztahů mezi těmito faktory a nadměrnou mortalitou . Modely využívají data z 29 zemí s vysokou proočkovaností, severního mírného pásma a severních chladných zemí s populací 1,19 miliardy.
Toto je největší datová sada, pokud víme. Výsledek jasně ukazuje, že očkování proti COVIDu zvyšuje nadměrnou úmrtnost v postvakcinačních obdobích a efekt se stále zvyšuje.
Podle našeho modelu je navíc nadměrná úmrtnost způsobená očkováním proti COVIDu vyšší než úmrtnost způsobená samotným COVIDem. Masivní očkovací kampaň se ukázala jako velká chyba a měla by být okamžitě zastavena.
Analýza velkých dat naznačuje, že očkování proti COVID zvyšuje nadměrnou úmrtnost vysoce proočkovaných zemí severního mírného pásma a severního mrazivého pásma , Ken Sakura

Vývoj ilustrují grafy vybraných zemí:


Následně jsou prezentovány a diskutovány matematické modely pro výpočet významného vztahu.
Autor dochází k závěru, že nadměrná úmrtnost z mRNA očkování je až čtyřikrát vyšší než ze samotné tzv. covidové pandemie.

 
Závěr studie: Očkování má na svědomí více úmrtí než pandemie.

Naše studie se zaměřila na údaje z 29 zemí s vysokou mírou proočkovanosti, které pokrývají 14,7 % (1,19 miliardy) světové populace.
Je jasně dokázáno, že očkování proti COVIDu povede k nadměrné úmrtnosti a efekt se bude dále zvyšovat až do konce roku 2023, kdy naše data skončí. 
Navíc podle našeho modelu je v období 12/2020 – 02/2024 průměrná nadměrná úmrtnost v důsledku očkování proti COVIDu na vyšší úrovni, cca 1,7x vyšší než v samotné pandemii COVID.

A v současné době pozorovaný efekt je více než třikrát větší než úmrtnost na samotný COVID. To znamená, že i když pandemie COVID nakonec skončí, nadměrná úmrtnost na pandemických úrovních bude uměle udržována a v průběhu času se výrazně zvýší.
Skutečnost, že lékařský zásah způsobuje mnohem více úmrtí než samotná nemoc, je šokující a v žádném případě nedává smysl.
Masivní očkovací kampaň se ukazuje jako nepřijatelné selhání a měla by být okamžitě zastavena.



Nejčtenější za týden