Petr Fiala se vrátil z centrály CIA s notami na přímé obvinění Ruska z hybridního válečného aktu ve Vrběticích v roce 2014! Obvinění má vytvořit veřejné “Casus Belli” pro vojenskou účast Armády ČR na zvažované operaci Evropské unie a NATO na Ukrajině, o k
RSS

Petr Fiala se vrátil z centrály CIA s notami na přímé obvinění Ruska z hybridního válečného aktu ve Vrběticích v roce 2014! Obvinění má vytvořit veřejné “Casus Belli” pro vojenskou účast Armády ČR na zvažované operaci Evropské unie a NATO na Ukrajině, o k


Petr Fiala se vrátil z centrály CIA s notami na přímé obvinění Ruska z hybridního válečného aktu ve Vrběticích v roce 2014! Obvinění má vytvořit veřejné “Casus Belli” pro vojenskou účast Armády ČR na zvažované operaci Evropské unie a NATO na Ukrajině, o které hovoří Emmanuel Macron! A dozvěděli jsme se jako první v ČR, jak to prý bylo doopravdy v roce 2014 s Vrběticemi!
Je to neuvěřitelné, ale předpověď Aeronetu se znovu beze zbytku naplnila. Před dvěma týdny jsem v několika článcích komentoval návštěvu Petra Fialy v centrále CIA v Langley spolu se všemi třemi šéfy českých rozvědek, a už tehdy jsem se pozastavoval nad tím, že když Fiala do USA přiletěl, jeho cesta po vystoupení z letadla vedla rovnou do Langley ve Virginii za šéfem CIA Williamem Burnsem, a že za tím bude velká protiruská hra, až se vrátí zpátky do ČR. A přesně tak se i stalo!
Fialova cesta hned z letiště do Langley, to bylo krajně podezřelé, protože to vysílalo i na americké novináře signál, že návštěva šéfa CIA je daleko důležitější, než teprve poté zrealizovaná návštěva v Bílém domě u Joea Bidena. Nyní po 2 týdnech už víme, co se v Langley řešilo. Petr Fiala totiž včera v pondělí 29. dubna obvinil Rusko z hybridního válečného aktu, že prý Rusko vyhodilo v roce 2014 celkem nadvakrát do povětří muniční sklady ve Vrběticích. Fialova vláda tak nastoupila cestu ke zdůvodnění vstupu českých vojáků na Ukrajinu v rámci chystané Macronovy mise.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v4pyd78","div":"rumble_v4pyd78"});
Útok prý provedli Anatolij Čepiga a Alexander Miškin, údajní agenti ruské vojenské rozvědky GRU, a úplně ti samí, které pro změnu obvinila i britská MI-5, že prý stáli za útokem nervovou látkou Novičok na bývalého ruského agenta Sergeje Skripala v jeho domě v Salisbury. Stejně jako česká BIS, ani britská MI-5 nikdy neodtajnily důkazy, které by prokázaly, že za útoky opravdu stojí dvojice těchto mužů, protože důkazy jsou dodnes přísně utajeny, veřejnost je prý nesmí vidět. Výbuch skladů ve Vrběticích byl podle našich informací aktem snahy o zametení stop po chybějící munici, zbraních a po nelegálním obchodování a vývozu zbraní z Vrbětic. A víme už kam.
Byl u prvního vyšetřování a promluvil, bojí se ale o život
Jeden z lidí z řad vyšetřovatelů, resp. někdo, kdo se v jisté fázi účastnil vyšetřování, a který se nám ozval do redakce, pod podmínkou absolutního zaručení anonymity, protože se bojí o život, nám poskytl informace o tom, co se ve Vrběticích tehdy v roce 2014 podle předchozího vyšetřování stalo. Aeronet je podle všeho první server, který přináší informace zevnitř vyšetřování zastaveného již v roce 2020, které se někomu nehodilo a bylo nahrazeno vyšetřováním novým, které v pondělí skončilo odložením a obviněním Ruska.
Podle našeho zdroje všechno začalo v roce 2011, když na severu Afriky vypuklo tzv. Arabské jaro, které postupně zachvátilo i Blízký Východ a především Sýrii. Snaha o svržení Muammara Kaddáfího v Libyi a Bašára Asada v Sýrii byla organizována skrze pobočky CIA na Blízkém Východě. Vedení povstání bylo řízeno z pobočky CIA v Jordánsku v Ammánu. Povstalci v Libyi i v Sýrii potřebovali k povstání proti svým vládcům zbraně, ale Američané nechtěli, aby stopy vedly k nim. Nechtěli jim zpočátku dodávat americké zbraně. Později po vstupu Ruské armády do Sýrie v roce 2015 se to změnilo, ale v tom roce 2011 nechtěli vidět v rukách povstalců v Arabském jaru americké zbraně.
České SA-58 v Sýrii zabavené bojovníkům ISIL Arabští povstalci navíc přirozeně upřednostňovali staré sovětské zbraně, především Kalašnikovy AK-47 a jejich deriváty, např. ceněné československé SA-58 a rovněž sovětské reaktivní granátomety RPG-7. Jenže, tyto zbraně Američané neměli. Nacházely se však v hojném množství v České republice v některých muničních skladech, které paradoxně spravovala nikoliv česká armáda, ale soukromé firmy. Američané se proto podle našeho zdroje rozhodli v létě 2011 kontaktovat české tajné služby a od září roku 2011 začaly z těchto skladů ve Vrběticích přes prostředníky v Bulharsku a v dalších zemích na Balkáně proudit dodávky zbraní a munice do Libye a do Sýrie, do rukou povstalců. Jenže, byl v tom malý problém.
Podle našeho zdroje se ve vyšetřování ukázalo, že se tak dělo v rozporu s českými zákony. Některé ze zbraní totiž končily v Libyi a v Sýrii u Daeš , tedy u libyjské a syrské pobočky Al-Kajdy.  V roce 2011 na to ihned upozornila jedna z českých tajných služeb vládu. Daeš se později transformovala do ISIL a sloučila se s fundamentalisty odštěpenými ze syrské Free Syrian Army . Jenže Daeš se zbraně dodávat nesměly, Česká republika by tím byla obviněna z podpory terorismu a z porušování zbrojního embarga. Proto v květnu 2011 to bylo podle vyšetřovatele “ ošetřeno ” na zasedání vlády, že pomoc povstalcům bude probíhat neoficiálně přes soukromé sklady v ČR.
Jakmile padla Nečasova vláda a odešel ministr zahraničí Schwarzenberg, začalo zametání stop
Ministr zahraničí v Nečasově vládě Karel Schwarzenberg o neautorizovaných dodávkách zbraní z českých muničních skladů do Libye a do Sýrie v rozporu s mezinárodními normami věděl, a věděl i to, že normy zakazují dodávky zbraní povstaleckým skupinám napojeným na Al-Kajdu a její odnože na Blízkém Východě. Vyplývá to z jednoho z dokumentů. Evropská unie přitom zrušila [ 1 ] embargo na vyzbrojování syrské opozice až v květnu 2013. Jenže z Česka proudily zbraně do Sýrie a Libye již od roku 2011, tedy dokonce i v rozporu s evropským embargem. Podle našeho zdroje česká vláda v té době balancovala opravdu na ostří nože nelegálního obcházení mezinárodních zbrojních embarg.
Počátkem června 2013 ale vypukl proti Nečasovi de facto připravený a nachystaný puč policejních plukovníků, kteří obvinili jeho přítelkyni Janu Nagyovou z přijímání úplatků a nepřiznaných darů od lobbistů, kteří se chtěli setkat s premiérem, tedy s jejím partnerem, přičemž Nagyová prý zaúkolovala Vojenské zpravodajství sledováním Nečasovy tehdejší ještě stále manželky.
Petr Nečas s Dmitrijem Medveděvem na jaře v roce 2013 v Moskvě. Na summitu se jednalo o dostavbě Temelína konsorciem Atomstrojexport Nečas začal čelit tlaku na odstoupení a skutečně tak učinil a 10. července 2013 skončil ve funkci premiéra a vláda padla. Pád jeho vlády znamenal předčasné volby na podzim v říjnu 2013. Nečas totiž začal vadit Američanům, a to v souvislosti s dostavbou Temelína a kvůli příliš dobrým vztahům s Dmitrijem Medveděvem , což se ukázalo během Nečasovy návštěvy v Moskvě na jaře 2013. Američané se tedy Nečase zbavili, ale nastal další problém. Po nástupu Bohuslava Sobotky k moci po volbách na podzim v roce 2013 se do funkce ministra zahraničí dostal Američany velice neoblíbený Lubomír Zaorálek, který odmítl zrušit českou ambasádu v Damašku [ 2 ] , zatímco západní ambasády na povel USA je začaly uzavírat a opouštět na symbol izolace Asadovy vlády v zemích kolektivního Západu.
Nástup Zaorálka na zamini a příchod Babiše ohrozil tajné dodávky Daeš z ČR do Libye a Sýrie
Zaorálek se totiž etabloval jako politik, který nešel na ruku Američanům tak, jako předtím jim šel Karel Schwarzenberg ve vládě Petra Nečase, a Američané dostali strach, že Sobotkova socialistická vláda s účastí pragmatického oligarchy Andreje Babiše, který se několikrát pozastavil nad tím, proč vojenské sklady spravují v ČR soukromé firmy, by mohla začít vyvíjet aktivity na návrat muničních skladů ve Vrběticích zpátky pod křídla českého ministerstva obrany, což by znamenalo provést inventury.
A pomocí inventur potom porovnat skladové účetnictví se skutečnými zásobami v muničních skladech. A tím by se vše odhalilo. Najednou Američané již neměli na českém ministerstvu zahraničí podporovatele Arabského jara a navíc Babiš začal kritizovat nehospodárnost, kdy muniční sklady státu mají v pronájmu soukromé firmy a dokonce jednu z firem ve Vrběticích obvinil [ 3 ] z černého vývozu zbraní do Konga. To bylo na Američany už příliš.
Lubomír Zaorálek, ministr zahraničí ve vládě Bohuslava Sobotky Náš zdroj nám napsal, že Američané dostali obavy z úniku informací do médií a bylo rozhodnuto “zvenku” o “zametení stop” po chybějící munici a zbraních ve skladech v ČR, které od roku 2011 až do roku 2013 proudily do rozvrácené Libye a Sýrie, ale ne přímo, nýbrž vždy skrze legální exportéry a obchodníky ze 3. zemí. Operace na zametení stop byla podle našeho zdroje provedena nadvakrát. Nejprve došlo k prvnímu zásahu s výsledkem, a to 16. října 2014.
Výbuch se ale podle našeho zdroje operátorovi nepovedl, i když zabil 2 lidi, ale expanzní tlaková vlna neměla očekávanou kumulaci. Druhý zásah s výsledkem nastal 3. prosince. Tento zásah byl naprosto devastující a sousední obce musely být vyklizeny, protože exploze rozházely munici do vzdálenosti mnoha kilometrů po širokém okolí. Výbuchy skladů zametly všechny stopy po inventurních číslech zbraní, munice a ostatní uskladněné výzbroje bývalé ČSLA.
Zbraně z Česka odcházely teroristům v Daeš/ISIL
Taková je skutečná pravda o explozích ve Vrběticích. Prosím, napište o tom, aby se lidé dozvěděli pravdu. Já už na to nemám sílu a ani nervy. Zbytečná práce a umlčování faktů.  Toto nám napsal na závěr náš zdroj. Po zvážení jsme se rozhodli nepublikovat žádné obrazové materiály a ani kopie map, které nám zdroj poskytl, protože nevíme, zda-li nejde o materiály se stupněm vojenského utajení, protože jde zjevně o živé vojenské mapy.
Jde i o nákresy muničních skladů, tlakové vlny explozí, směry rozmetů munice do okolí, fotografie z bezpečnostních kamer zachycující auta s registračními značkami MO ČR a soukromých firem. Nikde v materiálu nejsou zmínky o nějakých cizích agentech. Iniciační exploze vyšla zjevně zespoda naskladněné munice , uvádí se v jedné větě zápisu k popisu rozhozu munice v jedné z budov. Hned věta za ní je začerněná na několik řádcích. Není jasné, jak by mohli Čepiga s Miškinem umístit detonační složku pod naskladněnou munici. To by muselo trvat opravdu velmi dlouho.
Mapa skladů ve Vrběticích Podle našeho názoru jde o klasický případ zametání stop za účelem zmaření případné inventury skladových položek. A vzhledem k tomu, že to krytí přichází přímo od vlády, je prakticky vyloučené, že by šlo o solitérní akci nějaké soukromé firmy v areálu a o soukromé kšeftíky s municí. V roce 2016 investigativní novináři vystopovali, že Česká republika část zbraní dodávala [ 4 ] povstalcům v Arabském jaru za souhlasu českých vlád skrze srbské zbrojaře, Bulharsko a země Balkánu, kdy zbraně nakonec končí v Sýrii v občanské válce.
Kolik zbraní ale bylo dodáno a kam bez souhlasu vlád, to už se nedozvíme, protože sklady u Vrbětic nadobro odletěly. V dokumentech, které máme k dispozici od našeho zdroje, jsou jména firem, dodavatelů a odběratelů začerněna, takže nelze určit, které firmy se na případných transferech z Vrbětic na Balkán a potom do Sýrie a do Libye podílely. Každopádně ale materiály prokazují, že někdo se strašně moc snažil zamést stopy po skladové evidenci na místě explozí.
Proč by Rusové vyhazovali do luftu malý muničák se starou municí ČSLA a nechali by bez povšimnutí velké armádní muniční sklady v ČR?
A najednou uběhlo 10 let a ten komediant, ta ostuda českého národa, ta nula, ten hňup a ten současný český premiér stojí před kamerou a obviňuje z výbuchů dva ruské univerzální agenty na všechno, kteří tuhle prý namažou na kliku dveří nějakého domu v Salisbury prudce agresivní nervově-paralytický Novičok, támhle zase v Česku nadvakrát prý vyhodí do vzduchu muniční sklady, ze kterých mizí zbraně a zázračně se zhmotňují o několik týdnů později v rukách povstalců v Sýrii a v Libyi. V Česku přitom existují mnohem větší muniční sklady, než byly ty ve Vrběticích. Mnohem větší. Vrbětice jsou miniaturní muničák ve srovnání s tzv. páteřními muničáky AČR.
Generál-špion BIS Michal Koudelka a premiér Petr Fiala Pokud by nějaká mocnost chtěla ochromit Českou republiku, aby nemohla dodávat někomu zbraně, nebyl by útok veden na provinční malý sklad, ale na nějaký mamutí muničák, např. notoricky mezi vojáky známý “Mamuťák” u Týniště nad Orlicí. Opravdu bych doporučoval Fialovi a Koudelkovi návštěvu psychiatra, protože utkvělá představa ( fixní idea ) o ruské stopě se dá dnes úspěšně léčit farmaky. Utkvělá představa, že dva ruští agenti nadvakrát po sobě usilovali o sabotáž prakticky bezvýznamného muničáku, zatímco ty největší v ČR je z nějakého důvodu vůbec nezajímaly, je opravdu známkou vyšinutí , na kterou by se měl podívat lékař z oboru psychiatrie. Ale proč se ty exploze snaží svalit na Rusy?
Casus belli na válku proti Rusku na Ukrajině
Je to součást plánu, který si v podobě not bezpochyby přivezl Petr Fiala přímo z Langley. Obvinění Ruska z hybridního válečného aktu proti ČR, tedy z útoku na muniční sklady ve Vrběticích, vytvoří v českém informačním poli a na politické scéně v ČR i v Evropě tzv. casus belli pro veřejnou objednávku a následně vládní souhlas s mírovou misí zemí EU a NATO na Ukrajině, o které neustále hovoří Emmanuel Macron a už i někteří členové Evropské komise. Česko bylo napadeno Ruskem, a to už v roce 2014! Přesně toto nyní křičí ve videích Petr Fiala a jeho pětikoaliční banda to po něm opakuje. Protože nám Rusko vyhlásilo válku už v roce 2014, musíme Rusku odpověď a nesmíme dovolit, aby Ukrajina padla a Rusové se přiblížili .
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v4eudyx","div":"rumble_v4eudyx"});
Musíme Ukrajině pomoci s ochranou hranic, kde budeme hlídat, zatímco Ukrajinští vojáci, které vystřídáme, budou moci odejít na frontu dolů na Donbas a na Ukrajinu. Tím nejlépe pomůžeme Ukrajině!  Tak přesně tato slova začnou politici v EU vypouštět po skončení Evropských voleb. Přesně tyto noty si Petr Fiala přivezl z Langley, tedy obvinit Rusko z hybridního válečného útoku na ČR v roce 2014! A právě proto tam byli s ním šéfové BIS, ÚZSI a Vojenského zpravodajství, protože jde o rozsáhlou zpravodajskou hru proti Rusku , která přesahuje obrysy kontrarozvědky, rozvědky i vojenského zpravodajství. Proto tam byli všichni v Langley.
Dva týdny po návratu z Langley vytáhl Fiala noty a začal zpívat o Rusech ve Vrběticích
A uběhly 2 týdny a Fiala stojí před kamerou a se stoickým výrazem obviňuje Rusko! Prostě CIA vymyslela, jak vlastní lumpárnu s dodávkami českých zbraní do Sýrie v letech 2011 až 2013, kterou následně vyřešila zametením stop pomocí vyhození skladů u Vrbětic do povětří, hodit za vinu Rusům! A to ne ledajakým, ale mediálně profláknuté dvojici ze Salisbury a hrdinům ze seriálu Novičok. To nevymyslíš! Oni si fakt myslí, že Češi mají v hlavách slámu a uvěří takovému nesmyslu, když uniklé původní vyšetřování jasně ukazuje na snahu o zahlazení nesrovnalostí v inventárních soupisech kvůli tajným dodávkám munice do Sýrie a Libye po vypuknutí Arabského jara v roce 2011 v rozporu s evropským embargem! To je celé!
William Burns, šéf CIA a Fialův přímý nadřízený Češi jsou zkrátka hypnotizováni a programováni k tomu, aby věřili, že Česko bylo napadeno Ruskem, a že je třeba jít do války na Ukrajinu. To je ten vzkaz, to je ten narativ. A to je ten proces, kterého se Jan Beroun jako šéf Vojenského zpravodajství už nechce účastnit a odchází z funkce. Všechno to do sebe najednou dokonale zapadá. Fiala prostě dostal v Langley noty a má zatáhnout ČR do mírové mise na Ukrajině, až Macron zapíská. To je podle všeho jediné možné vysvětlení toho, co se právě začalo znovu dít okolo Vrbětic.
-VK-
Šéfredaktor AE News
S námi čtete, s námi objevujete
Vážení čtenáři Aeronetu, pokud se vám líbí naše investigativní žurnalistika a komplexní analýzy, které pro Vás už  10. rokem  děláme, pokud se vám líbí naše články, videa, překlady videí a pravidelné páteční pořady na SVCS, a chcete-li, abychom vám i nadále mohli přinášet nové informace a politické analýzy a komentáře, přispějte prosím jakoukoliv sumou v závěru tohoto měsíce na naší obvyklé darovací stránce  zde , ale pouze v případě, že si to můžete dovolit, tedy podle svých možností.
Každý příspěvek má smysl, každý se počítá, malý i velký. Zatím jsme vysbírali jen cca.  55%  z cílové sumy a  do konce měsíce zbývá posledních pár hodin . Přispět můžete bankovním převodem, PayPalem, kryptoměnami Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum a Monero, a poštovní složenkou na účet. Naše práce může pokračovat jedině s Vaší podporou, jinak to není možné a nemělo by to ani smysl, protože podpora musí být oboustranná.  Náš server je tu pro vás. Za Vaši podporu a pomoc předem děkujeme!


Nejčtenější za týden