Tito spolupracovníci byli nasazeni do týmu dr. Füllmicha s cílem ho zničit
RSS

Tito spolupracovníci byli nasazeni do týmu dr. Füllmicha s cílem ho zničit


Pro nás, kdo jsme sledovali jednání „Corona Comitee,“ nejsou tyto čtyři tváře (sedící u stolu) nijak neznámé. Od počátku založení výboru se tito právníci pohybovali v blízkosti dr. Füllmicha s cílem ho zničit.
Jenže zatímco jiní spolupracovníci – zejména ze zahraničí – od počátku cílili na to, aby se covidové zločiny vyšetřily, pět právníků (jeden z nich na obrázku chybí) mělo za úkol dostat dr. Füllmicha do vězení.
A to jakýmkoli způsobem.
Dá se tedy říci, že všichni jen hráli jedno velké divadlo – ve skutečnosti nikdy nechtěli, aby byly zločiny vyšetřeny, systém je platil za něco zcela jiného. Za to, že vyšetřeno nic nebude a dr. Füllmich skončí ve vězení, kde je s ním zacházeno jako s nejhorším zločincem.
V několika článcích jste se zde dozvěděli detaily jak o jeho únosu z Mexika a uvěznění v Německu, tak o průběhu jednotlivých soudních stání.
V tomto článku se pro změnu velmi podrobně dozvíte, jakým způsobem byl Füllmich zdiskreditován – a následně zlikvidován. Dozvíte se o tom, jak byli do jeho týmu nasazeni jedinci, jejichž cílem bylo od začátku zničit nejen jeho, ale i celý „covidový výbor.“
Nebezpečné bylo, že Füllmich již nebyl sledovaným jen v Německu, ale po celém světě. Probudil by příliš mnoho lidí, proto musel skončit ve vězení…
Füllmichův únos se odehrál bez mezinárodního zatykače ve spolupráci s mexickými úřady, čímž bylo obejito mezinárodní právo. Při tomto nezákonném únosu byla Füllmichovi odepřena možnost podniknout právní kroky a zabránit tak jeho deportaci.
Tím se jak Spolková republika Německo, tak Mexiko vědomě dopustily špatného jednání. To je chování diktatur a ne demokratických ústavních států.
Základem zatčení v Německu  (na frankfurtském letišti) byla vykonstruovaná obvinění vůči bývalému šéfovi Corona Committee. Ty vznesli tři právníci, kteří údajně chtěli s Füllmichem bojovat proti Covidové tyranii (což byla od začátku lež).
Po skandálu s Viviane Fischerovou  Füllmich přišel se svým vlastním mezinárodním projektem ICIC ( www.ICIC.law ), aby identifikoval globální aktéry zinscenovaných krizí ve světě a strukturu pachatelů stojících za válkami, pandemiemi, otravami a psychologickými operacemi. .
Aby bylo možné unést Füllmicha z Mexika a ukončit jeho práci průzkumného agenta, byli do jeho okolí infiltrováni jedinci, jak naznačují výsledky rozhovorů se svědky obžaloby Justusem Hoffmannem a Antonií Fischerovou, kteří nikdy neměli v úmyslu pomáhat. Naopak.
Nakonec připustili, že jednání s Dr. Füllmichem posloužilo pouze k tomu, aby dostali za mříže šéfa bývalého covidového výboru. V procesu také vyšlo najevo, že takzvaní „přístavní právníci,“ jmenovitě Justus Hoffmann, Antonia Fischer a Marcel Templin, kteří byli spolu se státním zástupcem Simonem Philippem Johnem odpovědní za nezákonné stíhání Dr. Füllmicha,  ho chtěli zbavit úspor – a podařilo se to.
Dokumenty ukazují úzkou spolupráci mezi státním zástupcem a „přístavními právníky.“ I nezákonný únos je založen na koordinovaném úsilí státních zástupců, přístavních právníků a mexických úřadů. Skutečné spiknutí s cílem zničit  Füllmicha.
Ústavní stát by zatkl Reinera Füllmicha mezinárodním zatykačem s pomocí Interpolu. Füllmichovo místo pobytu bylo známo. Dostupné dokumenty dokazují, že státní zastupitelství spolu s „přístavními právníky“ vyvinulo perverzní kroky, aby Dr. Füllmicha dostali do pasti.
Dostupné dokumenty, korespondence a zápisy dokazují, že Dr. Füllmich se stal obětí spiknutí, do kterého je evidentně zapleteno státní zastupitelství. Antonia Fischerová byla jako státní zástupce komunikačním předmostím mezi přístavními právníky a státním zastupitelstvím.
Na komunikaci mezi státním zástupcem Johnem a jeho komplici na straně přístavních právníků je pozoruhodné, že státní zástupce John nezákonně nevytvářel žádné záznamy o četných telefonních hovorech se svými informátory.
Stávající e-maily také poskytují ucelený obraz spiknutí, jehož cílem je zatčení a zničení Dr. Fuellmicha. Dá se s jistotou předpokládat, že došlo k dalším dohodám mezi státním zastupitelstvím a přístavními právníky.
Nelegálně unesen – zločin
Nezákonné zatčení Füllmicha by již vyžadovalo jeho propuštění v ústavním řízení a obnovení situace, která existovala před jeho nezákonným zatčením.
Prof. Bernd Schünemann:
“ Samozřejmě, uvěznění zahájené únosem je zbavením svobody, které porušuje základní právo podle čl. 2 odst. 2 věty 2 základního zákona (…).
V daném případě, že se pronásledující stát nedostává k pronásledované osobě předepsanou extradiční cestou, ale spíše úmyslnou trestnou činností.
Podle obecného zákona o odpovědnosti státu za protiprávní zásah do základních práv vzniká nárok na nápravu následků, které v žádném případě – v případě úmyslného protiprávního zásahu do základních práv – nelze poměřovat s jinými zájmy, ledaže by byla vytvořena pobídka k porušování základních práv a tím napadena základní oblast principu právního státu. (…)
Únos v rozporu s extradičním zákonem je skvrnou na vestě ústavního státu, který v extrémních případech, jako je Eichmannův případ, může vzhledem ke své historické a politické jedinečnosti ještě počítat s jistou mírou pochopení, ale v každodenních případech porušení, kterých se dopouštějí německé orgány, dokonce i bez důvěry, hrozí podkopáním integrity systému trestního soudnictví jako celku.  “
Poprava Dr. Füllmicha
Startovací signál pro stíhání mezinárodně aktivního disidenta však dala žena, která byla číslo 2 bývalého výboru Corona: berlínská právnička Viviane Fischerová. S ní jako hodnotitelkou Füllmich proměnil Corona Committee v nadnárodní instanci covidového odporu.
V řetězci intrik Dr. Viviane Fischerová zahájila popravu svého partnera ve výboru v září 2022 veřejným vyloučením z výboru. Nepochybně tak učinila se souhlasem svého přítele, profesionálního politika a lékaře Wolfganga Wodarga, jednoho z „hrdinů“ hnutí proti opatřením a bývalého společníka Füllmicha v Transparency International.
Füllmichovo zklamání z Wodarga je pochopitelné. Wodarg mohl zasáhnout. Ale neudělal to. To otevírá prostor pro spekulace.
Krátce poté, co Füllmicha bodli do zad, se z ničeho nic znovu objevili spolupachatelé Viviane Fischerové: Justus Hoffmann a Antonia Fischer (kteří byli do té doby i poté pro práci komise zcela irelevantní).
Dva mladí právníci a Wolfgang Wodarg spojili své síly proti předsedovi výboru Füllmichovi na schůzce výboru s Viviane Fischerovou.
Wodarg byl jako nový kohout v koši výboru viditelně šťastný a pronášel příjemně znějící politické prázdné fráze – dva přístavní právníci byli přítomni jako „akcionáři“ covidového výboru a svědomitě vykonávali loajální službu své šéfce Fischerové.
Hoffmann v tomto vysílání tvrdil, že ho peníze vůbec nezajímají – později při doložených jednáních vyšlo najevo, že právníkům šlo naopak především o peníze.
I proto se vyjednávání o uvolnění finančních prostředků protáhlo. Ještě jasněji: Hoffmann na tomto setkání (  https://odysee.com/@  –  Committee:3/s125de:  MINUTA 10:57 a násl.  ) tvrdí, že nikdo nemá zájem na individuálním pronásledování Füllmicha.
Další lež od muže, který pomáhal státnímu zastupitelství s právníky přístavu, a který vědomě uvedl nepravdivé informace nebo je dodal na objednávku. V tomto okamžiku již právníci přístavu podali stížnost státnímu zastupitelství v koordinaci se svými partnery.
„Chtěli jsme vás dát do vězení“ (Antonia Fischer u soudu)
Jednání mezi Dr. Füllmichem a přístavními právníky, jejichž cílem bylo uvolnit prostředky výboru a vrátit je zpět do práce výboru, nikdy neměla šanci na úspěch: Antonia Fischerová u soudu 3. dubna 2024 řekla:
„Nechtěli jsme skutečný souhlas. Všechno to byla jen taktika, jak udělat svou práci pro systém.“
Je jasné, proč mladý státní zástupce John nemá problémy se zpackanou – a pravděpodobně i koordinovanou – „zprávou“ od přístavních právníků. Měl za úkol spolu s přístavními právníky unést disidenta ze zahraničí a zavřít ho do vězení.
Ukazuje se také, proč mu nevadí, že stěžovatelé záměrně uváděli nepravdivé výroky, vyjadřovali prokazatelně nepravdivá podezření a také vědomě vynechávali informace.
Jediné, co ho zajímalo, bylo zatčení Dr. Füllmicha – i když nelegálními prostředky. Zdá se, že mu zatím není jasné, že se sám John stane pěšcem, až se okolnosti vyjasní. Valí se k němu pověstný autobus, pod který ho šéfové předhodí.
Státní zástupce John zatím pouze zmrazil účty rodiny Füllmichových – nikoli účet Marcela Templina, který se s pomocí notáře zmocnil velké části výtěžku z prodeje soukromého domu Füllmichových.
Füllmich chtěl tyto peníze použít k převodu dohodnutých půjček, které byly určeny k zajištění majetku výboru, zpět na výbor. Podle pozorovatelů procesu se zdá, že žalobci, John a Viviane Fischerová si také tiše rozumí.
Proč jinak není Viviane Fischerová obviněna ze „zpronevěry“ jako Füllmich? Podle obžaloby se měli Füllmich a Fischerová „skutků“ dopustit společně s jejím tichým souhlasem – tajně. Podezření, že Viviane Fischerová je na stejné lodi jako přístavní právníci, se stále více potvrzuje.
S pomocí notáře téměř veškerý výtěžek z prodeje majetku rodiny Füllmichových skončil na účtu Marcela Templina (1 158 000 eur). Kvůli hypotéce, která je sama o sobě zatím diskutabilní a je třeba ji blíže prozkoumat, by měl nárok maximálně na 600 000 eur – pokud vůbec.
Reiner Füllmich by byl schopen kdykoli vrátit finanční prostředky výboru chráněné před přístupem státu prostřednictvím půjček, protože výnosy z prodeje jeho majetku činily více než 1,345 milionu eur – nebýt nezákonného odklonu výnosů z prodeje na účet jednoho z přístavních právníků.
Podíváme-li se na to blíže, nezákonné odvádění výnosů z prodeje přístavními právníky na účet komplice Marcela Templina je vrcholem perverze:
Ti, kteří Dr. Füllmicha nahlásili, protože prý nechtěl splácet půjčku, ho zbavili možnosti tak učinit a zároveň si nezákonně přivlastnili soukromé prostředky k tomu určené.
Precedens je nastaven
Reiner Füllmich je stále držen ve vazbě. Ke göttingenskému soudu je veden v poutech, jako by představoval velké nebezpečí. Cestou k soudu jsou pouta připevněna i k bedernímu pásu, což ho připravuje o jakoukoli možnost pohybu.
Je to politický vězeň, který je samozřejmě dáván za příklad. Nedůstojné zacházení s těmito vězni se již příliš neliší od zacházení, které musí lidé snášet v jiných totalitních strukturách.
Unesená státní moc demonstruje svou nemilosrdnost. Poselství humanistům a posledním demokratům v zemi je jasné: „To je to, co vám uděláme, když povstanete.“
Reiner Füllmich ale nepřestane upozorňovat na křivdy. A jeho prací, která je stále účinná, získává stále více lidí více znalostí, aby poznali současnou hrozbu pro demokracii, humanitu a zdraví lidí.
Toto nebezpečí nepochází od kritických duchů, ale od bezohledných globalistů, válečných štváčů a masových vrahů, kteří ovládli struktury ve většině zemí.
Pozn.: Na titulním obrázku – u stolu – jsou ti, jejichž úkol byl od začátku jasný: zničit Füllmicha a celý Covidový výbor (zleva: Viviane Fischer, Justus Hoffmann, Wolfgang Wodarg, Antonia Fischer). Chybí pouze pátý škůdce nasazený tajnými službami – Marcel Templin.



Nejčtenější za týden