Holandsko: Tři žalobci prohráli soud, ve kterém se řešila jejich stížnost na protiústavní zavádění „Covid pasů“
RSS

Holandsko: Tři žalobci prohráli soud, ve kterém se řešila jejich stížnost na protiústavní zavádění „Covid pasů“


Dnes je již prakticky jisté, že skutečným účelem tzv. Covid pasů EU bylo na jedné straně testování společnosti, aby se zjistilo,  jak dalece je ochotna akceptovat zcela nesmyslné nařízení, které je založeno na lživých tvrzeních o „průkazu bezinfekčnosti“ a na druhé straně bylo záměrem vyzkoušet, jak bude fungovat globální očkovací pas, který by měla vydávat WHO pro všechny občany členských zemí, tedy prakticky pro celý svět.
V malém se tak Covid pasy otestovaly na všech zemích EU (ovšem přidaly se i některé mimoevropské země) a nyní slouží jako mustr pro budoucí globální diktaturu, kdy se bez patřičných potvrzení zejména při cestování zřejmě neobejdete.
Covid pasy byly samozřejmě nástrojem diskriminace vybrané populace – především těch, kteří se odmítli podrobit genetickému experimentu. Jejich vlastnictví nikdy nemělo nic společného z bezinfekčností, mělo pouze nadřadit vybranou skupinu poslušných nad ty, kteří se odmítli podvolit.
Šlo o příkladný vzor zavádění systému sociálních kreditů, který byl navíc většinou populace akceptován.
V Holandsku však přesto žaloba na jejich zavádění neuspěla a soud odmítl připustit, že by docházelo k porušování ústavních práv. To je samozřejmě zcela zavádějící rozsudek, který jen opět potvrzuje jasné propojení loutkových politiků s justicí.
V právním státě by nikdy nemohlo podobné rozhodnutí padnout. To ovšem ukazuje, že v případě zavedení diktatury pod kuratelou WHO nebude mít obyvatelstvo zřejmě žádné zastání.
Soud  v Haagu rozhodl, že zavedení Covidového pasu nebylo porušením základních práv, ale bylo to „pouze“ drastické opatření.
Tři odpůrci takzvaného Covidového vstupního průkazu podali na konci roku 2022 žalobu. Průkaz vnímali hlavně jako nátlakový prostředek k donucení lidí k očkování a požadovali kompenzace, které ale nedostali.
Soud tvrdí, že průkaz byl zaveden v době, kdy se objevovaly nové varianty Covidu, u nichž nebylo jasné, jak jsou nakažlivé. Toto tvrzení samozřejmě nedává žádný smysl, neboť očkovaný může být stejně nakažlivý jako neočkovaný.
Verdikt soudu byl právě proto velmi překvapivý a zejména mezi odpůrci covidové totality vyvolal značný rozruch.
„Připravujete miliony lidí o právo sportovat, chodit do kavárny nebo navštěvovat lekce plavání svých dětí – vylučujete je ze společnosti na základě lži, že vakcíny zastaví přenos,“ říká právní filozofka Raisa Blommestijn.
Investigativní novinář Thomas Bollen hovoří o „nesmyslném rozsudku,“ ve kterém soudce nesprávně rozhodl ve prospěch státu.
„Nikdy neexistovaly žádné důkazy o účinnosti Covid pasu.“
„Bylo to porušení základních práv, protože to nebylo z lékařského hlediska nutné a protože to v žádném případě nebylo účinné,“ zdůrazňuje spisovatel a řečník Hans van Tellingen. „Soudce to předpokládá. Ale to je mylný předpoklad.“
Doktorka Jona Walková poukazuje na to, že covidová vstupenka byla založena na velké lži, že takzvaná vakcína je účinná. „To se opakuje dodnes, aniž by nás zajímalo, jaké škody to způsobuje našemu právnímu státu.“
Jak tedy sami vidíte, tak orwellovský svět dnes plně ovládá i justici, kterou nezajímají důkazy a fakta, ale pouze podpora vládní propagandy, byť je založená na účelových lžích…



Nejčtenější za týden