Německo: Otec čtyř dívek hovoří o tom, jak jsou jeho dcery neustále sexuálně obtěžovány
RSS

Německo: Otec čtyř dívek hovoří o tom, jak jsou jeho dcery neustále sexuálně obtěžovány


O situaci, která je zejména ve větších německých městech každodenní realitou, se jen zřídka odváží jakýkoli Němec hovořit na rovinu. Přece jen už došlo k mnoha raziím na „neposlušné“ občany, kteří si dovolili stěžovat na sociálních sítích třeba na vládu nebo muslimské obohacovače.
Otec čtyř dcer je nejspíš již natolik zoufalý, že se nebál nejen svěřit s tím, jak jsou jeho dcery takřka denně – za bílého dne – sexuálně napadány, ale také se nebál naznačit, kdo za toto obtěžování může.
Otázka je, zda si muž uvědomuje, že jeho dcery budou časem nuceny konvertovat, protože Německo se už dávno vydalo na cestu k chalífátu – a to zkratkou. A rozhodně ne pouze Německo.
Otec čtyř dcer oslovuje veřejnost videem, na kterém si stěžuje na to, že jeho dcery jsou neustále obtěžovány. Není to nic ojedinělého: všechny čtyři dcery musely takové obtěžování snášet několikrát. Je si jistý: „Přijde den, kdy taková situace eskaluje .“
„Stalo se to znovu: jedna z mých dcer byla včera na místním nádraží obtěžována hostem našich politiků, “ tak začíná video otce čtyř dětí, které právě koluje na sociálních sítích.
Dívka byla na cestě domů z vlakového nádraží, když ji sledoval migrant. Pokusil se jí „sdělit určité věci“ pomocí překladače Google a držel ji. Teprve když vyděšená dívka popadla pepřový sprej a zatelefonovala, pustil ji.
Nebyl to první incident tohoto druhu: všechny čtyři dcery už takové situace zažily, někdy i několikrát po sobě. Zatím se nic horšího nestalo – „ale, už to vím jistě, přijde den, kdy se situace vyhrotí,“  řekl otec důraznými slovy: 
„Přijde den, já to vím, kdy popadnu hosta naší země, který se u nás neumí chovat, kterému poskytujeme ochranu, kterému dáváme peníze, kterému dáváme přístřeší, kterému dáváme jídlo – a ukážu mu, jak se chovat v Německu k našim ženám.“
Na policii se však spolehnout nedá. V minulosti již takové incidenty byly hlášeny, ale nikdy k ničemu nedošlo, policie podobná hlášení ignoruje.
Když jedna z jeho dcer zdokumentovala sexuální napadení na svém mobilním telefonu, rodina zveřejnila video online, aby zvýšila povědomí.
Policie je okamžitě požádala, aby video smazali,  aby ochránili podezřelého:
„Už to došlo do bodu, kdy jsou podezřelí lépe chráněni než naše vlastní děti v naší vlastní zemi. Máme strach o naše dcery a někdy také o naše manželky. To by v naší zemi nemělo být,“ řekl otec čtyř dcer.
Na konci videa otec čtyř dětí jasně apeluje na politiky:   „Dostaňte to pod kontrolu, nebo to uděláme my.“  
Video komentuje identitární aktivista Martin Sellner  na Telegramu takto:
„ Výměna populace je nejkrutější a nejzrádnější politika na světě posledních desetiletí. Je to neuvěřitelně brutální proces vnucený lidem morálním vydíráním, psychickým terorem a skutečným levicovým terorem.
Skutečnost, že se lidé v určité chvíli vyděsí a stanou se extremisty, je součástí kalkulace. K tomu má přispět neustálé ponižování a přímé lži. Když Němci ztratí trpělivost, využijí to okázale k ještě větší represi.“
K případu jen dodávám, že otec čtyř dcer má už jedinou šanci: rodina se musí odstěhovat ze země jinam, kde zatím není islamizace v tak vysoké fázi.
Německo je již zcela ztracené, otázka jen je, jak rychle se přechod k chalífátu povede.
Mnoho Němců i Rakušanů, kteří se chtějí vyhnout dalšímu obohacování, se stěhuje například do Paraguaye , kde vytváří stále větší komunity.



Nejčtenější za týden