Kamas k útokom Bombiča: Osoba DK mi je lhostejná a nemám čas na hloposti
RSS

Kamas k útokom Bombiča: Osoba DK mi je lhostejná a nemám čas na hloposti


Kamas prekukol deštruktora a rozvracača Bombiča a neskočil mu na provokácie. Bombič to bude ťažko znášať, ako správny hyster potrebuje pozornosť a Kamas mu ju nedal.
A keď hysterka nedostane pozornosť, stupňuje svoje útoky, vyvádzanie. Uvidíme, ako to spracuje Bombič. zdroj: https://www.vitalia.cz/katalog/nemoci/histrionska-porucha-osobnosti/
Vyjadrenie Pavlka Kamasa:
Vzhledem k tomu, že se mě ptáte v soukromých zprávách (a padlo to x-krát i tady na chatu), že co říkám na ten kýbl splašků od DK vůči mé osobě, tak jen krátce:
Neříkám na to nic.
Je tomu tak proto, že je mi osoba DK přibližně od léta 2023 naprosto lhostejná. Bývali jsme kamarádi, pak došlo k názorovému resp. „postojovému“ rozkolu a naše cesty se tehdy definitivně a navždy rozešly. – Naprosto běžná, banální situace, kterých dospělý člověk za svůj život zažije neúrekom.
V praxi to znamená, že mě jeho jednání (jakéhokoli druhu) zajímá přibližně stejně, jako výsledky zápasu Tatranu Turzovka vs. Dynamo Diviaky.
(Upřímně se omlouvám všem Turzovčanům a Diviakovcům, že jsem jejich kluby ještě před 5 minutami neznal a náhodně jsem si je teď vybral na Sportnetu čistě pro potřeby tohoto textu.)
Vím, že tuto skutečnost mnozí lidé (zejména z řad některých ultraorthodoxních radikálů) nesou velmi těžce. Rádi by teď viděli nějakou spektakulární bahenní bitvu mezi mnou a DK, protože „tak je to správně, tak to má být“ a já nevím, co ještě, leč nemohu sloužit.
Všichni bez výjimky máme na tomto světě omezený čas a den má, bohužel, pouze 24 hodin. Z toho přibližně čtvrtinu člověk prospí. Se zbytkem může nakládat dle svého svobodného uvážení.
A já jsem se již před mnoha lety rozhodl, že tento drahocenný čas (a energii), který nenávratně plyne, budu investovat do POSITIVNÍCH a konstruktivních věcí, které mi dávají smysl. Například do provozování nenapodobitelných, směr udávajících nakladatelství, jako byla guidemedia; vydávání nenapodobitelných, směr udávajících časopisů, jako je Radix; a nenapodobitelných, směr udávajících videoprojektů, jako byl např. „O virus tu nejde” a dalších, které ještě čekají v „šuplíku“. Mezi tyto nenapodobitelné, směr udávající věci, ze kterých mohou (a zřejmě i budou) profitovat budoucí generace dlouho po mé smrti, žabomyší války v rámci mikrokosmu Dannyho Kollára nepatří.

Tolik ode mne.
A nyní mě, prosím, omluvte, musím pokračovat v lektorátu a redakčním zpracování připravované publikace Mariána Magáta o jeho procesu. Už jsme skoro 2 týdny ve skluzu a příští týden to má jít konečně do sazby. Práce na tomto díle je nesmírně náročná, protože korektury a redakční práce (zdrojování, návrhy grafických prvků atd.) děláme s Mariánem po telefonu (!!), zpracovaný text k jeho zpětné kontrole se musí složitě doručovat přes advokáta, všechno trvá 30x déle, než je obvyklé, a aby toho všeho nebylo málo, tak prací na tomto díle riskuji každým dnem kriminál.
Ze všech shora uvedených důvodů proto nemám čas na hlouposti. Snad už je to jednou pro vždy jasné.
Mějte se všichni hezky!
zdroj: https://t.me/SvedkoviaBombicovi/756


Nejčtenější za týden