Německé policii unikají dva severoafričtí vrazi
RSS

Německé policii unikají dva severoafričtí vrazi


Copak se děje v multikulturním Německu? Dosud se po jakémkoli útoku snažila média spolu s politiky tajit totožnost útočníků, zejména pak vrahů. Maximálně se – až po delší době, kdy nebylo možné pachatele dopadnout – objevil nějaký velmi vágní popis ve stylu „muž jižanského vzhledu.“
Nyní se ovšem německými médii šíří obrázek dvou severoafrických vrahů, kteří byli údajně dokonce identifikováni.
Podezřelí vrazi z Paderbornu (Severní Porýní-Vestfálsko) jsou údajně 18letý Tunisan a 17letý Maročan (viz obrázek) – jak uvádí BILD .
Extrémně brutální multikulturní násilný čin je jen dalším z mnoha, které se již v Germanistánu staly každodenní realitou: Oba multikulturní obohacovači prý nemilosrdně bili třicetiletého muže a kopali ho do hlavy, až v pátek v 17:30 podlehl těžkému krvácení do mozku a poraněním mozku. 
K neuvěřitelnému činu došlo kolem půlnoci v noci na 1. května před kioskem v Paderbornu, kde došlo k hádce mezi pachateli a obětí: Nejprve jeden z podezřelých údajně udeřil 30letého muže lahví do hlavy a on následně upadl v bezvědomí na zem.
Spolu s dalšími dvěma pachateli pak bezvládnou oběť kopali do hlavy. Třicetiletého muže museli na místě resuscitovat záchranáři. Včera svým zraněním podlehl.
Bielefeldská policie nyní vraždu vyšetřuje společně se státním zastupitelstvím a pátrá po pachatelích, kteří se skrývají.
Vzhledem k původu tipuji, že mohli utéct do Belgie či Francie, kde by není jazyková bariéra a mají tam také dosti svých soukmenovců, kteří je jistě rádi ukryjí…



Nejčtenější za týden