Muslimské bratrstvo vyzývá evropské muslimy, aby šli k eurovolbám a volili pro islám
RSS

Muslimské bratrstvo vyzývá evropské muslimy, aby šli k eurovolbám a volili pro islám


Už dlouhodobě se zde věnuji otázce velmi úzké spolupráce Evropské unie s Muslimským bratrstvem a jeho různými odnožemi. Na toto téma zde najdete bezpočet článků s jasnými důkazy, které potvrzují, že jedním ze zásadních cílů EU je islamizace Evropy – a to za vaše peníze.
To je sice silně v rozporu s raženou LGBTQ propagandou, ale s tím už se nakonec budou muset smířit samotní LGBTQ, kteří jsou nyní i díky otevřené prezentaci na průvodech, sňatkům a registrovaným partnerstvím lépe dohledatelní.
Šaría se s nimi samozřejmě vypořádá „po svém.“ V některých islámských zemích je za homosexualitu dlouholeté vězení, jinde i trest smrti.
Nicméně to už je skutečně jen problém těch, kteří zatím nedokázali mnohé ze zvrácené bruselské politiky pochopit.
Nyní se tedy objevila reklama Muslimského bratrstva, které samozřejmě podporuje ty „správné“ strany, tedy přesně ty, které podporují politiku EU.
Podle posledních průzkumů zejména díky Francouzům, Holanďanům a Němcům velmi posílí jediná protiislámská frakce – ID, čemuž chtějí samozřejmě nejen bruselští hlavouni, ale i mohamedáni zabránit.
Výzva, aby šli volit muslimové, je tak cílena na volbu těch stran, které jsou silně promigrační a proislámské (což je zpravidla jedno a totéž), ale v některých zemích mají možnost volit i otevřeně islámské strany, jejichž cílem je zavedení práva šaría.
Muslimové se stále více mobilizují po celé Evropě! Islamistická Erdoganova strana byla v Německu založena teprve nedávno a kandiduje v evropských volbách. Nyní Muslimské bratrstvo také vyzývá muslimy, aby volili. Co bude dál?
„Pokud chcete Evropu, ve které není hidžáb vnímán jako hrozba, ale jako znamení oddanosti Alláhovi, jako skromnost, jako sebeurčení a jako ztělesnění evropské rozmanitosti, pak byste měli jít volit,“ požaduje  žena zahalená v hidžábu do kamery na sociálních sítích.
Výzva se týká evropských voleb, které se budou konat od 6. do 9. června 2024.
Žena patří do „Fóra evropské muslimské mládeže a studentských hnutí“ – FEMYSO. Organizace je už léta pod bedlivým dohledem odborníků na islamismus a německého Úřadu pro ochranu ústavy.
Opakovaně bylo prokázáno, že má velmi blízko k nebezpečné síti islamistického Muslimského bratrstva – největšího a nejvlivnějšího islámského hnutí na světě, které se netají tím, že jeho cílem je zavedení celosvětového chalífátu.
V posledních letech se velmi silně koncentruje právě na Evropu. A FEMYSO, štědře dotované z EU, je jeho důležitou evropskou odnoží.
Cíl Muslimského bratrstva: Ustavení politického a společenského systému založeného na právu šaría. Svůj extremistický plán se snaží dosáhnout především legálními prostředky, jako je infiltrace do politických oblastí.
 


Muslimské bratrstvo v Evropě působí jako tajná společnost a má zde dokonce vlastní tajnou službu. Heslo MB zní:
Nikdy nepřiznej, že patříš k Muslimskému bratrstvu, natož že existuje!
Podle Bádensko-Württemberského  úřadu pro ochranu ústavy existuje v celé Evropě „síť mešit, institucí a sdružení souvisejících s MB.“
Za mezinárodní zastřešující organizaci je považována „Federace islámských organizací v Evropě“ (FIOE).
FEMYSO má srovnatelnou funkci v práci s mládeží. Jednoduše řečeno: FEMYSO by mohlo být jakousi živnou půdou pro mladé muslimské bratry, je tedy jakousi mládežnickou odnoží Muslimského bratrstva.
Její sídlo je v Bruselu. Sídlí pouhých 15 minut od europarlamentu. FEMYSO se již řadu let snaží lobbovat v Evropském parlamentu – a celkem úspěšně.
Například Evropská komise již schválila skandální kampaň na hidžáby ( 340 000 eur) pro Radu Evropy.
 


Symbol Muslimského bratrstva: takzvaný pozdrav Rabia. Rabia znamená v arabštině mimo jiné „čtyři“.

 
Další úředník FEMYSO říká do kamery:
„Pokud chcete společnost, ve které jsou muslimové aktivními občany a mají rozhodovací pravomoci, měli byste volit.“
Pochybná organizace neříká, která strana by měla být zvolena. V podstatě jsou však proislámské všechny strany, které jsou otevřeně probruselské.
V každé zemi samozřejmě muslimové moc dobře ví, koho mají volit, aby tím podpořili zájmy budoucího evropského chalífátu.
To, že většina politických stran islamizaci podporuje, bylo patrné i na nedávném hlasování , kdy většina europoslanců hlasovala proti zákazu islámské propagandy placené EU, tedy z vašich daní.
Nicméně v některých zemích jdou do voleb i islámské strany.
Teprve nedávno byla například v Německu založena islamistická Erdoganova strana – její název: DAVA.
V evropských volbách kandiduje poprvé. Odborníci to považují za extrémně nebezpečné. Strana by se mohla stát shromaždištěm různých radikálních islamistických ideologií – a zároveň ji bude ovládat Erdogan.
V mnoha evropských zemích dochází také k infiltraci stávajících politických stran muslimy, což k prosazení jejich zájmů prozatím postačí. Islámské strany mnohde tedy ani nepotřebují.
Francouzské tajné služby nyní varují před vstupem Muslimského bratrstva do politických stran a sdružení s cílem zavést právo šaría.
Nicméně aktuálně už je v mnoha zemích pozdě: muslimové už infiltrovali politiku, neziskovky i univerzity.



Nejčtenější za týden