Dánská vláda připravuje vlastním občanům multikulturní peklo
RSS

Dánská vláda připravuje vlastním občanům multikulturní peklo

SLOVANKA


Možná jste již slyšeli o přísné dánské azylové politice. Tu zavedla stávající vláda před časem s tím, že má v plánu i další programy, které mají údajně zabránit vzniku ghett, která však již v Dánsku dávno existují.






I proto se stávající ghetta ruší a obyvatelé se z nich stěhují pryč. Jenže nestěhují se například do země původu, jak si mnozí myslí. Zůstávají v Dánsku, neboť mnozí z nich již stihli získat občanství nebo jsou ze zemí, kam se z EU běžně nedeportuje. Jednoduše, drtivá většina osazenstva ghett v zemi zůstává.
Aby se údajně plnily plány integrace, jsou ghetta likvidována a část osazenstva ghett je stěhována mezi původní obyvatelstvo. Ovšem již nyní je snad jasné, jak tento experiment dopadne…
Právě teď  probíhá zásadní změna v Dánsku, kde se bourají ghetta. Cílem je rozložit přistěhovalce do dalších nájemních bytů a ztížit tak dánským lidem s nízkými příjmy únik z multikulturalismu.
Cílem je vytvořit do roku 2030 „sociálně smíšené“ oblasti prostřednictvím demolice, nové výstavby a zpřísněných pravidel pro to, kdo tam může žít.  Jinými slovy, celý liberální balíček nucené integrace.
Claus Bech-Danielsen, který projekt zkoumá, říká, že zkušenosti z jiných zemí, které provedly podobné změny, nenaznačují, že koncept je úspěšný.
„Neexistuje žádný přesvědčivý důkaz, že to pomůže jednotlivcům, ale určitě to vytvoří nová ghetta. Pokud to pomůže zranitelným jedincům, můžeme to vědět až za deset let. Je to obrovský sociální experiment s bydlením, který byl zahájen v Dánsku,“ řekl  SVT.
Předchozí studie ukazuje, že bílí lidé se houfně stěhují pryč, když počet Neevropanů v obytné čtvrti přesáhne čtyři  procenta, píše Home & Rent.  Dánští liberálové proto budou zaneprázdněni nejen tím, že budou nutit třetí svět, aby se přestěhoval ze svých ghett mezi bílé Dány, ale také  budou bránit Skandinávcům v přesunu z oblastí, kde má být třetí svět umístěn.
Původní Dánové tak budou nuceni žít v multikulturním pekle, protože v takové smíšené čtvrti má být kolem 30% obohacovačů. Pokud jinde bílí utíkají již při 4% obohacení, pak je jasné, že již při tak nízkém počtu jsou s nimi problémy.
Mnozí  tvrdí, že by bylo jednodušší, kdyby třetí svět žil ve třetím světě a Skandinávci ve Skandinávii, ale v současné době žádné takové návrhy neexistují.
Nakonec Dánům, kteří budou odmítat žít v tomto multikulturním pekle, nezbude nic jiného, než konečně volit ve vlastním zájmu (což dosud nečinili), tedy Rasmuse Paludana, který se nebojí nejen pálit Korány, ale také – jak sám prohlašuje – by se nebál i přes odpor EU deportovat všechny muslimy do zemí původu…

 
Slovanka





The post Dánská vláda připravuje vlastním občanům multikulturní peklo first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden