Německo: Afghánec, který znásilnil 11letou dívku, dostal podmínku
RSS

Německo: Afghánec, který znásilnil 11letou dívku, dostal podmínku

Přibližování se právu šaría je v evropských zemích stále více patrné. Za normálních okolností je znásilnění nezletilé dívky, navíc ve věku pod 15 let, přitěžující okolností, která by neměla nikdy vést k pouhé podmínce. Jenže ono se tak přesto děje. A pokud je násilník údajně nezletilý – tedy alespoň podle jeho tvrzení – pak má beztrestnost takřka jistou…
Afghánec neznámého věku, který znásilnil jedenáctiletou dívku v městském parku Neustrelitz, nemusí jít do vězení. Okresní soud města odsoudil žadatele o azyl za sexuální zneužívání nezletilých a znásilnění k dvouletému podmíněnému trestu.
Podle prokurátora přišel pachatel do Německa jako údajně nezletilý uprchlík bez dokladů a naposledy žil ve společném ubytování v malém městečku v Meklenbursku. Vzhledem k tomu, že násilník nemohl poskytnout dokumenty o svém skutečném věku, byla zadána znalecká zpráva, podle které je mu údajně asi 16 let. Byl proto odsouzen v rámci juvenilní justice.
Podle prokuratury se s dítětem setkal asi před šesti měsíci a hned následující den dívku v parku znásilnil. Byl si vědom toho, jak stará je jeho oběť, a že jedná proti její vůli.
Po rozsudku tak může nyní oběť kdykoli násilníka potkat na ulici. Nebo si může násilník najít další oběť. Jistě i tentokrát najde u soudu pochopení. Třeba v tom smyslu, že v jejich kultuře je přece znásilňování nemuslimek normální…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Německo: Afghánec, který znásilnil 11letou dívku, dostal podmínku se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden