Americké ministerstvo spravedlnosti připravuje žalobu na Huntera Bidena
RSS

Americké ministerstvo spravedlnosti připravuje žalobu na Huntera Bidena

Již od začátku bylo jasné, že loutka usazená na postu amerického prezidenta nebude schopna zvládnout celé volební období. Joe Biden se stále více projevuje jako neschopný plnit i ty nejzákladnější instrukce a takřka každé jeho vystoupení je již spojeno s nějakým trapasem.
Jeho syn Hunter Biden má pro změnu máslo na hlavě poté, co se postupně dostávají na světlo světa informace z jeho notebooku. Jde o natolik výbušné informace, že skandál, který již vyvolaly, může velmi brzy srazit vaz i jeho otci.
Fakt, že se právě chystají kroky k podání žaloby na Huntera Bidena možná souvisí mnohem víc s jeho otcem. Přišla by vítaná záminka k sesazení Joe Bidena z prezidentského postu a jeho nahrazení Harrisovou, která by podle pravidel setrvala na prezidentském postu do konce volebního období. Ostatně, od samého začátku se říkalo, že je něco podobného v plánu.
Dojde tedy v souvislosti se žalobou na Huntera Bidena, v jejímž rámci se může odkrýt mnoho špíny i na jeho otce, k výměně na postu prezidenta USA?
Americké ministerstvo spravedlnosti v současné době zvažuje obvinění syna prezidenta Joe Bidena – Huntera Bidena. Podle zpráv potenciální stíhání zahrnuje daňové trestné činy, poskytování nepravdivých informací úřadům a nelegální nákupy zbraní.
Žaloba následuje poté, co Hunter Biden lhal v žádosti o zbrojní průkaz, ve které tvrdil, že nebere drogy, i když informace, nalezené v jeho kontroverzním notebooku  ukazují, že byl v té době konzumentem řady nelegálních drog.
Hunterova švagrová, se kterou měl poměr (a posléze měl poměr i s její 14letou dcerou, jeho vlastní neteří), se však o zbraň postarala a vyhodila ji.
Hunterovy textové zprávy ukazují, že tajná služba a FBI se o incidentu dozvěděly, a že do incidentu byly zapojeny státní agentury, i když bez jakýchkoli právních důsledků pro Huntera Bidena.
Zpráva, že prezidentův syn uniká trestnímu stíhání, pobouřila veřejnost ve Spojených státech. Skandál, který již nebylo možné nadále zametat pod koberec, vedl k tomu, že ministerstvo spravedlnosti je připraveno skutečně stíhat „prvního syna“ země za různé zločiny.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ] Článek Americké ministerstvo spravedlnosti připravuje žalobu na Huntera Bidena se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden