Světové ekonomické fórum chce blokovat sluneční paprsky pomocí vesmírných bublin
RSS

Světové ekonomické fórum chce blokovat sluneční paprsky pomocí vesmírných bublin

Světové ekonomické fórum (WEF) propaguje plán na blokování Slunce pomocí „vesmírných bublin“, který má údajně sloužit k boji proti „změně klimatu“. (Foto: Flickr)







Blokování Slunce je hlavním globalistickým plánem, na němž se podílel Bill Gates. Pokud se globalistům podaří zablokovat nebo ztlumit sluneční paprsky, jak to ovlivní lidstvo?



To je otázka, kterou si američtí kverulantští političtí vůdci v prázdné garnituře zřejmě nekladou s žádnou naléhavostí. Mezitím se zdá, že WEF Klause Schwaba a další globalistické subjekty jsou odhodlány Slunce zablokovat, o což se v seriálu Simpsonovi neúspěšně pokusil kreslený padouch pan Burns.




Starší reportáž americké televize z doby, kdy chemtrails ještě nebylo tabu
Znepokojivé video sdílené WEF uvádí, že „vědci z MIT tvrdí, že ‚vesmírné bubliny‘ by mohly pomoci zvrátit klimatické změny tím, že by odrážely sluneční teplo od Země“ . Video tento proces označuje jako „geoinženýrství“ . Video vysvětluje, že „bubliny by byly vyráběny ve vesmíru roboty“ a „tvořily by „vor“ o velikosti Brazílie“.



View this post on Instagram Příspěvek sdílený World Economic Forum (@worldeconomicforum)
Ne, nejedná se o konspirační teorii: Saúdská princezna otevřeně promluvila o chemtrails a geoinženýrství
Je zřejmé, že Slunce je důležitou součástí naší lidské zkušenosti. Po celou historii se lidé vyhřívali v příznivých slunečních paprscích. Zdá se však, že globalistický Nový světový řád (NWO) chce tyto zkušenosti, které lidem dodávají zdraví, teplo a radost, uzavřít. Jak na nás budou pohlížet budoucí generace, když jednoduše dovolíme zlovolným oligarchům, aby zablokovali naše krásné Slunce?



Dříve chtěl pan Burns v seriálu Simpsonovi zablokovat Slunce:





Zdroj: infowars.com
Článek Světové ekonomické fórum chce blokovat sluneční paprsky pomocí vesmírných bublin se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden