Itálie: Afričan se vloupal ženě do domu, zbil ji a pokusil se ji znásilnit
RSS

Itálie: Afričan se vloupal ženě do domu, zbil ji a pokusil se ji znásilnit

Stále více lidí v obohacovaných zemích zjišťuje, že již nejsou v bezpečí ani doma. V minulosti jste si zde mohli přečíst o mnoha případech vloupání, které bylo spojeno i s násilím, přičemž pachatelé byli vždy z řad některého obohacujícího etnika.
Je to jen pár dnů co k podobnému případu došlo i v Itálii. Žena, která žije sama, takže je pravděpodobné, že si ji pachatel předem vyhlédl, byla napadena doma uprostřed noci. Ženu se sice pachateli nepodařilo znásilnit, i když se o to pokoušel, ale přesto skončila zraněná v nemocnici…
K incidentu došlo pozdě v noci v úterý 19. července, když se 30letý muž vloupal do domu 55leté ženy v Cori poté, co vyrazil přední dveře. Ženě, napadené mladým mužem, který se ji pokusil znásilnit, se podařilo uniknout a upozornit operační středisko 112, a to navzdory skutečnosti, že jí zločinec okamžitě vytrhl telefon z rukou.
Karabiniéři z územního oddělení Aprilie okamžitě zasáhli na místě, kde našli ženu plnou modřin a podařilo se jim také zastavit 30letého muže. Žena byla hospitalizována, zatímco muž byl zatčen na základě obvinění z pokusu o vraždu s přitěžujícími okolnostmi, sexuálního napadení, porušení bydliště, loupeže, poškození a odporu vůči veřejnému činiteli.
30 letý africký recidivista byl již policistům znám.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Itálie: Afričan se vloupal ženě do domu, zbil ji a pokusil se ji znásilnit se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden