Jako každoročně i letos zakládají invazisté lesní požáry v Řecku
RSS

Jako každoročně i letos zakládají invazisté lesní požáry v Řecku

A je třeba zdůraznit, že nejen v Řecku, ale také v Itálii se již dříve zjistilo, že za rozsáhlými lesními požáry stojí obohacovači, kteří připlouvají do Evropy, aby nahradili původní obyvatelstvo.
Již vloni se přišlo na to, že za rozsáhlými požáry v Řecku stojí Afghánci a Turci, letos jsou to pro změnu Syřané.
Ne, údajná změna klimatu nemůže za různé lesní požáry, které Evropu sužují téměř každé léto už nějakou dobu.  Téměř vždy to způsobuje žhářství.  Protože: při teplotách mezi 30 a 40 stupni se žádná vegetace nemůže sama vznítit. Jenže  to je přesně to, co nám mainstreamová média chtějí naznačit.  V Řecku je stále jasnější, kdo stojí za žhářskými útoky.
Jsou to většinou ilegálové z Blízkého východu, kteří v přestrojení za uprchlíky zapalují nejen své uprchlické tábory (Moria apod.), ale i lesy. Někteří migranti z Afghánistánu byli při zakládání požárů přistiženi minulý rok. Zničili také stovky let staré olivové háje. Takže letos znovu.
Šest podezřelých syrských vetřelců (viz titulní obrázek), kteří pobývali v Evrosu v  severním Řecku  , bylo přistiženo, jak zapaluje několik lesních požárů. Řecká policie džihádisty zatkla, nyní čekají na soud a hrozí jim až 10 let vězení.
Nedávno také ilegálové založili lesní požár na srbsko-maďarské hranici.
Připomínám, že je to již asi dva roky, co ISIS poprvé vyzval své příznivce k tomu, aby v západních zemích zakládali požáry. Jejich výzva se zopakovala i vloni, kdy v reakci na to hořelo hned několik lesů ve Francii.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Jako každoročně i letos zakládají invazisté lesní požáry v Řecku se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden