Dostáváme se do bodu, odkud už není návratu …
RSS

Dostáváme se do bodu, odkud už není návratu …

JAN TOMÁNEK
Včera mi psalo několik lidí, že zmizel Facebookový účet Lukáše Pollerta a tak jsem dnes Lukášovi napsal. A skutečně je to tak – Facebook mu zrušil jeho účet s tisíci sledovateli. Lukáš podal odvolání a čeká, jestli nějaký milosrdný Ind s neomezenou mocí kdesi klikne, že se jedná o úplnou hloupost, nebo prostě účet nechá zrušený a s ním nenávratně zmizí stovky a stovky hodin práce, které s účtem Lukáš strávil.


A o co šlo? Těžko říct, co Lukáš podle Facebooku porušil, když zveřejnil tento starý vtip, který dlouhé roky na Facebooku koloval a nikomu nevadil a doplnil ho svým textem.

Dnes je takové horko, že jsem se ve své úvaze nad obrázkem, dostal na tenký led.
Myslím, že ženy se díky svým vlastnostem, nikdy nemohou mužům vyrovnat. Feminismus pak vzniká z frustrace žen, které nedostatečně chápou ženské schopnosti  a chtějí dosáhnout mužských cílů. Takové snahy vedou k potlačení všech výhod, které ženu dělají ženou a dochází jen k nedorozumění ve snaze mít to, co má muž.
Co však tyto ženy netuší je, že jim žádný muž nesahá ani po kotníky. Jeho snaha o vyrovnání tohoto výškového rozdílu je směšná a marná. Estrogeny, rtěnka či dokonce dámské šaty s tím nepohnou ani o milimetr. Je jiný, má jiné míry.
Muž a žena jsou natolik odlišné nesouměřitelné bytosti, že možná právě v tom je skryta ona osudová přitažlivost, na které záhy stojí rodina, potažmo  celý svět. Všechny pokusy to měnit, nebo obcházet končí zmarem za ryku různých ismů.
Obrázek mě pobavil, ale jsou to ještě děti. Upřímné a nevyzrálé, leč nápady mají už i jako někteří dospělí.





Dle mého, Lukáše prostě různé pochybné organizace, které u nás provádějí na Facebooku svou vlastní samozvanou cenzuru s požehnáním vlády, prostě se svými účty tento příspěvek hromadně nahlásily – třeba za vymyšlenou dětskou pornografii, nebo “genderovou neúctu”, nebo jinou hloupost – a dokonale se tak zbavily dalšího člověka, který šíří jim nepříjemnou pravdu.
Ano, opravdu nedostudovaní nýmandi, anonymní Indové a party samozvaných mesiášů, kteří jsou ale vládou štědře kryti a placeni, u nás už velice tvrdě rozhodují, kdo zůstane a kdo ne.
Další krok už je jen ten, že ti stejní lidé budou rozhodovat o tom, kdo bude smět zůstat na svobodě a v poslední fázi o tom, kdo bude smět žít…
Ale nenechte se plašit ve své nevědomosti – viník všech vašich problémů, drahoty a nesvobody je přeci na východě v Rusku a my žijeme ve svobodě a demokracii, kterou je potřeba teď jen trošičku tvrději bránit cenzurou a nesvobodou…
blog.tomanek.com
The post Dostáváme se do bodu, odkud už není návratu … first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden