Únik informací: FBI sabotovala důkazy Huntera Bidena, aby zmařila vyšetřování
RSS

Únik informací: FBI sabotovala důkazy Huntera Bidena, aby zmařila vyšetřování

Několik whistleblowerů FBI tvrdí, že vyšetřování Huntera Bidena bylo během voleb v roce 2020 interně sabotováno agenturou s cílem vykolejit vyšetřování poté, co agenti neprávem považovali ověřené důkazy za „dezinformace“ , které je třeba ignorovat. (Foto: Twitter)







Podle senátora Chucka Grassleyho (R-IA) agenti vyšetřující Huntera „otevřeli posudek, který byl použit týmem centrály FBI k neoprávněné diskreditaci negativních informací o Hunteru Bidenovi jako dezinformace a způsobil zastavení vyšetřovací činnosti“, a dodal, že jeho úřad obdržel „značné množství chráněných sdělení od vysoce důvěryhodných whistleblowerů“ týkajících se vyšetřování.



Grassley dodal, že „ověřené a ověřitelné znevažující informace o Hunteru Bidenovi byly falešně označeny za dezinformaci“ , jak uvádí Washington Examiner .




„Váš syn se hádá se šlapkou, kolik má kokainu pane prezidente!“ Takto zareagoval Biden
Dozorující agent FBI Brian Auten otevřel v srpnu 2020 posudek, který byl později agenturou použit, podle zveřejněných informací. Jeden z informátorů tvrdil, že asistent zvláštního agenta FBI pověřený vedením washingtonské pobočky Timothy Thibault v říjnu 2020 uzavřel linii vyšetřování Huntera Bidena, přestože některé podrobnosti byly v té době známy jako pravdivé. Informátor rovněž uvedl, že Thibault podle Grassleyho „nařídil uzavřít“ „cestu dalších hanlivých zpráv o Hunteru Bidenovi“, ačkoli „všechny zprávy byly buď ověřené, nebo ověřitelné prostřednictvím trestních příkazů k prohlídce“ . Senátor uvedl, že Thibaul t „nařídil věc uzavřít, aniž by uvedl platný důvod, jak se požaduje“ , a že se úředníci FBI „následně pokusili věc v systémech FBI nesprávně označit, aby ji nebylo možné v budoucnu otevřít“, uvádí se v odhaleních.



Oznamovatelé tvrdí, že vyšetřovatelé z ústředí FBI „komunikovali s agenty FBI odpovědnými za informace o Hunteru Bidenovi, na které se zaměřilo hodnocení pana Autena“ , a že jejich zjištění o tom, zda jsou tvrzení ve skutečnosti dezinformacemi, byla v září 2020 umístěna „do dílčího spisu s omezeným přístupem“ , uvedl Grassley, který dodal, že odhalení „zřejmě naznačují, že mezi některými úředníky FBI existoval plán, jehož cílem bylo oslabit znevažující informace spojené s Hunterem Bidenem tím, že se falešně naznačovalo, že jde o dezinformace“.




Prostitutky, drogy a Hunter Biden. CNN Prima News prolomila mlčení médií
Grassley shrnul nová obvinění v pondělním dopise adresovaném generálnímu prokurátorovi Merricku Garlandovi a řediteli FBI Christopheru Wrayovi.



The Examiner poznamenává, že agent FBI Auten se podílel na vyšetřování kauzy Trump-Rusko, včetně rozhovoru s hlavním zdrojem Christophera Steela, Igorem Dančenkem.



Podle Grassleyho „objem a konzistence“ obvinění týkajících se postupu při vyšetřování Huntera Bidena „dokládají jejich věrohodnost“.




Tajná služba říká, že si je „vědoma“ údajného hackerského útoku na iCloud Huntera Bidena
Autenovo hodnocení ze srpna 2020 bylo otevřeno ve stejný měsíc, kdy Grassley a senátor Ron Johnson (R-WI) obdrželi od FBI brífink, „který se údajně týkal našeho Bidenova vyšetřování, a brífink, jehož obsah později unikl, aby vyšetřování vykreslil ve falešném světle,“ uvedl Grassley. Senátor uvedl, že senátní demokraté si v červenci 2020 vyžádali brífink „od téhož týmu centrály FBI, který zdiskreditoval hanlivé informace o Hunteru Bidenovi“. Vyšetřování Huntera Bidena ze strany FBI údajně začalo jako daňové vyšetřování, poté se rozšířilo na prověřování možného praní špinavých peněz a zahraničního lobbingu; ministerstvo spravedlnosti odmítlo předat podrobnosti o vyšetřování. -Washington Examiner



Thibault, agent FBI, který údajně potlačil Hunterovo vyšetřování, mohl v roce 2020 porušit Hatchův zákon poté, co na sociálních sítích zveřejnil příspěvky, které byly kritické vůči tehdejšímu prezidentovi Donaldu Trumpovi a bývalému generálnímu prokurátorovi Williamu Barrovi.




Uniklá data: Biden označen jako „Pedo Peter“ v telefonu jeho syna
Také pozoruhodné – Hunter měl ve svých kontaktech na iCloudu čísla několika agentů FBI.



Joe Biden, přední demokraté a prakticky všechna mainstreamová média odmítli příběh o Hunterově Bidenově notebooku jako ruskou dezinformaci, když se několik týdnů před volbami 2020 objevila bombastická obvinění z New York Post. V březnu 2021 vydal Úřad ředitele národních zpravodajských služeb zprávu, v níž tvrdil, že osoby napojené na ruské zpravodajské služby propagovaly „zavádějící nebo nepodložená tvrzení“ o Joeu Bidenovi.



One of Hunters FBI contacts just got a promotion and happens to have authority and responsibility for all FBI intelligence functions… pic.twitter.com/AUlXe5b28K — Rosie Memos (@almostjingo) July 11, 2022 Zdroj: washingtonexaminer.com




Nová videa Huntera Bidena unikla na internet. Média je klasicky ignorují
Článek Únik informací: FBI sabotovala důkazy Huntera Bidena, aby zmařila vyšetřování se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden