Francie: „Allahu akbar!“, křičely syrské děti, které zapálily hřiště
RSS

Francie: „Allahu akbar!“, křičely syrské děti, které zapálily hřiště

Muslimové svojí ideologií (islám není náboženství, ale ideologie!) indoktrinují již velmi malé děti. Prakticky od momentu, kdy je dítě schopno vnímat, se na něj působí tak, aby z něho vyrostl správný muslim. Součástí této výchovy je i pěstování nenávisti k bezvěrcům či umění přetvářky v zemi, kde jsou zatím muslimové v menšině.
Odmala jsou děti také součástí dané islámské komunity, ať už v rámci muslimských školek a škol nebo v mešitách. I tam pokračuje vymývání mozků.
Je to již dva roky, co ISIS vyzval všechny muslimy, kteří žijí v západních nemuslimských zemích, aby zakládali požáry. Od té doby již zatkli několik muslimských žhářů například v Austrálii, Řecku, Itálii nebo Francii. Nedávno jste si zde mohli přečíst o skupině Syřanů, kteří aktuálně  zakládali požáry v Řecku. Podle všeho jde však jen o špičku ledovce, neboť v drtivé většině případů není žhář dopaden.
Je to samozřejmě jen spekulace, ale můj osobní názor je ten, že mnoho z nevyřešených případů žhářství jde právě na vrub obohacovačů. Výzva, která je každým rokem opět opakována a jistě se jí zaobírají i v mešitách, je stále platná. A především – pachatel není v drtivé většině případů dopaden, což ho povzbudí k dalšímu žhářství.
Syrské děti, které ve Francii zapálily hřiště (viz titulek), navíc za pokřiku „Allahu akbar,“ tak jen zřejmě konaly to, k čemu je – či jejich starší příbuzné – vyzývali v jejich komunitách.
Obyvatelka Roubaix vyprávěla o tom, k čemu došlo na hřišti ve městě: „ Můj manžel byl na hřišti přítomen s mou dvouletou dcerou . Byli svědky celého incidentu. Byly to děti syrského původu, které údajně zapálily oheň, než utekly a křičely při tom „Alláhu Akbar“.
Hasiči brzy požár uhasili. Ve stejné době byl na jiném místě hlášen další požár místními obyvateli, kteří ho sami uhasili.
Park, který býval místem procházek a relaxace, se stává peklem pro obyvatele okolí. A to zejména večer. Drogy, nepokoje, alkohol, to vše mnohé obyvatele přimělo k tomu, aby utekli z tohoto místa.
Ještě horší je, že zvýšené násilí bylo zaznamenáno od doby, kdy se zde usadila početná komunita Syřanů a Bulharů. Mezi lidmi v těchto komunitách pravidelně dochází ke střetům, mnohdy bojují s noži…
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Francie: „Allahu akbar!“, křičely syrské děti, které zapálily hřiště se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden