Host na CNN: „Jak budeme kontrolovat komunikační kanály v této zemi?“ 
RSS

Host na CNN: „Jak budeme kontrolovat komunikační kanály v této zemi?“ 

Host na CNN v neděli prohlásil, že pokud bude Elonu Muskovi umožněno koupit Twitter, bude muset být tato platforma regulována vládou, aby se zabránilo tomu, že „diskurs“ bude otevřený a svobodný a nebude podléhat cenzuře řízené establishmentem. (Foto: Twitter / CNN)







Při diskusi o Muskově převzetí v pořadu CNN „mediální analytik“ David Zurawik prohlásil, že Musk je „nebezpečný“ a nemělo by mu být dovoleno obnovit svobodu projevu na platformě.



Zurawik navrhl, aby se Spojené státy podívaly do Evropy, která nedávno zavedla nové zákony omezující sociální média, a dokonce pohrozila zákazem Twitteru, pokud Musk nebude hrát.



„Je tu větší problém v tom, jak budeme kontrolovat komunikační kanály v této zemi,“ rozohnil se Zurawik a zpanikařil při představě, že by lidé jako CNN nemohli diktovat Američanům, co si mají myslet.



„To je nebezpečné! V téhle zemi už nemůžeme myslet!“ řekl. Zurawik zakňučel a dodal: „Myslím to vážně! Nemáme v Kongresu lidi, kteří by dokázali vytvořit regulace, kteří by dokázali zařídit, aby to fungovalo.“



„Myslím, že se můžeme podívat do západních zemí v Evropě, jak se to snaží omezit. Ale potřebujete na to kontrolu,“ pokračoval.



„Potřebujete regulaci. Nemůžete nechat tyhle lidi, aby ovládali diskurs v této zemi, jinak se řítíme do pekel,“ naznačil dále Zurawik.



„Jsme tam,“ dodal a dále tvrdil, že „Trump otevřel brány pekla a oni nás teď honí“.



„Předali jsme něco, co se rovná našim vysílacím nebo internetovým vlnám, Marku Zuckerbergovi a Elonu Muskovi, a jsme v takovém průšvihu, protože tito chlapíci věří ve vydělávání peněz,“ dodal.



Podívejte se:



CNN's David Zurawik: "Dangerous" with Elon Musk buying Twitter, we need to look to Europe. "You need regulation. You cannot let these guys control discourse in this country or we are headed to hell. We are there. Trump opened the gates of hell and now they’re chasing us down." pic.twitter.com/QubyKZwVCQ — Julio Rosas (@Julio_Rosas11) May 1, 2022 Zurawik zopakoval myšlenku, kterou minulý týden vznesla Hillary Clintonová, když se zasazovala o to, aby Evropa potírala „dezinformace“:



They got it done! https://t.co/Wc4kA9DPsb — Hillary Clinton (@HillaryClinton) April 25, 2022 A nyní, jen o týden později, Bidenovo ministerstvo vnitřní bezpečnosti rozjelo doslova ministerstvo pravdy, v jehož čele stojí pomatená straníčka, která skutečně věří, že cokoli, s čím nesouhlasí, je nenávistný projev.



Musk měl naprostou pravdu, když prohlásil, že Demokratická strana „byla unesena extremisty“.



I strongly supported Obama for President, but today’s Democratic Party has been hijacked by extremists — Elon Musk (@elonmusk) April 29, 2022 Zdroj: zerohedge.com
Článek Host na CNN: „Jak budeme kontrolovat komunikační kanály v této zemi?“  se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden