Vzniklo nové hnutí odporu s cílem vrátit úder WEF, WHO a dalším podvratným organizacím (video)
RSS

Vzniklo nové hnutí odporu s cílem vrátit úder WEF, WHO a dalším podvratným organizacím (video)

Jak lze plány globalistů zvrátit? Jak lze odvrátit realizaci Velkého resetu – či chcete-li NWO nebo 4. průmyslové revoluce – a zavedení jakési neofeudální společnosti, v níž ti dole nic nevlastní a vše se sdílí? Společnosti, kde malá hrstka lidí ovládá každý aspekt života všech lidí na planetě?
Jedinou cestou je skutečný masový odpor všech, kdo pochopili, co se děje. Globalistům zatím vše vychází, protože drtivá většina lidí jen slepě poslouchá jejich slouhy, v podobě uplacených médií a politiků. Pokud by se ovšem alespoň větší část této zatím ještě spící většiny probudila, mohlo by se vše zvrátit.
Ovšem jde o globální záležitost, takže je třeba, aby bylo i případné hnutí odporu globální. Již nějakou dobu zasedá „koronavýbor“, který sdružuje odborníky v různých oblastech z celého světa. Nyní vznikla další globální síť, která má za cíl zarazit realizaci plánů globalistických organizací, zejména WEF a WHO, které přebraly a dále přebírají globální moc…
Byla spuštěna nová globální síť k odvetným opatřením proti globalistickým organizacím, jako je Světové ekonomické fórum (WEF) a Světová zdravotnická organizace (WHO).  Podporuje ji mimo jiné europoslankyně Christine Andersonová.
„Tyto globalistické organizace jsou zodpovědné za rozpad našich demokracií, rostoucí ceny a klimatické politiky, které ničí naši ekonomiku a ženou farmáře k bankrotu,“ říká Andersonová  .
Říká, že je čas na globální událost, kterou nelze ignorovat. To zahrnuje celosvětovou stávku, případně s konvojem k obsazení hlavního města, a permanentní bojkot globalistických korporací a jejich produktů.


Europoslankyně upozorňuje, že demokracie, základní práva a právo na sebeurčení jsou od koronakrize, v níž mnohé vlády ukázaly svou pravou tvář, pod obrovským tlakem.
To je jen část technokratické a nelidské agendy elit. Skutečným cílem je velký reset ekonomiky a společnosti ve prospěch těchto falešných elit a na úkor obyčejných lidí,  píše Andersonová  .
Nejvíce byli zasaženi obyvatelé Austrálie, která se proměnila v kvazipolicejní stát. Australské hnutí odporu se nyní snaží zorganizovat globální úder proti agendě elit.
Pokud se přihlásí dostatek lidí, bude stanoveno datum konání celosvětové stávky.   Zde  se můžete přihlásit a připojit se k odboji proti elitám.
Toto celosvětové hnutí odporu podporují také Robert Kennedy Jr., Peter McCullough, Robert Malone a Mike Yeadon.
Boj proti globalistům, totalitarismu a feudalismu a za svobodu, sebeurčení a lidskost je celosvětovým existenčním bojem. V sázce je budoucnost lidstva. Buď dosáhneme Velkého resetu, nebo Velkého probuzení….

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ] Článek Vzniklo nové hnutí odporu s cílem vrátit úder WEF, WHO a dalším podvratným organizacím (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden