Na Novém Zélandu schválili nejextrémnější propotratový zákon na světě, zdravé dítě může být zabito i při porodu
RSS

Na Novém Zélandu schválili nejextrémnější propotratový zákon na světě, zdravé dítě může být zabito i při porodu

Přesně stejnou cestou již směřoval zákon i v USA , což je důvod, proč byl nyní stávající zákon, který umožňoval potrat ve vyšším stupni těhotenství, zpřísněn. Také WHO již v tlačí na zavádění extrémních propotratových zákonů a o možnosti potratu až do porodu uvažují i němečtí Zelení .
Nicméně ty nyní předběhli na Novém Zélandu – a to přes odpor většiny tamních obyvatel.
Premiérka Ardernová, jedna z údajně nejoblíbenějších žákyň Klause Schwaba z WEF, dlouhodobě velmi svědomitě plní své notičky, což jsme mohli vidět i v době covidismu a očkování. Není tedy nic až tak podivného, že právě Nový Zéland jde příkladem všem „pokrokovým“ zemím i co se potratů zcela vyvinutých a zdravých dětí týká. Jistě budou NZ brzy následovat další země.
Nyní může žena na NZ podstoupit potrat z JAKÉHOKOLI důvodu, bez konzultace s lékařem, až do porodu. Dítě se může dokonce částečně narodit kvůli odběru jejich srdcí a poté je „potraceno“, tedy jednoduše zavražděno. 
Ještě hrůznější je, že nový novozélandský zákon nezahrnuje požadavek, aby dětem, které se narodí živé po zpackaných potratech, byla poskytnuta lékařská podpora. Nebyla to náhoda.  Premiérka Ardernová byla sama jedním z těch, kteří se nejvíc bránili jakémukoli pokusu přidat ochranu pro živé, plně vyvinuté – jinak zcela životaschopné – děti.
Přitom naprostá většina Novozélanďanů  je proti specifickým rysům tohoto zákona. Například jen 2 % žen podporují potraty na vyžádání až do narození.  A 94 % všech dotázaných žen podporuje dlouhodobé právní normy pro poskytovatele potratů na Novém Zélandu. Jinými slovy, ženy na NZ  stávající podmínky nechtěly vůbec uvolnit.
Výbor pro potratovou legislativu vyslechl pouze 139 z více než 25 000 lidí, kteří předložili veřejné připomínky k návrhu zákona. Pro srovnání – 1 500 lidem bylo umožněno mluvit o nedávném návrhu zákona o změně klimatu, který obdržel méně než polovinu připomínek než propotratový zákon.

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Na Novém Zélandu schválili nejextrémnější propotratový zákon na světě, zdravé dítě může být zabito i při porodu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda - nepřikrášlená realita islamizovaného světa .


Nejčtenější za týden